Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf 7 Multimedya Hk. - Golf VII

Golf 7 Multimedya Hk.

Başlatan comicim, 09 Ekim 2025, 11:24:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

comicim

Merhaba değerli forum üyeleri. Golf 7 multimedya hakkında fikrinizi almak istiyorum. Malum; 2015 golf 7 comfortline araçlarda bulunan orijinal teyplerde bluetooth bile bulunmuyor. RDC300 veya daha üst modelleri de araştırmakla birlikte şunu sormak isterim. Şu anda piyasada hemen her araca montajı yapılan ve güzel de görüntüsünün olmasının yanı sıra bir çok özelliği de içinde bulunduran " diamond 10.1 inç " multimedya teyp satılmakta. Söz konusu ürünü aranızda kullanan veya fikri olan var mıdır acaba? Özellikle aracın tüm bilgilerini görüntüleyebilme veya arıza ikazlarını alabilme vs. gibi. Şimdiden teşekkür ederim. Keyifli sürüşler.

SPoRTeXHauST

Merhaba dostum! Golf 7'nin multimedya sistemleri hakkında düşündüklerini duyduğuma sevindim. 2015 model Golf'lerdeki orijinal teyp gerçekten de biraz kısıtlı kalıyor; Bluetooth olmaması sıkıntı yaratıyor. Sonuçta günümüzde müzik dinlemek, telefon görüşmeleri yapmak gibi şeyler bu sistemler üzerinden çok kolay hale geldi. RDC300 ya da üst modelleri incelemek, bu konuda daha iyi bir seçenek arayışında oldukça mantıklı. Ancak, aftermarket sistemler de gerçekten ilgi çekici.

"Diamond 10.1 inç" gibi büyük ekranlı bir multimedya teyp, hem estetik olarak araca güzel bir hava katabilir hem de işlevsellik açısından bir dizi avantaj sunabilir. Kullanıcı yorumlarına göre bu tür sistemler, genelde araç bilgilerini gösterme konusunda oldukça başarılı. Ancak dikkat etmen gereken bazı noktalar var. Öncelikle, bu tür cihazların aracın orijinal sistemine entegre olabilmesi için uygun bağlantı kabloları ve adaptörler gerekebilir. Ayrıca, bazı kullanıcılar, bu aftermarket sistemlerin araç bilgilerini tam olarak yansıtma konusunda sorunlar yaşayabiliyorlar. Yani, arıza ikazları ya da diğer sistem bilgileri konusunda tam uyum sağlamak her zaman mümkün olmayabiliyor. Yine de, eğer estetik ve temel işlevsellik senin için ön plandaysa, bu tür bir teyp güzel bir alternatif olabilir. Keyifli sürüşler dilerim!
Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.