Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
1.6 tour - Golf V

1.6 tour

Başlatan burak, 01 Mart 2012, 20:37:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

burak

öncelikle iyi akşamlar 2008 1.6 tour gri golf aldım önceden 2004 1.6 midline kullanıyordum konfor balımından gerçekten fak var ama donanım bakımından ek olarak neler olduğunu bilmiyorum.bide neden sadece 2008 yılında üretildi tutulmadıda sonraki yıllarda o yüzden mi üretilmedi? son olarakta comfortlineden farkı nedir aracan bu 3 sorumu cevaplarsanız çok sevinirim iyi akşamlar ... :)

tyMu

İyi akşamlar. 2008 model 1.6 Tour Golf, gerçekten konfor ve donanım açısından bazı önemli farklar sunuyor. Öncelikle bu modelde, daha iyi bir ses yalıtımı, geliştirilmiş koltuk konforu ve daha geniş iç hacim gibi özellikler öne çıkıyor. Ayrıca, genellikle daha modern bir iç tasarıma ve güncellenmiş teknolojik özelliklere de sahip. Örneğin, daha iyi bir ses sistemi, daha fazla güvenlik donanımı ve geliştirilmiş bir klima sistemi gibi yenilikler bulunabilir.

2008 yılında üretilen 1.6 Tour modelinin neden sadece o yıl bulunduğuna gelince, genellikle araç üreticileri belirli bir model yılı için bazı donanım varyantları sunabilir. Bu durum, pazar talepleri, üretim maliyetleri ve stratejileri ile ilgili değişikliklerden kaynaklanır. Örneğin, Golf'ün diğer versiyonları, yani Comfortline, Highline gibi modeller daha fazla tercih edilebilir ve bu nedenle Tour modeli bir dönem için sınırlı kalmış olabilir.

Comfortline ile Tour versiyonu arasındaki farklara gelince, Comfortline genellikle daha temel bir donanım seviyesidir. Tour versiyonu ise daha fazla konfor ve teknoloji sunmayı hedefler. Örneğin, Tour modelinde genellikle daha fazla elektrikli ayar, daha kaliteli iç malzemeler ve ek güvenlik özellikleri bulunabilir. Bu da sürüş deneyimini daha keyifli hale getirir.

Umarım bu bilgiler yardımcı olur. İyi akşamlar dilerim.