Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sprint Booster Golf 3'e uygulanabilirmi? - Golf III

Sprint Booster Golf 3'e uygulanabilirmi?

Başlatan htmetin, 19 Mart 2011, 12:56:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

htmetin

evet arkadaşlar şu sprint booster dedikleri mevzuyu ben anlamıyorum bizim arabalara uygulanabilirmi?
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

barut

alt devirlerdeki hantallığın çaresi bu sanırım ama kullanan varmı çevremde hiç duymadım

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

htmetin

Gaz teli olmayan araçlarda işe yaradığı söyelniyor bizimkiler gaz telli olduğuna göre bir işe yaramaz o zaman:)
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

MURAT0154

Sprint booster gaz teli olmayan(yani EPC) olan araçlarda elektrik akımının beyne daha hızlı iletilmesini sağlayan bir alettir senin golf3 e olmaz hatta benim golf4 e de olmaz. bizim araçlar zaten telli olduğu için gaza basar basmaz algılarlar.

betoqu

Araç için herhangi bir yan etkisi var mı.?
Fiyat ortalaması ne ve gerçekten sağlıklı mı.?  :-\ ???

htmetin

Alıntı yapılan: betoqu - 29 Mart 2011, 14:05:16
Araç için herhangi bir yan etkisi var mı.?
Fiyat ortalaması ne ve gerçekten sağlıklı mı.?  :-\ ???

350-500 tl arası ama gaz teli olmayan araçlara gidiyormuş.

barut

benim anladığım kadarıyla gaz pedalına 1 basarsan bu etkiyi 5e çıkarıyor :) ne anladım bu işten o kadar para vereceğime ben basarım sonuna kadar  :t

betoqu

Alıntı yapılan: htmetin - 29 Mart 2011, 15:15:03
350-500 tl arası ama gaz teli olmayan araçlara gidiyormuş.

Benimde sıkıntı ettiğim konulardan biri bu zaten,geç tepkime. :/ Eğer gerçek anlamda etki ediyorsa ve beyinde sıkıntı yapmıyorsa(arıza ışığını yakma,frene bastığında pompayı kesmeme vss) alınabilir.

Benim aracımda bobinli,tel yok...  ;)