Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sakarya Ada Center Tospa Sergisi - Genel

Sakarya Ada Center Tospa Sergisi

Başlatan Yükselgfb, 03 Nisan 2011, 00:02:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kafeRS

En baştaki 97 dikkatinizi çektimi.. :)  Şimdiki çiftkurtlar getirmişti vaktiyle 13 tane civarı sanırım.. Enjeksiyonlu 1.6.. :) 
http://farm8.staticflickr.com/7175/6421471177_d6c7403e0a_o.jpg

(o\_!_/o) 79 T2 campeR • 75 kafeRS (o\_!_/o)

GolfMk1Cabrio

Keşke bizim alışveriş merkezlerindede böyle bir olay olsa  :-\
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Yükselgfb

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 03 Nisan 2011, 00:38:33
Keşke bizim alışveriş merkezlerindede böyle bir olay olsa  :-\

Di mi Gökhan kardeşim şöyle mk 1 cabrioları sıra sıra dizseler senin aracı da oraya koysalar ne iyi olur.  :)

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: Yükselgfb - 03 Nisan 2011, 01:50:27
Di mi Gökhan kardeşim şöyle mk 1 cabrioları sıra sıra dizseler senin aracı da oraya koysalar ne iyi olur.  :)
Yok abi ya çok isterdim ama bu halde alışverişin otoparkına sokarken LPG var mı diye soruyolar yok deyince Allah Allah niye yokki diyolar bide  :D Ama resto işine bi el atayım TR'de tek yapıcam kısmetse  :sevgi:

atego

97 model Tosbağa var sergide :) Kasası değişmeden motor, iç aksam modernleştirilse ilk alıcılardan olurum herhalde :)

ReDDeviL

Bende bayiliyorum bunlara zamaninda
Amcamda vardi cok kucuktum turuncu renkti dugunundede cabrisuydu gelin arabasi o zamandan beri bayiliyorum bu arabalara
ADK

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 03 Nisan 2011, 11:40:49
Bense bayiliyorum bunlara zamaninda
Amcamda vardi cok kucuktum turuncu renkti dugunundede cabrisuydu gelin arabasi o zamandan beri bayiliyorum bu arabalara
Benimde sünnet düğünümde benim kız eşlik etmişti bana + amcamın 0dan toplanmış Bursa'da tek w115 Mercocu  :sevgi:

mustklc

97 model olan brezilyadan gelme sanırım.
74 olanın da jantını beğenmedim yakışmamış
Araba binmek içindir..

ilker_rr

Bizde de 74 model kırmızı vardı zamanında :) 15-16 yıl kadar önce... satılınca araba ailecek ağlamıştık :(

CoX_BoY

bizde de vardı iki tane vardı bunlardan cok seker arabalar mk1 almadan önce bulardan mı alsam diyordum ama mk1 askı baskın cıkıt   ;D

BBs

bilmemmi emrahcım senin mk1 aşkı bir başka