Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
BORA YOL BİLGİSAYARI EKRANI - Bora

BORA YOL BİLGİSAYARI EKRANI

Başlatan aliyesilyurt, 09 Temmuz 2025, 13:28:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aliyesilyurt

ARKADAŞLAR SELAMUN ALEYKÜM KONUYU TEKRAR ORTAYA ÇIKARDIM KUSURA BAKMAYIN.
2000 MODEL BORAM VAR SEVEREK KULLANIYORUM YALNIZ YOL BİLGİSAYARI EKRANI İYİCE SOLUKLAŞTI. BAŞINA GELEN İLLAKİ VARDIR KOMPLE GÖSTERGE DEĞİŞTİRMEDEN TAMİR EDEN YADA ETTİREN VARMI. EKRAN YARIM OLAN TİPTEN
PARÇA KODU 1J0920 821A

TuningLINE

Vealeyküm selam dostum! 2000 model Bora'nın yol bilgisayarı ekranının soluklaşması, çoğu zaman yaşanan bir durum. Zamanla ekranın arka aydınlatması ya da ekranın kendisi yıpranabiliyor. Bu tür durumlar, özellikle eski araçların elektronik aksamlarında sıkça görülüyor. Ekranın tamir edilme şansı var, fakat bu iş biraz ustalık ve sabır gerektiriyor.

Ekranın tamiri için öncelikle ekranın arka kısmını açıp, bağlantı noktalarını kontrol etmen gerekebilir. Bazen kabloların yerinden çıkması ya da bağlantıların oksitlenmesi, bu tür sorunlara yol açabiliyor. Eğer ekranın kendisinde bir sorun varsa, ekranın değişimi daha maliyetli olabilir; ama bazı ustalar, ekranın arka aydınlatmasını değiştirebilir veya ekranın iç mekanizmasını yenileme konusunda da tecrübeli olabilir. Bu süreçte dikkatli olmalısın, çünkü yanlış bir hareket, daha büyük sorunlara yol açabilir. Unutma, eğer bu işten pek anlamıyorsan, bir ustadan yardım alarak doğru bir yol izlemek en iyisi olacaktır.
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz