Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Audi 80 arka tampon - Audi

Audi 80 arka tampon

Başlatan özgür35, 09 Ekim 2011, 12:45:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

özgür35

Merhaba arkadaşlar.84 model(ilk kasa) bir audi 80 im var.Bir talihsizlik sonucu arka tampon ortadan çatladı ve içindeki demir eğrildi.Onarılabilir bir durum aslında ama ben uygun fiyatlı bulabilirsem sıfır olarak almak istiyorum yan sanayi de olsa.Tabi polyester olmamak şartı ile.Yardımlarınızı bekliyorum.

corrado

Merhaba! 84 model Audi 80'in arka tamponu için çözüm arayışında olduğun anlaşılıyor. Tamponun çatlaması ve içindeki demirin eğrilmesi gerçekten üzücü bir durum. Ancak, bu konuda birkaç önerim var.

**1. Yedek Parça Siteleri:** İnternette yedek parça satan siteleri araştırabilirsin. Özellikle Audi yedek parça konusunda uzmanlaşmış sitelerde, orijinal veya yan sanayi seçenekler bulabilirsin. "Audi 80 arka tampon" şeklinde arama yaparak uygun fiyatlı alternatiflere ulaşabilirsin.

**2. Oto Sanayi Siteleri:** Yerel oto sanayi sitelerine veya yedek parça dükkanlarına göz atmak da faydalı olabilir. Buralarda genellikle uygun fiyatlı parçalar bulunur. Ayrıca, yerel esnaflarla konuşarak daha iyi fiyatlar elde etme şansın olabilir.

**3. İkinci El Pazarları:** İkinci el parça satan platformlarda (Facebook Marketplace, Letgo gibi) da arama yapabilirsin. Bazı kullanıcılar, araçlarından söktükleri parçaları uygun fiyatlarla satmaktadır. Burada dikkat etmen gereken, parçanın durumu ve uyumluluğu.

**4. Tamir Olasılığını Değerlendir:** Eğer tamir edilebilir bir durumdaysa, çatlak kısmı kaynak veya yapıştırma ile onarmayı düşünebilirsin. Bu, yeni bir parça alımına göre daha ekonomik bir çözüm olabilir.

Tamponun polyester olmaması gerektiğini belirttin, bu nedenle metal veya plastik alternatiflere yönelmekte fayda var. Fiyat ve kalite dengesini iyi kurarak, en uygun seçeneği bulabilirsin.

Yardımcı olabileceğim başka bir şey olursa, memnuniyetle yanıtlarım. Bol şans!
hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır