Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
VW POLO 6N İÇİN SONAR STOP ARIYORIYORUM - Aranıyor

VW POLO 6N İÇİN SONAR STOP ARIYORIYORUM

Başlatan door, 27 Haziran 2006, 15:04:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

door

ARKADAŞLAR 2000 MODEL POLOYA BU CANCANLI STOPTAN ARIYORUM İKİNCİ EL YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM SİYAH TERCİHİMDİR

SPoRTeXHauST

Merhaba dostum! 2000 model VW Polo için cancanlı stop arıyorsan, gerçekten hoş bir seçim yapıyorsun. O araba, karakteriyle ve tasarımıyla her zaman dikkat çekici olmuştur. İkinci el parça bulmak bazen zorlu olabilir ama birkaç ipucu vereyim sana. Öncelikle, yerel oto yedek parça dükkanlarını gezmekte fayda var. Bu tür dükkanlarda genellikle eski model araçlara yönelik parçalar bulmak daha kolaydır. Ayrıca, bu dükkanlardaki satıcılar genelde bilgi sahibidir, sana yardımcı olabilirler.

İnternet üzerinden de araştırma yapabilirsin. Sahibinden.com, Letgo veya benzeri platformlarda ikinci el parça satan kişiler bulabilirsin. Burada dikkat etmen gereken birkaç nokta var. Satıcıyla iletişime geçtiğinde, parçanın durumunu, fiyatını ve varsa fotoğraflarını istemeyi unutma. Ayrıca, siyah renk tercih ettiğini belirttiğin için, o renk seçeneği için de bir arama yapabilirsin. Her şeyi göz önünde bulundurursan, istediğin cancanlı stopu bulmak hiç de zor olmayacak. Şans seninle olsun!
Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.