İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - polotik

Sayfa: [1]
1
Polo 9N / Climatronic Sorunu-2003 Comfortline
« : 04 Temmuz 2010, 00:55:41 »
Arkadaşlar bugün,aracımda bir yakınımın tavsiyesi üzerine klimamdaki auto ve diğer bir tuşa birlikte basarak menü seceneklerinin açmaya çalıştık(klima ekranında sürat,devir,yakıt vs yazılı bir menü çıkıyormuş,jettada öyle oluyormus)

ama bu olmadı ve olmadığı gibi aracı stop edip geri her çalıştırmamda klima ekranında tüm yzılar aynı anda yazmaya başladı   ??? ve eco tusuna basınca normale donuyor. aynı sorunu yasayan var mı başka? çözüm sizce nedir? şimdiden teşekkürler...

2
1 hafta once havası inmişti,bende dedim acaba öğrencilerim falan mı indirdi bahcede diye şişirmiştim,ama bugun tekrar farkettimki tekrar inmiş. lastikçiye goturdum once çivinin girdiği yere tornavidayla içeri soktular,sonra bir plastik soktularo bolgeye. sonra ustanın içine sinmedi sokuldu içten yama yaptı. balans olmadan tekrar takıldı.ustaya sordum arka lastiğe balans cok ta sorun değil dedi,yama da hiç sıkıntı çıkarmaz merak etme dedi. sizin düşünceniz ne arkadaşlar? başına gelen duyan varmı? lastikten soğudum malesef sıfırlar daha ama.

3
arkaşdaşlar bu ses bagajdan neden geliyor,bir yerleri sıkılatmayla filan gecermi?

4
Polo 6N2 / benzin pompasından geldiği kesinleşen ses..
« : 19 Şubat 2010, 14:47:17 »
arkadaşlar dunden itibaren aracımdan gelen (elektrikli yan aynaları çevirme sesi gibi) ses,bugun usta tarafından arka sağ koltugun kaldrılmasıyla benzin pompasından olduğu anlasıldı. daha önce basına boyle birşey gelen varmı neden olur?

5
Polo 9N / Farları açtığımda gelen sürekli vızzz sesi
« : 18 Şubat 2010, 17:24:45 »
arkadaşlar bugun aracımı çalıştırdıgımda birşye yoktu,farları açar açmaz sürekli bir vızzz sesi geliyor farları kapattıgımda bitiyor,başına boyle birşey gelen varmı?? çok derinden ve az geliyor ama surekli.. daha once hiç olmamıstı..

6
Genel / Aracınızın hangi ülkede üretildiğini öğrenin..
« : 06 Şubat 2010, 23:14:19 »
Arkadaşlar öncelikle bu topiği açan kişiye tşk ederek,linki kopyalıyorum VW niniz hangi ülkedeki üretim platformundan çıkmış öğrenin...
ben çok merak ediyordum umarım başkalarınında merağı dinmiş olur;)
ama sanırım poloların buyuk kısmı benimkide dahil olmak uzere ispanya üretimi.

7
Polo 9N / arka silecek???
« : 06 Şubat 2010, 00:11:59 »
arkadaşlar son gittiğim bakımda arka sileceğim su fıskırtmıyordu onu soyledim,iki boru birleşim yerini birleştirerek durumu hallettiler. dedim bu arada silecek süpürgesinide değişelim,değiştiler..
ama gelin görünki silecek silerken üst sildiği kısıma temas etmiyor ve yuvarlak bir bölge silinmeden kalıyor. orjinal serviste orjinal parca taktılar böyle olunca süpürge koluna filan baktılar yaylarına bişey bulamadılar,
en sonunda servis mudurune kadar gittim basit birşeyi çözemediler diiye. çünkü önceki silecekte eskiydi ama her yeri siliyordu arka camda.
 servis mudurununde cevabı şu oldu camınızdan kaynaklı orjinal değil dedi:SSS çocuklar bile güler buna dedim,ve camdaki saint gobain yazısını ve vw sekurit yazısnı gösterdim.
verecek cevapları kalmadı ama silecek halen aynı şekilde yuvarlak bir bölgeye camın üst orta noktasına temas etmiyor. başına böyle bir durum gelen oldumu. yan sanayi silecek alsam sorun çözülür mü?

8
Polo 9N / EPC ışığı ve Eksoz uyarı ışığı
« : 03 Şubat 2010, 21:20:32 »
arkadaşlar bugun 7 saatlik bir yolculugun ardından (tatil boyunca çeşitli benzinliklerden benzin aldım), evime geldim derken bir markete ugradım,market cıkısı ekran ısıklarının sonmesini beklemeden aracımı calıstırınca epc ve diğer eksoz ışığı yanmaya basladı,3 kez istop edip çalıstırdım gecermi diye ama aynen duruyorlar çalışır durumdayken. yeni benzin alsam bu ışıklar sönermi? nedeni ne olabilir?

9
Polo 6N2 / Yedek depo diye kaç lt.dir?
« : 11 Ocak 2010, 12:45:33 »
Arkadaşlar bugun benzin aldım,benzinci 20 tl kadarda yedek depoya koydu. ilk olarak bu yedek depomu eksilir? ibrede gozukurmu?

10
Polo 9N / fren balata uyarı ışığı yandı
« : 21 Aralık 2009, 11:05:47 »
arkadaşlar bu hafta sonu uzun yola cıktım,ve benziliğe girip çıktıktan sonra balata uyarı ışığı yandı. ön diskler 10bin km oınce değişti. rize ve trabzon orjinal servislerine baktırdım,balatalar iyi elektrik sisteminden fren kablolarından kaynaklanır dediler. ben de yaptırmadım,şimdilik sorun cıkarmaz diyince ustalar. daha once bu tur bir uyarı ısıgı yanan oldu mu?
bide 30binde yağ ve filtreler değişmiş yaklaşık 1 sene once araç 10 bin km yaptı değişmem gerekirmi?

11
Polo 9N / Yarın lastik alacağım 185 60 14 82t veya 82h
« : 25 Kasım 2009, 19:22:48 »
arkadaşlar mic.energy alacağım 82t modeline 125 tl. 82h modeline 140 dediler. h modeli için değermi 15 tl fark? ya da bi katkısı olurmu yol tutusta falan? bi de ilk defa lastik alacagım için soruyorum rot balans filan gerekiyormu?

12
öğrenmemek ayıp:)
taradım ama bulamadım forumda.
n nesilmi demek?

13
Polo 9N / alt tabla burcu değişimi
« : 21 Kasım 2009, 13:50:37 »
arkadaşlar yolları oldukca bozuk ve yokusu cok olan bir yerde polomu kullanıyorum. ve malesef dün frene basmamla sıkısma gıcırtı gibi sesler gelmeye basladı frendede hafif bosalma hemen tepki alamıyorum yani. ustaya goturdum alt tabla burclarından kaynaklandıgını soyledi ve hemen sipariş edelim dedi. parcaya sadece onler için 35 lira dediler işçiliğede 40 alırım dedi(on duzen tumden ineceği için )
fiyat normalmi,ve bu alt tabla burcunun mantıgı ve omru nedir? marka farkı olur parcasında?

14
Polo 9N / 2003 1.4 16V POLO'MUN TRİGER DEĞİŞİMİ
« : 13 Kasım 2009, 23:29:33 »
Arkadaşlar tüm polocular herkese merhabalar,aranıza yeni katılıyorum 2003 polomu eylul itibariyle aldım ve suan cok memnunum. Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum.
Polo almadan aklımdan takılan tek sey 75 hp olması nedeniyle çekiş sorunu yasayabilirmiyim diye dusunmemdi,Dağlık bolgelerde cekiş sorunu olurmu diye cok kaygılanıyordum ama,hiç bir sorun yaşamadım,hatta performansı yeni kasa civicten daha iyi diyebilirim. civicle 2 ile anca cıkabildiğim yeri polomla 3le rahat cıkıyorum. Sanırım tork'uyla alakalı;)
şimdi geldim asıl soruma;
aracım 38 binde ve malum 6 yıllık bir arac triger seti değişmemiş. Ne yapsam bilemiyorum? Özel serviste ankarada orjinal parcayla yenilenirmi? Özel servislerde orjinal parca bulunur mu?

Sayfa: [1]