İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - ackermann07

Sayfa: [1]
1
Arabayı satmış bulunuyorum.. Konunun silinmesini rica ederim. Herkese mutlu günler...

2
Polo 6N2 / ABS İkaz Lambası ve Birkaç Soru...
« : 03 Ocak 2011, 02:18:50 »
Arkadaşlar merhaba;

Bende 2001 Polo 1.4 Comfortline var. Aracı almadan önce sahibi "ABS ikaz lambası yanıyor arada bir, servise götürdüm sağ arka ABS sensörünün değişmesi lazımmış, ben sana 200 TL bırakıyorum Antalya'ya gittiğinde baktırırsın" dedi.

Antalya'ya gelene kadar bir defa olsun lamba yanmadı.

Aracımı özel servise götürüp baktırdığımda ABS'de herhangi bir problem olmadığını söylediler, ben de o parayla fren balatalarını filtreleri falan değiştirdim.

Şu sıralarda ABS ikaz lambası ara ara yanıp sönüyor kendiliğinden. Hatta dün giderken 3 defa sinyal vererek hem ABS hemde EL FRENİ lambası yandı. Hemen ustayı aradım, hidroliği kontrol et dedi, ettim, yeterli hidrolik vardı araçta. 10 dakika geçtikten sonra da kendiliğinden söndü ABS ikaz lambası.

Soru 1: Sensör değişimi işi çözer mi? (Başka bir özel serviste her zaman sensör değişimine gerek yok, çıkartır temizleriz gider sorun demişti)

Soru 2: Hem sesli ikaz hem de ABS & El Freni göstergesinin yanması neye işarettir?

Soru 3: 2500 devirden ve 60km hızdan sonra -şanzımandan sanırım- "ııııı" diye uğultulu bir ses geliyor gaza dokundukça... Bu neye alamettir?

Soru 4: Bu aracın orijinal hoparlörleri kaç Watt acaba? Kafama göre 17cm hoparlör aldıktan sonra daha düşük ses verecek bir hoparlör takmış olmak ve boşu boşuna kapı içini açtırmak istemiyorum...

Bu konularda yardımcı olursanız ve bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim...

Şimdiden teşekkürler, mutlu günler...

Sayfa: [1]