İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - TEYOLOGY

Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 ... 188
57
yahu enteresan valla. golfüm olsa o anahtarı kesin alırdım ben.

58
Golf IV / Ynt: Aracımı sattım , fikirlerinizi bekliyorum
« : 04 Şubat 2016, 11:42:50 »
astra 1.3 cdti eğer performans noktasında bir beklentin yoksa ekonominin dibine vuracağın bir seçenek olur. fakat kalkışları hızlı yapmayı seviyorsan kalkmaz. ara hızlanmaları yavaştır. yokuşta hele yazın ve klima da açıksa inip ittiresiniz gelebilir. ama teknolojik, içi keyifli, konforlu ve ekonomik bir araçtır. j kasa olduğunu varsayarak konuşuyorum.

auris ile astra kıyaslanacak olursa astra tasarım ve konfor noktasında bir kaç gömlek üstün. ama sağlamlık noktasında auris astradan daha sağlam (kaza güvenliği açısından değil parça ömrü açısından)

eğer astra alacaksanız mutlaka ama mutlaka kronik sorunu olan baskı balatasını kontrol ettirin. kilometresine bakılmaksızın daha önce değişip değişmediğini sorgulayın. kilometrenin düşük olması aldatmasın. uzun yolda yapılmış çok kilometre şehir içinde yapılmış az kilometreden daha az yıpratır aracı. hillholder'ın baskı balatanın gereksiz aşınmasına sebebiyet verdiği yönünde çokça yorum okumuştum.

bence astra.

59
Sohbet / Ynt: Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar
« : 04 Şubat 2016, 10:21:35 »
pepe şapkası abi :D  :D :D

 ;D ;D ;D ;D :D :D :D :D valla kahkaha attırdın.

61
Golf IV / Ynt: BASKI BALATA SON HIZA ETKİ EDERMİ
« : 02 Şubat 2016, 16:27:48 »
son hızı öyle yazarlar ama 20 km artısı illaki olur, 1,2 64 BG lik fabianın son hızı 167  ama 200 ü çok defalar geçtim...
O yazdıkları son hız, sanırım sıfır eğimde, güvenli gidebileceği, durabileceği hız olmalı.
gösterge kalibrasyonu gerekiyor olabilir. hız ölçümünüzü bir kere de navigasyon programıyla vs yapın arada fark olduğunu göreceksiniz.

debriyaj balatası son hıza etki eder etmesine de motor devirlenir redline yapar ama max hıza ulaşamaz. etkisi o şekilde olur. eğer motor atıyorum 5000-5500 devirlere kadar gelip o hızlara çıkıyorsa ama daha üst devirlere gidemiyorsa o zaman debriyaj kaçırmıyor demektir.

62
aslında vw switchlerindeki bu kronik sorunun kaynağı bozulması değil kirden çalışmaz hale gelmesi. çoğunlukla parça değişimine gerek kalmadan switchleri söküp temizleyicide temizlemek sonra yerine takmak uzunca bir süre daha çalışır halde tutmaya yetiyor. hatta switch ara ara çalışıp bazen çalışmıyorsa kirler daha kemikleşmemiş anlamına geliyor. ver kilidin içine temizleyiciyi kiri söküp kapının içine akıtıyor açıyor. elinize sağlık emek vermiş halletmişsiniz sorununuzu. alternatif bir çözüm uygulamışsınız. ama biraz tofaş usulü olmuş. umarım eleştirimi hadsiz bulmazsınız.

63
Golf IV / Ynt: Aracımı sattım , fikirlerinizi bekliyorum
« : 02 Şubat 2016, 16:14:18 »
trendline donanıma göre uygun vermişsiniz.

64
Emre yazacak bir şey bırakmamış.  :tamamdir

65
Polo 6N / Ynt: Araca binince gaz kokusu
« : 25 Ocak 2016, 11:50:02 »
markayı değiştirince gaz kokusu gelmez ki. farklı bir noktada yine kaçak olabilir bilemiyorum. milangaz benim de tavsiyem shell de performansı yüksek bir gazdır. fakat gerekirse başka bir yerde kaçağa yeniden baktırın.

67
'04 Skoda Fabiada  bu özellik mevcutken VW olmaması sasirtici...Tolga Hocam Hayirli olsun ne aldınız
ihtiyaçtan (hem maddi hem büyük araç ihtiyacından dolayı) 97 model 406 var şu anda :saskin: :saskin: :saskin:

68
şu anki aracımda var dokunmatik rezistans ve keşke golfte de olsaydı diyordum. alıp depoya kaldırasım var. geri dönüşte kullanmak üzere.  :D :D :D

69
Otomobilim / Ynt: BORA'M
« : 17 Aralık 2015, 14:26:49 »
2 gündür bakımdaydık, yine birsürü masraf açtı kerata; :p

Filtre gurubu ve yağı yenilendi,
Daha önce ön takımı komple yenilemiştik ama ufak tefek seslerden dolayı tekrar kontrol edildi ve rot, z rot, ve orta lastikler ücretsiz (garantiden) yenilendi,
Arka tabla burçları değişti (bunun için arka taşıyıcı komple sökülüyor)
Resimler yarın inş.  :tamamdir


yetkili serviste mi yapılmıştı bakımları? (garanti deyince aklıma geldi soru. özel servisler ve sanayi ustaları pek garantiyle işleri olmaz da)

70
çok güzel pozlar. eski günleri özledim. hepi topu 2 buluşmaya gelmiştim İzmire ama tadı da damağımda kalmıştı. şimdi vw den başka bir alemlerdeyim. ama kalbim hala vw de ve golfte.

Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 ... 188