İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - TEYOLOGY

Sayfa: 1 ... 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 ... 188
85
Bora / Ynt: Bora ya tüp taktıracam tavsiye ??
« : 06 Ekim 2015, 12:03:35 »
akl taktırdım bi ıkıntı ok çok şükür sadece oksijen sensor arıza lambasını yakıyor..

abgass werksatt diye yazıyor bi kere sildirdim sonra bizaman sonra tekrar geldi .

ustaya sordum bi onemi yok dedi dostlar bu arıza lambasıylamı yaşıcaz yoksa varmı bi püf noktası ? (he bu arada çekişte filan bir sorun yaratmıyor)

abgas werkstatt maalesef mk4lerde lpg de karşılaşma olasılığı olan bir uyarı. ben mk4te zavoli kullanıyordum. bende de vardı. 2 sene boyunca öyle kullandım. lmbda değişse çözüm olur mu dye araştırdım. yok. sorun lambda sensöründe filan değil. sorun lpg uyumunda.

esasen sorun da değil tam olarak. sadece ilk başlarda acbaa sorun mu var paranoyası yaratıyor insanda sonra alışıyor onunla mutlu mesut yaşıyorsunuz. :)

86
Otomobilim / Ynt: MurdeR's MK V
« : 01 Ekim 2015, 20:51:36 »
Valla o. sasirdim acikcasi. evet aracin her yeriyle oynanmis ama sanayide sebebi belirsiz sekilde degil. seffaf bir sekilde herkesin gozu önünde yapilmis. bu arac bu fiyata satilir mi bilmiyorum. ama standartlardan cok daha yuksek fiyata hastasina satilacagi kesin.

87
Otomobilim / Ynt: MurdeR's MK V
« : 01 Ekim 2015, 14:46:50 »
yok abi o jantlar satılır mı yaa...ha tabi artık 5x100 le ya da vw ile bir daha işin olmaz o zaman başka  :D

olmaz olur mu? valla ciddi ciddi evladiyelik bir mk4 1,8 4motion düşünüyorum. takibimde bir arkadaş düz 1,8i turboladı. 4 motion GTI oldu yani. içine yaptıkları aracını efsane yapıyor. gösterge paneli vs yaptıkları aracın ederi kadar.

öyle bir araç alıp mezara kadar o araçla gitmek gönlümde.

88
Otomobilim / Ynt: MurdeR's MK V
« : 28 Eylül 2015, 21:09:40 »
jant kolay iş. bende pacific jantları duruyor.  :D :D :D :D

ulen bir ara neredeyse şahin doğan forumlarına düşecektim satmak için. boş ver satılmadığında da hayır vardır.  8) 8) 8)

89
Polo 6N / Ynt: POLO 6N IZGARA
« : 26 Eylül 2015, 02:45:08 »

90
Genel / Ynt: Amerika'da dsg'den sonra volksvagene ikinci uyarı
« : 26 Eylül 2015, 02:41:28 »
kendileri bilirler :)

sözün özü burada gizli esasen. kendileri zaten biliyorlar. biliyorlar ki at arabasına vw markası bassa kimileri gidip 70-80 bin basıp alacaklar.

ben de bir vw aşığıyım. sözlerim yanlış anlaşılmasın. ama insan gerektiğinde karısına sevgilisine dahi kızıp bir süre görüşmediği oluyor. bu anlamda akıllı davranıp ihtarı tüketici olarak bizim de vermemiz gerekir. devlet zaten asli görevi hatta tek görevi olan vergisini almayı en iyi şekilde yerine getiriyor. gerisine de karışmıyor. vatandaş yatırımcı ilişkisinde de evinin kirası geldikten sonra kimin girip kimin çıktığına aldırmayan, isterse randevu evine çeviren kiracılar gibi "ben aldığım vergiye bakarıma" getiriyor konuyu.

91
ben demiştim 10-40 koyun diye.  :D :D :D :D :D

92
Arkadaşlar uzun süredir aklımda yazıcam yazıcam yazamadım,şu an İstanbul'da değilim ama bu sesle alakalı yağdan olabilir mi sorusunu da arada soruyorum kendi kendime.Önceden de belirttiğim üzere arabayı aldığım ilk zamanlarda var mıydı hatırlayamadığım için böyle diyorum.Son iki senedir Mobil 1 0-40 ESP kullanıyorum,ilk bakımımda 10-40 Mobil kullanmıştım gerçi sonradan tam sentetiğe geçtim.Acaba diyorum yağ ince geliyor olabilir mi?Ha şöyle de birşey yağ eksiltme vs. de yok.Geçen sene 10bin km kullandım bu yağı,bu sene de aynı şekilde yaz başında yağı değiştirdim.Şimdi tekrar yarı sentetiğe dönmek istemiyorum ama New Life mı kullansam dönünce yoksa 5-30 a mı geçsem?Bir de acaba yağdan alakasız bir ses olabilir mi?Aklıma bu yağ olayı takıldı bir sorayım dedim sizlere...

hala devam ediyor mu ki ses?

93
Sohbet / Ynt: Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar
« : 23 Eylül 2015, 14:04:46 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-dsg-supriziyle-karsilasmak-istemiyorsaniz-bakiniz-231877795/detay


ilandan da anlayacağınız üzere 100.000 km de araç almış olmak 40.000 kmde araç almaktan daha garantili. dsg arızasıyla uğraşmazsınız.

abi adamlar her seferinde farklı bir şey icat ediyorlar. ne zeki milletiz biz. bir de düzgün ve dürüst olmayı öğrensek.

94
Golf IV / Ynt: KARBON FOLYO KAPLAMA SORUNU :(
« : 23 Eylül 2015, 04:56:27 »
Parcalari oncelikle söküp cif ve sicak su ile güzelce yikayin görüntü güzel gelmezse güzelce zimpara ve boya atin. Ankaradaysaniz yardimci olabilirim

+1903

malzemenin orijinalindeki soyulan o yumuşak kaplama üzerine folyonun yapışmasını engelliyor olabilir. öncesinde söküp orijinalindeki malzemeyi güzelce temizlemek lazım kanımca. ardından yapışmanın daha muntazam olacağını düşünüyorum. tabi sadece buna bağlıdır diyemem diğer tüm faktörlerin yanında bunu da gözden kaçırmamak gerekir.

95
hem ayağımızı yerden kessin hem geniş olsun hem golften sonra üzmesin niyetine model düşürüp araç geniletmek adına 406 aldım.zaten 406, laguna, vectra ve accord bakıyordum. buymuş nasip. şimdi yeniden kuyruğu diktim. kafam da karışık. kafamdaki denk bütçe üstüne az daha ekleyip sportback bir a3 b6 düşünebilirim. ya da mk5 golf veya trendline mk6. ne bileyim. a4 olabilir. vag dışına çıkmayı pek istemiyorum ama h kasa bi astra filan olsa nasıl olur düşüncesi bir yandan.

hepsi bir yana gönlümde yatan aslan mk4 golf alıp yarım kalan hikayemizi devam ettirmek. araç üzerinde Metinin borasına yatığı gibi değişimler dokunuşlar yaparak hatta fazlasını yaparak efsane bir araç haline çevirmek. bakalım nasip. hele bi beklediğimiz emanet gelsin.

bu arada pacificler de borada çok hoş duruyormuş doğrusu.

96
Otomobilim / Ynt: MurdeR's MK V
« : 22 Eylül 2015, 01:54:01 »
basimin ustunde yeriniz var tolga hocam cikin buyrun gelin 😊 :)

sağol Muharrem. biliyorum içten davet ettiğini. nasip gezmeye yeni arabamla gelirim bakarsın.  ;) ;)

97
arkadaşlar kısa süre önce mk4 golfümü satıp vw grubu dışında bir araç almıştım. yeniden vw grubuna dönme düşüncem var. bora da seçeneklerimden biri elbette.

internette gezinirken şöyle bir jant gördüm ve modelini çok merak ettim. duyan bilen gören var mı acaba?

yine alakasız olacak ama golften kalma golf pacific jantlarım var. bora alırsam sizce nasıl durur? yapılmış örnekleri var mı trde bildiğiniz?

98
Otomobilim / Ynt: MurdeR's MK V
« : 21 Eylül 2015, 00:33:20 »
Arkada cita yok 5 kasada. On taraf tamponuda boyicaz. Arka tampon ekini boyayayim mi o konuda kararsizim? Yakisiyorda sanki bunlarda

güzel hareketler bunlar.  :tamamdir

benim arabaya eleman ön ızgaranın al tarafına siyah bir bıyık uygulaması yapmıştı. beğenmedim söktüm çıkardım. nereden bileyim tamponun soyulmuş boyasını gizlemek için yaptığını?

depoyu doldurup oraya geleyim de birlikte boyayalım benim ön tamponu da. burada boyacıya vereceğim parayla.  :p :p :p

Sayfa: 1 ... 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 ... 188