İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - barkit

Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 ... 26
57
yok yok k-jetle devam  ;)

58
az kaldı volkan coz artık su olayıda sende rahatla bızde rahatlayalım :) bızde senden feyz alıp tup olayına bakalım dımı :)

59
Golf II / Ynt: selam
« : 08 Kasım 2010, 22:37:23 »
oncelıkle hosgeldın,gecmıs olsun,aracın motoru hakkında bılgı verırsen daha ıyı yardımcı olur arkadaslar,(kodu gıbı,modelı gıbı) bıde carb. mu? yoksa k-jet mı?

60
Satılık / Ynt: Km saatleri ( 40 lira )
« : 08 Kasım 2010, 22:27:57 »
Abi şu ilk resimdeki göstergede ok işareti var o neyi gösteriyordu?
vites değiştirme aralıgını(ekonumık kullanmak ıcın,yandıgında vıtesı yukseltıosun)

61
bence acma  ???

62
Elektrik ünitesi bir ölçü aleti ile kontol ediliyor. Ama içindeki diyaframın yada bimetalin sağlam olduğunu anlamak için ya barmetre yada içinin açılıp kontrol edilmesi gerek.  İçini açarken dikkat edin birkaç küçük parça var fırlamasın sonra çok ararsınız :) :)

 Boynuz kulağı geçmesse insan oğlu nasıl ilerleme sağlar değilmi. Aman geçsin ben hiçbirzaman geri düşünceli olmadım. Bilgi paylaşıldıkça ve geliştirildikçe güzeldir.  :tamamdir
aynen ersan abı yavas yavas alısıoz arabaya ,bıldıgım seylerın aslında hıc bı onemı olmadıgını anladım bılmedıklerımın yanında  :melek:

63
vala volkan eger adam gıbı yapıcaksa para onemlı degıl! bılıom dıyıp dahada berbat etmemesı onemlı ama sen ıyı dıosan ıyıdırde,hala duruyomu o mechul bakalım bende 3. sanayıye gıdıcem ıste olmazsa bıde onu arastırırım,bulursam konusurum burnunuda ındırırız yere sorun degıl ;D

64
Barış abi, 3. Sanayide Besim usta var. Çok sağlam bi ustaymış ama burnu biraz havada bir adammış. 2001 senesinde bizim eski scirocconun karbüratörüne bakım yaptırmıştık. Bursadan İzmire çeyrek depo benzinle gidiyoduk. Benim bu arabayı ordayken götürmüştüm ama ihtiyarladım, artık bunlarla uğraşamam demişti. Senin sistem ellenmemiş olduğu için belki bakabilir. Yaparsa en iyi o yapar ama fiyatıda normalden fazla ister.

65
fazla hava! olabılır volkan tamam buda bulunsun aklımda bakalım dedım ya carsambaya  ;) bu gıdısle ole olcak ersan abı galıba  :p

66
anladım abı saolasın,artık onumuzdekı hafta ılgılenıcem kısmetse arabayla,carsamba yada persembe kısmetse.

67
o zaman benım termoswitch arızalınmış olabılır mı yanı? yada benzın pompası uygun olmayabılır,yada hava alıo olabılır borular,enjektor borularıda tıkalı olabılır? bunlara mı baktırayım abı?

68
haklısın abı,bogulmazmı o zaman araba?

69
heralde baksana ersan abı ole soluyosa oledır ???

70
Polo 6N / Ynt: Cam Suyu Püskürtmüyor !!
« : 06 Kasım 2010, 22:32:45 »
eger boruda su varsa ama delıkten cıkmıyosa ucundakı atacagı cıkar hıdroliğe yatır 1 gun acılır,boru tıkalıysa aynı ıslemı boruya yap,yok gene olmadıysa motoru degıstır ,zaten baska bsı kalmadı  ;)

Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 ... 26