İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Sesizlik

Sayfa: 1 ... 9 10 11 12 [13]
169
o sebepten çözüm olarak vitesi değiştirirken camı açıp kendin cufff diye bağırsan daha çok dikkat çekersin.   :tamamdir

koptum yaa   :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

biraz gülmek lazımdı.iyi formlar.

170
 bi ara  blow off taktırayım dedim.ama sonradan nefret ettim.geçenlerde hondacı arkadaşın birinde gördük.elektronik olanından.cafede oturuken yazık hevesli hevesli bi gaz verdi yaldır yaldır geliyor ; sonra incecik cuf ile cif arası bi ses çıktı oda çıktığı kadar.:) bütün arkadaşlar gülmekten yarıldık.belliki heveslenip takmış.gerçekten komik oluyor bant kaydı. zaten turbosuz bi araç için mantıklı değil hadi diyelim turbo taktırdın.ozaman baştan aşağı motoru değiştir.o sebepten çözüm olarak vitesi değiştirirken camı açıp kendin cufff diye bağırsan daha çok dikkat çekersin.:) bu arada herkesin zevkine saygı duyuyorum.yaptıran arkadaşlar alımmasın emeğe saygım sonsuz.bu kendimce bi çözüm.:)

171
İstanbulda hangi yetkili servis acaba,gittiniz yer?

erel yetkili servis.bu fiyatın içinde daha önceden almış olduğum araçlarım için kazanmış olduğum %20 servis indirimimde var tabi.ayrıca %25 parça indirim hakkı.bunlarıda belirteyimde sorun olmasın.belkide herkese uyguluyorlardır.ama indirim hakkım olduğunu söylediler.uygulanmış hali her şey dahil bu fiyat.

172
Kaba taslak hesabımlar yaklaşık 170-200 arası işçilik ücreti alacaklar geriside parça parası
bence gayet iyi (triger seti toplam 4 parça aklınızda bulunsun) takılacak parçaları görmenizi tavsiye ederim...
sadece kayış değiştiripte gönderebilirler....

Saygılar ;)

açıkcası bu parçları yetkili servisten tedarik edip sonra özel bi serviste yaptırmayı düşündüm.ama triger seti değişimi sonrası motorun senteye getirilmesi ve özel bi işçilk istediği için yetkili servisi kullanmak istiyorum.tabi verilen fiyatın mantıklı olması şartı ile ki şuan banada fena gelmedi.uygun gibi...

ayrıca parçaların fatura üzerinde dökümünü istedim.setin içindeki parçaları (v kayışı ;...telefonda bir sürü saydı.) görmek adına.çıkan parçalarıda geri isticem.

bilgilendirme için teşekkür ederim.

form yetkililerine sesleniyorum.caps lock tuşu çalışmıyor.:( yoksa noktadan sonraki büyük harf kullanımına saygım var.:)




173
Merhaba Arkadaşlar ,

Öncelikle herkese iyi formlar.Bu gün aracıma binip kontağı çevirdim anda klasik uyarı sesi ile beraber service yazsı ile karşı karşıya kaldım.
Yetkili servis ile gerekli görüşmeler sonrası aracımı servise götürmeyi düşünüyorum.
Aşağıdaki parçların değişimi için işçilik dahil 550 tl tutarında bir fatura ile gerekli bakım işleminin yapılacağı söylendi.Sizce bu parçaların değişimi için fiyat nasıl ???

Araç Golf 4 Benzinli Otomatik  : Tiger seti ; polen filitresi ; bujiler ; buji kablosu ; benzin filitresi ; fren hidrolik yağ ı; silecek suyu  ve tabiki araç teslim edilirken bir servis danışmanı ile life kaldırlarak kontrol edilecek .Genel kontrol salıncaklar; vs vs

Bu arada kafasında bazı soru işaretleri olan arakdaşları görür gibiyim.Yağını niye değiştirmiyorsun yağ filitresi ; hava filtresi ne oldu?
Hemen belirteyim.Geçenlerde serviste implus sensorum değişti.Bu arada yağ geçen bütün borularım src madesi ile serviste  temizlendi.Boğaz kelebeliğide dahil.Bu nedenle yağ ve yağ filitresini yeni değiştirdim.Ayrıca hava filitresi olarak k&n kutu içi kullanıyorum.Daha yeni değişti.Lastikler de nitrojen gazı var.Bu sebepten bazı servis işlemlerini yukarıdaki şekli ile revize ettim.Sizce fiyat nasıl ??? Aklınıza gelen ilave bir işlem olabilir paylaşırsanız sevinirim.

Bu arada ben İstanbul 'da yaşıyorum.Profilimide en kısa zamanda revize edeceğim.Fiyatı veren servisi formda paylaşmam nekadar doğru olur bilmiyorum bu sebepten şimdilik isim hakkı bende saklı.


174
Sözün gelişi çingene pazarlığının dibine vurmuş alıcı taraf ama bence en iyisini yapmışsın.Ben 3.000 km de jetta sattım geçen sene ne alıcılar gördüm.Araba sıfır olduğunu bile bile alıp almıyacağı kesin bile değil görmeye geliyor bi tür atalım diyenler.Satana kadar garajdan çıkarmadım bile.Yok takas makas vesaire ekspertiz raporu varmı diyenler.Şimdiden Allah sabır versin.Ama satıcı sensin sıkışık değilsen alıcıları parmağında oynak derim.Hele piyasada yukarıda bahsettiğin adam tipinden çok varken.

175
Golf IV / Ynt: Otomatik Golf Almak İstiyorum, Düşünceleriniz?
« : 18 Ağustos 2011, 13:53:13 »
Bu tamamen insanın rahatı ve zevkiyle alakalı.Yazlık ortamlarında orda burda çok  küçük yaşlardan beri araç kullanıyorum.Manuel ile sürüş hayatıma başladım.Sonra bigün bi araç geldi bizim garaja rahmetlik pederin merso otomatik.O güne kadar sol ayak sürekli aktif çalışıyordu.Ama bi anda işlevi bitti.Otomatik vites artık hayatımdaydı.Sonrada ben ondan kopamadım.Bazı yorumları okudum gerçekten çok mu yakar azmı yakar bilmiyorum.Şuan ki aracımda otomatik hiç ama hiç benzin içiyormuş içimiyormuş hesaplamadım.İşimde olmaz.Çünkü herşeyden önce insanın kendi zevki ön planda olmalı bence.
Ama yogun bi trafik hayıtınız varsa bence otomatik verilebilecek en olumlu karar derim.Frene basarsın durur.Ayağını frenden çekersin gider.Sanada müzüğin tadını çıkarmak kalır.:)))


Sayfa: 1 ... 9 10 11 12 [13]