İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - ADEM252

Sayfa: 1 [2]
15
Evet arkadaşlar bulunduğum yer kasaba.haliyle ilçede bile golfun yedek parçası bulunmuyor.İnterneten alışveriş yapan arkadaşlar vasa güvenli olan sanal alışveriş sitesini söyleyebilirler mi? Reklam olacak diyorsanız [email protected]  mail adresime de e-posta olarak gönderebilirsiniz.şimdiden teşekür ederim.

16
Genel / fan hava bölmelerinden toz geliyorsa?
« : 20 Haziran 2009, 23:58:33 »
meraba arkadaşlar, fanı 3-4. kademeye getirdiğimde biraz toz geliyor.Polen filtresi yeni değişti.Başka filtre sünger gibi bişeyimi değişmesi gerekiyor?

17
Genel / parça boya orjinalini tutar mı?
« : 17 Haziran 2009, 21:49:08 »
Merhaba arkadaşlar, bu sitede mi okudum yoksa başka sitedemi hatırlamıyorum; biri bahsediyordu:"-benim yaptırdığım boyayı bilemezsiniz" gibi bişey yazmış.Valla ben araba alırken ustaya gösterdiğim zaman makineyle değil, bakarak parça boyayı ayırt edebiliyorlardı.Gerçekten parça boyanın orjinalinden ayırt edilemecek derecede iyi yapan var mı?Daha doğrusu böyle bişey mümkün mü?

18
Golf IV / fan veya klimada pis koku
« : 17 Haziran 2009, 09:03:31 »
Merhaba arkadaşlar, 2003 model golfumde uzun süre fan ya da klima çalıştığı zaman,çimento tozu kokusu gibi pis bir koku geliyor.Eğer fanı sıcağa ayarlarsam,  gözlerimde yanma hissediyorum.Halbuki polen filtresi  değişti.Nedenini bilen var mı?

19
Golf IV / motor soğukken hafif gaza bastığımda duyulan ses
« : 11 Haziran 2009, 21:10:21 »
Merhaba arkadaşlar,2003 model golf IV sahibiyim.Motor soğukken hafif gaza bastığımda örneğin; yaklaşık 1500 -1700 devirlerde cızırtı gibi hafif bir ses geliyor.Tabi gaza biraz daha yüklendiğimde ses geçiyor.Ama artık o sese karşı o kadar hassaslaştım ki o cızrtı varken elimde tuttuğum direksiyonda ayağımın değdiği pedalda hafif bir titreşim hissedebiliyorum.Başkası arabayı kullansa bunu farkedemez.Amai bu cızırttıyı yanımdaki kişi duyabilir.Ustaya götürdüm ama motor sıcakken kaputu açtı ve dediki;Şu anda da ses geliyor.Triger kayışının değişme zamanı da gelmiş dedi.Devirdaim,triger kayışı filan değiştirdi.Ama ses hala duruyor.Belliki arıza başka bir sebepten kaynaklıyor.Böyle bir arızayla karşılaian var mı? Konya'da bilidiğiniz iyi bir usta var mı?Onuda öğrenmek istiyorum.

20
Arkadaşlar merhaba, 2003 model golfum var.VW den anlayan iyi bir ustaya ihtiyacım var.Konya'da bildiğiniz usta var mı?

Sayfa: 1 [2]