İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - mustklc

Sayfa: 1 ... 5 6 7 8 [9]
113
Caddy, Transporter ve Caravelle / Caddy == Sorun??
« : 17 Mayıs 2009, 22:56:03 »
Aşağıdaki resimleri internette buldum. İlerde Caddy almayı düşünüyordum. Açıkçası düşünmeden edemedim.




114
Polo 6N / 99 Polo Far Alacağım. Tavsiyeler?
« : 16 Mayıs 2009, 13:43:45 »
99 polomun kısa farı çok kötü yanıyordu. nerdeyse el  feneri kadar ışık veriyordu.

bügün yakındaki bir servise gittim. far ayarı yapılacak dediler. 1 saat sonra tekrar gittim. farımın ayarının yapılamadığını , fardaki far ayağının birinin çıkmış olduğunu, diğerinin ise sallantıda olduğunu söylediler. açıkçası arabam o kadar masraf çıkardı ki adama da hak verdim. bizden önceki sahibi güya bayan zerre bakmamış arabaya. aldığımızdan  beri 2 milyar masraf ettim . neyse oralara girmeyim çok da.

sözün özü servisteki adam, farın değişmesi gerektiğini söyledi. farın yan sanayisi çifti 195, orjinali 270 imiş. 

burada ise 70e buldum: http://www.parcatreni.com/index.php?p=list&kat1sel=2&pk_id=28&k_id=4942

sizce far ayağı bozuk ise farın değişmesi gerekli midir?

ayrıca farı değiştirmişken xenon far mı alsam diyorum? madem para dökülecek bari düzgün birşey olsun. eskisini de kenara koyarım, satarken onu da veririm. adam isterse eskiyi de takar.

siz ne dersiniz?

115
Polo 6N / Cam Kapanmıyor
« : 04 Mayıs 2009, 09:54:40 »
arkadaşlar sürücü tarafındaki elektrikli cam ortaya gelince kapanmıyor orada kalıyor. elimle yukarı doğru itiyorum biraz. sonra tekrar düğmeye basıp kapatıyorum. bu sorun neden olabilir. acaba kapı döşemesini söksem baksam çözebilir miyim? bir şey tıkandı ise falan?

116
arkadaşlar, arabam bugun tamirciden çıktı. debriyaj balatası , triger seti ve bilye seti değişti. şanzumanında da sorun vardı. indirip onu da yaptılar kaynak maynak. 900 ytl masrafı çıktı.

arabayı bugun sürdüğümde birşey farkettim. fren sertleşmiş . böyle kazık gibi. bir de frenden ııyyyk ıyyk diye ses çıkıyor basınca. sizce sorun ne olabilir? fren hidroliği mi boşaldı acaba. debriyajla ilgisi olabilir mi?

117
Arkadaşlar birkaç başlıkta da belirttiğim gibi 99 Model bir Polo aldık. Ancak ben acemiyim. Şöförlük öğrenmek için maalesef Polo yu zayi edeceğiz ama ne yapalım.

Sizden birkaç tavsiye istiyorum? kullanırken nelere dikkat etmek lazımdır. Kaç km de bir bakım yaptırmak gerekir? Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Mesela geçen biri dedi ki kontağı yarım çevir ekrandaki göstergeler yansın bir süre bekle , söndükten sonra kontağı tam çevir dediler.  bu doğru mudur mesela?

118
Polo 6N / polo 6n motor kapağı nerden bulurum?
« : 29 Nisan 2009, 12:07:26 »
Arkadaşlar ben 99 polo aldım. ama alırken o karbüratör üzerinde bulunan üzerinde VW logosu olan motor kapağı yoktu.

bu kapak çok hoşuma gidiyor. nerden bulurum acaba?

resimdeki araba  benim değil. bu forumdaki bir arkadaşın. üzerinde 1.6 yazan kapak lazım bana. Ankaradan  nerden bulurum?




119
99 model polomun sağ dikiz aynasını kontorl eden çubuk bozuk. Sanırım tesisat lazım
bir de merkezi kilit tesisatında da problem var. anlayan varsa  mesaj atabilir.

Sayfa: 1 ... 5 6 7 8 [9]