İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - tunç

Sayfa: 1 [2] 3 4
15
Bora / Ynt: 2005 Otomatik Bora Pacific kaç Valve?
« : 12 Mart 2010, 11:18:36 »
muhtemelen motor kodu bfg ' dur ve 8 V 'dir.

16
evet arkadaşlar adem arkadaşımızın yazdıklarına katılıyorum. Çünkü aynı yerlerle ilgili ben de sorun yaşadım. trabzonda iyi bir vw özel servisi yok malesef. arızalara kesin teşis koyan da yok, ben bu arızayı bulamadım diyen de yok malesef. saygılar.

17
ben de castrol magnatec 10w40 yağ kullanıyorum. yağ ile alakalı olabilir mi acaba?

18
Selam arkadaşlar.
aynı durum benim aracımda da söz konusu. ben yağdan olduğunu düşünüyorum. sebebini araştırmadım. bilen bizlerle paylaşırsa sevinirim. herkese iyi forumlar

19
Golf IV / Ynt: Radyo anteni balık kuyruğu olan var mı?
« : 15 Şubat 2010, 16:07:22 »
Selam arkadaşlar.
boraların tavan antenini değişmek için tavan döşemesini sökmek gerekir mi?

20
arkadaşlar bana da bildirir misiniz servisin ismini.

21
Bora / Ynt: Hep motor soğukken yapıyor
« : 10 Şubat 2010, 17:28:00 »
arkadaşım bende de aynı araç var ve aynı sorunla karşılaştım. lpg ayarından kaynaklanıyor. bunu şöyle anlayabilirsin. aracını akşam parketmeden 1 dakika önce benzine al ve araç benzinde iken kontağı kapat. muhtemelen sabah aynı problemle karşılaşmayacaksın.
iyi forumlar.

22
volkswagenlerde 80.000 km değişiliyor diye biliyorum.

23
örneğin 1. viteste veya 2. viteste yokuş çıkarken araca gaz bastığımda tıngırtı sesi geliyor. normal düz yolda veya araç dururken gaz bastığımda ses falan yok.
bir de aracım lpg li. ses genelde benzindeyken oluyor.

24
arkadaşım saçma değil. yağın yaklaşık % 70 değişmiş olur. bu da normel bir durumdur. otomatik şanzımanlarda sanzıman içindeki ve türbindeki yağın tamamını boşaltmak mümkün değildir. ben de yağ değişimi yaptım. aracın katalog değeri 5,3 lt. ama arcımdan çıkardığım yağı ölçtüm. yaklaşık 3,5 lt. ve aynı oranda yağ koydum şanızmana. bu arada daha önceden sanzımandan yağ kaçağı olmadı.

25
Herkese merhabalar.
Katalitik konvertörün dağıldığını nerden anlarız.
Ya da şöyle sorayım. benim arcımda motor bölümünden gelen bir ses var. sanki bir demir parçası egzosun içinde çalkalanıyor. araç yük altındayken ve motor soğukken oluyor. sebebi konvertörden olabilir mi?

26
Şanzıman tam olarak boşaltılabildiğinde 5,3 lt. yağ alıyor. ancak şanzımanı tamamen boşaltmak mümkün olmuyor. (Tabi şanzıman sökülmezse :)  ) şanzıman karteri sökülerek yapılan yağ değişimlerinde, şanzıman ancak 3,5 lt. ya alabiliyor.
 Benimde 2004 bora var. katalogda 5,3 lt. gösteriyor. ancak yağ değişiminde 3,5 lt. yağ koyabildim. Bu arada orjinal yağ kullanmanı tavsiye ederim.

27
orjinalini kullanmanızı tavsiye ederim. serviste mevcut. litresi 20 tl.

28
    kaça yapırdınız ve ne zaman

yaklaşık 4-5 ay önce değiştirdim. filtreyle birlikte 150 tl ödedim.

Sayfa: 1 [2] 3 4