İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Azmi Taylan ULUOCAK

Sayfa: 1 2 3 4 [5]
57
Satılık / Ynt: orjinal mk1 buji kablosu
« : 20 Kasım 2008, 10:30:53 »
Selam, benim sciroccomun sanirim yeni kablolara ihtiyaci var ama emin olamiyorum. Benim kablolarim da bunlarin aynisinin siyah olani, usta degistirmen lazim dedi ama bunun bir ölcümü veya anlama yolu var mi acaba degistirince de sorun bundan degilmis baska biseydenmis demesinden korkuyorum.Bir de bunlar fabrika cikisi mi bu renk yoksa kablolari degistirilmis olabilir mi?
Bir de kablolarin rengi cok guzelmis bayildim görür görmez.

58
Otomobilim / Ynt: Scirocco TS
« : 16 Kasım 2008, 20:56:42 »
 Yorumlarinizi paylastiginiz icin cok tesekkür ederim.Aldigimda hicbir tereddütüm yoktu cok begenerek aldim ama suan biraz ugrastiriyor beni daha ilk haftadan ustalarla ugrasmanin ne demek oldugunu anladim. Araba cok guzel temiz ama yürüyeninde salincak fiseklerini ve motor kulaklarini degistirmem gerekiyor birde direksiyon kutusuna bakilmasi gerekiyor motorunda ise distribütör problemliydi tamir ettirdim bir de buji kablolarini degistirmem gerekiyor ama orjinalini bulabilir miyim bilmiyorum önümüzdeki hafta sonu da onunla ugrasacagim. Kaporta aksaminda ise kapi ve cam lastiklerini degistirmem gerekiyor bir de bagajin gorunmesini engelleyen bagaj kapaginin altindaki kapak yok, kirilmis ve atilmis sanirim onu da bulmam zor sanirim yaptirmak gerekiyor. Ama bunlari ancak zamanla yaptirabilirim, ögrenci oldugumdan biranda cok para ayiramiyorum yavas yavas param oldukca arabami eksiksiz hale getiririm sanirim.

59
Resimleri cekip hemen actim konuyu, yorumlar icin tesekkur ederim bikac konuda dediginiz gibi yardima ihtiyacim var malum 32 yasinda aracim ve uc bes eksigi de var.

60
Otomobilim / Scirocco TS
« : 14 Kasım 2008, 19:43:54 »
 Herkese merhaba,
forumda yeniyim arabami da yeni aldim en kisa sürede resimlerini paylasayim dedim.
Bakalim nasil yorumlar gelecek cok merak ediyorum.
Bu arada arabam icin hala isim bulamadim bu aralar haril haril uygun bir isim ariyorum :D
iste resimler







 Bu arada 1.6 litre 1976 model

61

  Hosbuldum tesekkür ederim
Simdilik sadece bir fotografim var ama bu hafta bikac tane daha cekip yeni bir konu acmayi düsünüyorum.
bu arada ilk kez resim yüklüyorum yanlislik felan yapmis olabilirim

62
Sonunda, ben de bir Scirocco´cu oldum ::) araniza katilabilir miyim.

Sayfa: 1 2 3 4 [5]