İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - nismoo

Sayfa: 1 2 3 4 [5]
57
Golf IV / Ynt: Sonunda 1.9 TDi'ma Kavuştumm
« : 02 Ocak 2015, 12:42:03 »
hayırlı olsun bulunmaz hit kumaşı gıbı kazasız belasız bana da bu farlardan lazım yardımcı olurmusun

Farlar aracın üstündeydi vallahi hocam aslında bakarsan bende orjinale dönmek istiyorum bi-xenon uygulaması düşünüyorum çünkü. Sahibinden de yada ebayde ilan görmüştüm gibi hatırlıyorum sanki ama eğer bulamazsanız orjinalleri aldığım zaman size satabilirim bu şekilde yardımcı olabilirim :)

nette fiyat 28500 yazıyordu dogrumu :)

Yok kardeş 25 bindi aradım anlaştım pazar gittim bakmaya salıda satışı aldım 2-3 gün kaldı zaten ilanda kaptım hemen :)

58
Golf IV / Ynt: Sonunda 1.9 TDi'ma Kavuştumm
« : 02 Ocak 2015, 11:43:37 »
İlk MAŞAALLAH gelsin o zaman,
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.

Çok teşekkür ederim herkese kazasız belasız cezasız sürüşler inşallah :)

Maşallah tam istediğim gibi bu işte. Satmayı düşünürseniz haberleşelim  :) Kazasız belasız keyifli sürüşler

İyi dilekleriniz için tdşekkürler. Uzun bi süre satmaya niyetim olmıycak sanırım :)

maşallah çok çok iyi durumda araç hayırlı olsun  :tamamdir

Evet araç iç ve dış olarak gayet temiz ve derli toplu. Teşekkür ederim :)

hayırlı olsn kardes aynen bende klimayı senin gibi kullanmısım ilk zamanlar :)

Teşekkür ederim :) Çok kötü bi durum ya diyorum bunun klima tuşu hangisi acaba falan derken öğrendim econa basmam gerekiyormuş :)) Olsun çok geçmeden öğrendim.

59
Arkadaşlar satılık bölümünde yeni konu butonu gözükmüyor bende nedense bunun bir çözümü var mı acaba ?

60
Uzun arayışlar sonucu istediğim gibi bir araba buldum Allah'a şükürler olsun. Araç gayet dolu ve kmsine göre başarılı bir araç. 203 bin kmde şuan. Belkide konusu vardır aracın burada bir bilgim yok. Araçtan biraz bahsedersem eğer 1.9TDi AHF motor kodlu 110 HP'lik motor var araçta. Büyük intercooler var üstünde. Elektrikli sunroof, dijital klima, 6 ileri manuel vites, yağmur sensörü,yol bilgisayarı vs. Aracın üstünde de pioneer double teyp, 2 takım mid (jbl,kicker), güzel bir amfi ve pioneer ts midler, vardı. 3-4 yıl önce Almanya'dan gelmiş bir orta yaşlı abiden aldım aracı saolsun çok yardımcı oldu bizede. Dediğim gibi araçtan çok memnunum şükürler olsun. Dijital klima olayını bunlarda bilmediğim için yanlışlıkla aldığımdan beri kaloriferi klima açık kullanıyormuşum şehir içinde kısa mesafede o yzden biraz fazla yaktı ama bu haliyle bile yaklaşık 29-30 kuruş arası sarfiyatı oldu. 2001 model araç normal olarak ufak tefek arızaları var onlarıda hallettim mi Allah'ın izniyle mermi gibi çıkacak araç :) iyi seyirlerr..













Arka stopları orjinale çevirdim. Aldığım kişi makyajlı kasa stopu vermişti bi takım :)









61
Golf IV / Ynt: Temiz Golf 4 1.9 TDi Yardımm
« : 27 Kasım 2014, 01:12:11 »
izmirde yasayan birisi varsa Şu araca ısrarla bakmasını öneririm ben 21500 verdim vermediler zamanında 22den asagı vermiyorlar.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-hatasiz-guzellikte-golf-4-dizel-sunrooflu-188102969/detay

Bu arabayı biliyorum. 99 model bana gelmez işte yol bilgisayarı felan yok bu modellerde bide 99 çok eski gerçekten. Ben daha gönlüme göre bulamadım banada kısmet eder inşallah Allah bakalım geç olsun güç olmasın diye kendimi avutuyorum. Ama cidden birşey öğrendimki bu aracın temizini bulan evladiyelik biniyo. Orta hallilerinide satıyolar. Tutulmuyor felan diyorlar ama kesinlikle cıncıklarını bi haftada satabiliyosun yeterki araba veremli olmasın.

62
Golf IV / Ynt: Temiz Golf 4 1.9 TDi Yardımm
« : 25 Kasım 2014, 19:05:35 »
evet arkadaslar sonunda yeniden yine 2. mk4m dizelle yola devam bugun istanbuldan buldum kaporasını yatırdım p.tesi alıyorum insallah.
arac yine 2001 model.




vallahi hayırlı olsun internette gördüm bunu arıycaktım benden önce davranmışsın güle güle kullan inş yakıtı kullanuşı vs bilgilendirirsen sevinirim kazasız belasız kullanman dileğiyle :)

63
Golf IV / Ynt: Temiz Golf 4 1.9 TDi Yardımm
« : 07 Kasım 2014, 10:47:24 »
Taş gibi araba olduğu her halinden belli zaten konforuna ve oturaklığanada denicek birşey yok kesinlikle. Dediğiniz gibi temizini bulmaktan ziyade denk gelmek gerekiyo sanırım şu piyasada kısmetimize artık aramaya devam güzel bi araç bulana dek

64
Golf IV / Temiz Golf 4 1.9 TDi Yardımm
« : 05 Kasım 2014, 21:45:24 »
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Aranızda yeniyim ve bir golf 4 TDi almak istiyorum. Sizden ricam bu araç hakkında biraz bilgilenmek. Dizeli nasıldır, sorunları var mı, temizi bulunabilir mi veya çevrenizde önerebileceğiniz temiz baş ağrıtmıycak bir araç var mı ? Bayadır takipteyim fakat hiç denk gelmedi. Bende forum sitelerine baş vurdum son çare. Hem bilgilenmek hemde belki önerebileceğiniz güzel araçlar olabilir diye. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.. :)

Sayfa: 1 2 3 4 [5]