İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - SPoRTeXHauST

Sayfa: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 ... 61
71
Genel / Ynt: Yarın 1 Nisan OGS 'lere dikkat !
« : 02 Nisan 2012, 12:48:54 »
Karayolları nerde yapmış açıklamayı.

72
15 den devam ahsasha :)

73
Resmi olarak bişey yapılamıyor maalesef. Söylendiği gibi 1 ay içinde işletmen gerekir. Kaçak olarak kullananlar da var ama 10 ay sonra ki muayenede ruhsata işletmek istersen de elinde ki proje / fatura vs. geçersiz olabilir.

74
Sohbet / Ynt: Scirocco çizimim
« : 27 Mart 2012, 10:05:35 »
Logo niye ters? Telif haklarından dolayı mı :)

75
Otomobilim / Ynt: OffLineR's New Ride
« : 24 Mart 2012, 11:49:59 »
Adam bi cabrio almak gerek dedi, aldı. Hayırlı olsun :) Güle güle kullan.

76
Sohbet / Ynt: yeni üye
« : 23 Mart 2012, 13:04:03 »
Hoşgeldiniz,
Bu konuyu açabiliyorsanız forum kullanımına çok yabancı değilsiniz demektir.
Her sitede olduğu gibi burada da bazı kurallar var. Diğer üyeler düşünülerek oluşturulmuş kurallar, kayıt sırasında okumuşsunuzdur fakat tekrar okumak isterseniz; http://www.vwtr.net/forum/sohbet/forum-kurallari-hakkinda-t338.0.html

77
Sohbet / Ynt: VWTR nöbet durumu
« : 22 Mart 2012, 06:42:42 »
Günler uzadı, yemiştir o:) Günaydın.

78
@ogretmen_ankara

Profil > Kimlik Ayarları

79
Genel / Ynt: Alibaba Alışveriş Sitesi
« : 10 Mart 2012, 09:46:14 »
Dünyanın en büyük b2b sitesi olarak biliyorum. Yani firmaların firmalar ile bağlantı kurmasını sağlar.
Tek satışları olup olmadığından tam olarak emin değilim ama genelde satışları toplu oluyor. Güvenilirliğine gelince, gittigidiyor'dan, sahibinden'den daha güvenilir değil. Sonuçta tek bi' firma ile değil, farklı ülkelerden farklı satıcılar ile muhattapsın.

80
Sohbet / Ynt: Ptt kapıda ödeme ile gönderi yapmak
« : 25 Şubat 2012, 11:08:30 »
Ürünü gönderirken alıcı kısmında, senin adının yazdığı bi havale formu da dolduruyosun ve kargo fişini onunla birlikte veriyosun.

4 TL kargo ücretini ve kapıda ödeme ücretini sen ödüyosun, karşı ödemeli gönderirsen, kargo ücretini ve ürün bedelini alıcıdan tahsil edip, havale formuna yazdığın isme havale gönderiyorlar.

Ptt hesabın olursa, hesabına yatar, yoksa gidip gişeden tahsil etmek gerekir. Fiyatlar değişmiş olabilir ama pek tavsiye etmem, PTT kendini yenilesede çalışanların kafası hala aynı.

81
Satılık / Ynt: 2.Sahibinden Kazasız Seat İbiza Fr Pd130'04
« : 24 Şubat 2012, 14:13:36 »
bugüne kadar sitede gördüğüm en güzel, en düzenli satılık ilanı. teşekkürler.
inşallah en kısa zamanda satılır aracın, hayırlı satışlar :)

82
Sohbet / Ynt: VW Arac forumları çorbaya döndü diyenler.
« : 17 Şubat 2012, 17:47:51 »
Osman oku da sil şu benim mesajı. Ben yazana kadar sen gelip cevap bile atmışsın.

83
Sohbet / Ynt: VW Arac forumları çorbaya döndü diyenler.
« : 17 Şubat 2012, 17:47:09 »
Muhalefet Türk insanının ruhunda var :)
7 yıldır bu şekilde en fazla 7 konu açılmıştır. Her sitenin eksikleri vardır mutlaka. Bu şekilde konu açmak yerine bi'şeyler tavsiye edilse.
Tamamı aktif olarak mesaj yazmasada burayı günde binlerce insan ziyaret ediyor. Tüm fikirlerde ne yazıkki birbirine uymuyor.

Her modelin altına Motor, Mekanik, Elektrik diye bölüm açıldığında forumun hali ne olur. TechTurkey de kategoriler, ilk mesajda söylendiği gibi. Ama orası genel bi forum, "Tüm Markalar Buraya" şeklinde bi kategori olamayacağı için, markaları alfabetik olarak yada üretim yerine göre ayıramayacakları için o şekilde bölümler oluşturulmuş. Burada her model için ayrı kategori açılması, bana göre bahsedilen sistemle aynı. Hatta daha iyi.

Forumun sahipsiz görünmesi beni en çok mutlu eden konudur. Sadece bilinmesi gerekir ki forum sahipsiz değil. Gözden kaçanlar hariç neredeyse tüm konular olması gereken yerlerde. Bunu üyelerin çok bilinçli olmasına da bağlıyor olabilirsiniz. Farketmez, yeterki etraf düzenli olsun.

Oylama sisteminin başarılı olacağını sanmıyorum. Bi' çok kişiye göre gereksiz yada basit gelebilecek Golf IV Jant konusu, 60.567 kez okunmuş. En çok oylanan konunun bu olacağını varsayarsak, en tepede durması bayağı bi gereksiz olur. Şu anda isteyen zaten bulabiliyor.

Buluşma yapıldığında eğer yönetici ya da sorumlu kimseler e birşey söylenmiyor. 19 Şubat'ta arkadaşlar İstanbul Buluşması yapmak istemiş, yapıyorlar. Şuanda listede 43 kişi var. Yöneticiler, organizasyonu yapan arkadaşa niye teşekkür ediyor onu anlamadım. O arkadaş yöneticilere teşekkür etmeli, o kadar kişiyi bi araya toplayacak siteyi ayakta tutmaya çalıştıkları için.

Sticker konusu en çok haklı olunacak konu sayılabilir. Çok fazla talep olduğu için tam anlamıyla ihtiyacı karşılayamadık. Ama metalcil denilen arkadaş. kendisini tanımıyorum, hiç bir alışverişimiz olmadı. Ücretsiz sticker dağıtıyor. Ne rezil insanlarsınız, bi stickerı dağıtamadınız, herkes kendisi yaptırıyo demek yerine, elinden geleni yapmaya çalışıyor.
Yapılacak en mantıklı iş, metalcil ile koordineli olarak çalışıp, hem yükünü hafifletmek. Hem de daha fazla sticker dağıtmak. Yapılan işe ortak olmak isteyen arkadaşlar varsa buyursunlar :)

Farklı zamanlarda teşekkür etmiş olabileceğimi düşünerek son zamanlarda özel mesaj göndermedim. Kendisini tebrik ediyorum. Yaptığı işin hakkı gerçekten parayla veya teşekkürle ödenmez. Tekrar tekrar teşekkürler.

Son olarak; Osman efendi, benim yazmaya çalıştıklarımı toparlayıp 3 satırla anlatır ama söylemekte fayda var;
bir çok kişi vwvortex sitesini biliyor. Yormayan tasarımıyla dünyanın en büyük forumlarından bir tanesi. Kategori olarak, mecburen; bizim Volkswagen markası altında oluşturduğumuz Golf 1, Golf 2, Polo, Jetta gibi alt kategorileri, Audi, Seat gibi markaların altına da oluşturmuş. bu foruma ilk ne zaman baktım bilmiyorum ama ilk baktığım zamanla, şuan arasında, istatistikleri dışında hiç bir fark yok.

İstatistikleri bayağı bi garip; Threads 5,424,737  Posts 71,452,000  Members 653,999  Active Members 46,989

Tavisyelere her zaman, herkes açık. Memnun olunmayan konular için herhangi bir bölüme konu da açabilirsiniz, İletişim bölümünde ki formdan mail de atabilirsiniz. Özel mesaj da gönderebilirsiniz.

84
Otomobilim / Ynt: VW Golf GT Mk1 Cabrio
« : 11 Şubat 2012, 21:04:37 »
Severek izliyoruz :)

Sayfa: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 ... 61