İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Han

Sayfa: 1 2 3 [4]
43
Sohbet / Gözü kalanların gözü çıksın
« : 17 Şubat 2010, 14:23:51 »
Anlamıyorum bu milleti valla 30 dkda arabayı çalmaya uğraşmışlar ama kapıyı bile açamamışlar moralim çok bozuk kapı klidinin üstündeki anahtarın girdiği yerdeki aliminyumu yamultmuşlar çok üzüldüm :t

44
Sohbet / Volkswagen Gti Racing
« : 06 Şubat 2010, 21:09:05 »
Volkswagen Gti Racing.part1.rar Part1

Volkswagen Gti Racing.part2.rar Part2

Volkswagen Gti Racing.part3.rar Part3

Volkswagen Gti Racing oyununun linkleri arkadaşlar

Oyun torrentten indirildi sorunsuz yükledim ve oynadım arkadaşlar kendi uploadumdur.

Rarlı dosyaları çıkardıktan sonra .exe dosyasına çift tıklayarak oyunu kurabilirsiniz.

Oyunda ilerlediğiniz zaman oyunun ekran görüntüsünü "printscreen" tuşuna basıp alınız sonra bir paint dosyası oluşturup içine kaydediniz onuda bir resim yükleme sitesiine yükleyip bizimle paylaşın arkadaşlar.


ilk ben başlayım




AÇIKLAMA:


Platform: PC
Tür: Yarış [Non-combat, Modern, Arcade, Race Sim.]
Multiplayer: Var [LAN]

Yayıncı: Eurosoft
Yapımcı: Techland


Minimum Sistem Gereksinimleri:
P IV/AMD 1.8 GHz işlemci, 256 MB RAM, 64 MB DX 8.0 uyumlu ekran kartı, 2.5 GB HDD alanı

Notlar/Açıklamalar (Türkçe veya İngilizce):
Özellikleri : “GTI racing” tamamen gerçekçi ve detaylı araba simulasyonu ile, sizlere araba sürmenin bütün heyecanını sunuyor. Gazı freni vb… kullanarak, gerçek araba kullanımındaki hızı ve gücü hissedeceksiniz.

Gerçekci sürüş modeli
Günümüz arabalarının gerçekci modellemeleri sizlere dinamik bir ortamda araba sürmenin heyecanını sunuyor. Araba kullanımında size sunulmus detaylı kontrol, sizlere inanılmaz sürüş kolaylığıyla buyuk zevk almanızı da sağlıyor.

Arabalar
“GTI racing” size Volkswagen Golf serisinin en büyük koleksiyonunu sunuyor. En eski sürümden en yenisine kadar 5 nesil 15 Golf’ten istediğinizi seçebilirsiniz. GTI, G60 ve R32’yi denemeyi unutmayın. Gerçek Beetle ve T1 “Samba” ile birlikte, Volkswagenleri, en uçuk ve en klasik arabaları deneyin.

Ayar
“GTI Racing” sizi etkileyici ve geniş, gerçekçi, görsel performans ve parça ayarı dizisi sayesinde uzman araba geliştirme dünyasına götürür. Bilstein, Brembo, Eibach, Kamei, Kerscher, König, Remus, Zender ve diğer şaşırtıcı imalatçıların çeşitli eserlerinden seçim yapın. Tekerlekler, zenon lambaları, çeşitli gövde teçhizatı, egzozlar ve çerçeveler- Arabanızın görünüm ve ayarları açısından ihtiyaç duyacağınız ya da arzulayacağınız her şey. Sınırsız perfromans arttırıcı eklenti imkanı.



45
Aranıyor / Mk1 için aranıyor
« : 30 Aralık 2009, 18:47:52 »
Merhabalar arkadaşlar benim aracım edirneye geldiğinden beri jikleyi geç açıyor motor biraz ısındıktan sonra jikle açıyor oda işimi görmüyor.
BU sebeple ustamın dediğine göre (ne kadar doğru tartışılır) benm jikle iş görmüyormuş bana sulu mk1 jikle ve diyaframı lazım arkadaşlar duyurulur.

46
Aranıyor / Golf MK1 Arka Çamurluklar
« : 02 Eylül 2009, 17:19:09 »
Bir çift arka çamurluk lazım arkadaşlar sıfır olarak gereklidir.

47
Aranıyor / Yağ pompası 1980 golf
« : 07 Ocak 2008, 16:24:38 »
1980 model 1.5 motor yağ pompası aranıyoor
0554 747 28 54

48
Golf I / RabbitHan
« : 19 Eylül 2007, 19:01:37 »
Arkadaşlar yeni almış olduğum mk1 için benden yardımlarınızı esirgemeyin. Bu gün kaportacıya verdim araba çırıl çıplak hale getirildi. Renk konusunda kararsızım. Orjinal rengini mi korusam (açık yeşil) yoksa siyah ve ya gri mi yapsam.? Nikelajlı ön ve arka tampona ihtiyacım var.Şimdilik maddiyattan dolayı bunlar daha sonra ise hella nın grimsi ön far ve arka stop yarı kırmızı yarı şeffaf olanlarından bir de nikelajlı aynalar ve tek farlı ön panjura ihtiyacım olacak. Bu forum da yeniyim yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden çok teşekkür ederim. Ercihan KIZILGÜN

http://golfmk1ciyiz.biz/restorasyon-projeleri/rabbithan/
http://forums.vwvortex.com/showthread.php?5601547-Han-s-RabbitHan-Project

Sayfa: 1 2 3 [4]