İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - mimarali

Sayfa: 1 [2]
15
Polo 6R / 2012 1.4 Comfortline POLO için Jant Yardım!
« : 22 Mayıs 2012, 12:20:23 »
Merhaba arkadaşlar Polomu alalı 2 hafta oluyor ve jant aramaya devam ediyorum orjinal bayide jant fiyatına 4000 tl diyorlar bende 15' jant almak istiyorum ve replikalara baktım ve boavistanın benzerini buldum ama forumda birkaç arkadaşın yazdığı replikalar hakkında aracın ayarlarını rotunu balansını bozuyor gibisinden yazılar okudum ama kullanan bazı arkadaşlarında çok memnun olduklarını belirtir yazılar okudum. Forum üyesi arkadaşlara bir fotoğrafla birlikte almak istediğim replika jantı sormak istiyorum eğer kullanan aradaşlar düşüncelerini paylaşırlarsa sevinirim.



kolay gelsin

16
Polo 6R / Ynt: YENİ ARACIMLA SİZLERLEYİM HERKEZE SELAMLAR
« : 22 Mayıs 2012, 12:12:02 »
öncelikle arabanız hayırlı uğurlu olsun. size sormak istediğim bir husus var camlarınızdaki filmlerden bende yaptırmak istiyorum ama yasak olduğunu duymuştum. filmler yasak mı deği lmi bilgilendirirseniz sevinirim.

17
Polo 6R / Ynt: camdaki yapışkanı nasıl çıkartırız
« : 17 Mayıs 2012, 14:13:23 »
merhaba arkadaşlar. hiç makine ile uğraşmaya gerek yok. lise öğrencisi kardeşim bana tam bu sorunda yardımcı oldu ve çok kolay yoola hallettik. sök bütün yazı ları resimleri iz kalsın kokrma sonrada yapışkan izlerini okulda kullandığın silgi ile aynı yazı silermiş gibi sil. tertemiz kalır.

kolay gelsin

18
Polo 6R / Ynt: Kırmızıııı Polo'm
« : 17 Mayıs 2012, 12:58:09 »
arabanız hayırlı uğurlu ve cezasız olsun inş. bu replika jantlardan memnunmusunuz bende almayı düşünüyorum ama orjinal istiyordum bulamadım mecbur reblikaya yöneleceğim galiba? yorumlarını yazarsanız sevinirim.

19
Polo 6R / Ynt: POLO 6R TÜP TAKMAYA NİYETİ OLAN VARMI ???
« : 15 Mayıs 2012, 14:14:43 »
Merhaba arkadaşlar. yakıt masrafından bıkanlar lpg taktırıyımmı taktırmayımmı diye düşünmesinler. yan resimde gördüğünüz arabama daha plaka almadan plg taktırdım. ve çok memnunun. servisin garantisi bozulur tehditlerine aldanmayın. garantisi onların olsun. 10 liralık yağa 35 lira ödemeyin..

kolay gelsin

20
Polo 6R / Ynt: vw servis sorun
« : 15 Mayıs 2012, 09:59:37 »
merhaba;  polomu alalı daha 1 hafta oldu ama ben aracımı almadan kararımı vermiştim servise hiçbir zaman götürmemek için.büyük laf etmiş olmayayım ama benim eski golfun silecekleri çalışmıyordu servis abi 400 küsür lira mekanizması o değişecek dedi. sonra almanyadan sipariş ettiler 2 hafta oldu gelmedi bende sinirlendim arabayı oto elektrikcisi bir abiye götürdüm o açtı baktı ve içi kar suyundan pas tutmuş temizledi. şimdi canavar gibi ve toplam 5 tl ödedim bu işlem için. servisede gittim parça kalsın istemiyorum ve birdahada gelmeyeceğim dedim. servisler tamir tadilattan anlamıyor anca parça satma peşindeler. 10 liralık yağa gidipte serviste 35 lira vermeyin. garantileri kendilerinin olsun. 

herkese selam olsun..

Sayfa: 1 [2]