İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Sinancetintas

Sayfa: 1 ... 47 48 49 50 [51]
701
Golf IV / Ynt: sizce hangisi :)
« : 05 Ağustos 2011, 00:56:35 »
Kesinlikle 2 derim.. ;)

702
Golf IV / Ynt: Golf 4 Osram Night Breaker
« : 05 Ağustos 2011, 00:39:14 »
Arkadaşlar Şuna bi açıklık getirin Lütfen Deli gibi kafam karıştı..
Ben araçımın Farları Beyaz olsun istiyorum.. Ama Ne karşıyı rahatsız etmek nede Gözlerimi Aydınlatmayan Farla yormak istemiyorum.. Xenon bana şimdilik uzak Angel Eyes'lerimi aldıgımda alacagım İnş. Onun hariçinde Tavsiyeniz ne olur Beyaz Yada Mavi Beyaz olacak şekilde AYDINLATAN ve karşımdakinden küfür yemeyecegim en iyi far ışıgı hangisi bide fiyatları ne alemlerde??

703
Golf IV / Ynt: koltuk sesi olan
« : 05 Ağustos 2011, 00:26:20 »
Aynı Sorun bende de var ve yeni başladı Sağ ön koltukta.. Ama benim tıkırtı şeklinde sürekli bi ses var hızlıyken olmuyor genelde yavaşken gelen bi ses ve üzerinde insan varkende ses olmuyor.. sordugumda dediginiz gibi kızaklardan geldigini söylediler ve zamandan kaynaklanan bi sorunmuş ama çözümünün basit oldugunu söyledi.. işini bilen bi usta makul bi fiyata kızakları düzeltebilir dedi.. Ama Bursada Öyle birini bulamadım.. saçma sapan yerlerden geldigini düşünenler çıktı.. :S ve direk arabamı alıp kaçtım 1 yer düzelte bilecegini söyledi ama 90TL isteyince kalsın abi ses eglenceli deyip oradan da çıktım.. :S bi çözümü varsa bulan olursa haber versin..

704
Golf IV / Ynt: Golf IV e amortisor ve yay takılması
« : 04 Ağustos 2011, 23:54:00 »
Selam arkadaşlar Benim Bu kadar Yorumun üstüne anlayan insanları da görünce bi sorum olacak??
Benim sag arkada amortisör'üm patlak oldugu için degiştirecegim MONREO Markada Amortisor'ler hakkında ne düşünüyorsunuz ve tanesi 80TL Nasıl bi fiyat?? ve Bursada Montajını en iyi kime yaptırabilirim??

705
Bende Aynı dertten müzdaribim haftalardır araştırıyorum bende aydınlatma yada sis'de işe yarasın meraklısı degilim ama görüntü olarak güzel oluyor bi marka var linte verdigim bunlar çok hoşuma gidiyor galiba alacagımda ama kararsızım daha iyisi var mıdır diye..

Hepsiburada.com : Akıllı Alışveriş : bilgisayar, elektronik, cep telefonu ve daha binlerce ürün Türkiye'nin en büyük online alışveriş merkezi Hepsiburada.com'da




Bide anlamadıgım şey zaten farları açtıgımız alet 2 kat çekilmiyor mu geriye?? yani önce ön sis'ler sonra 2. katı çektigimizde arka sisler diye?? Ben direk ön sislere baglatırım diye düşünmüştüm yani hem far'ın içindeki sisler hemde çamurluga taktırdıgım sisler açılır diye.. Böyle olmuyor mu??

706
Otomobilim / Ynt: Aracım
« : 22 Temmuz 2011, 02:12:35 »
Araçlar Süper Allah Kazasız Belasız Huzur ve Mutluluk İçin Kullanmayı Nasip Etsin, Size ve Cümlemize.. ;)

Sayfa: 1 ... 47 48 49 50 [51]