İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - m1s1r

Sayfa: 1 [2]
15
Polo 9N / Merkezi Kilit Motoru (immobilizer çalışmıyor)
« : 17 Ağustos 2011, 17:55:26 »
Arkadaşlar durumu özetlemeye çalışayım; şoför kapısından immobilizer devreye girmiyordu... Aracı aldığımda alarm takılıydı kendi ustama götürdüm alarmın çok kötü bağlandığını söyledi onunla alakası olabileceğini düşünerek mevcut alarmı söktürdüm ve iyi bir elektrikçiye yeniden alarm taktırdım değişen birşey olmadı kapılar kitlenmiyor immobilizer yine devreye girmiyor ayrıca benzin kapağı açık kalıyor. (Benzin kapağıda merkezi kilide bağlı sanırım) Immobilizer'ı devreye sokmak için diğer kapıdan anahtarla kitlemem gerekiyor. Ayrıca benzin kapağınada kapıyı kitlerken elle hafif itersem kapanıyor aksi durumda açık kalıyor.

1-2 yere götürdüm merkezi kilit motorunun bozuk olduğunu değişmesi gerektiği söylediler. Alarmın kafasını diğer kapıya (merkezi kilidin çalıştığı kapıya) takarsak devreye girer dendi.

Merkezi kilit motoru yenisi 300 TL civarıymış. Bu parça bozulması kolay birşeymi siteyi araştırdım bu problemle karşılaşan görmedim... Tamir imkanı yokmudur. Tavsiye edebileceğiniz elektrikçi varmı bu konuda uzman olan. Alarm kafasını diğer kapıya takarsam alarmla birlikte devreye girermi?

Sayfa: 1 [2]