İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - caner4

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6
43
Bora / lastik alıcam yardım..
« : 22 Eylül 2011, 18:30:43 »
arkadaşlar selamlar. bora 1.6 comfortline aracıma 205/55/16 lastik alcam ama marka konusunda kararsızım
good year = yanaklardan yiyo diyolar.
continental = km yapamazsın diyolar.
michelin = türkiye yollarında çabuk bozuluo diyolar.
zaten bşka seçenek kalmadı. brigstone kullandım bn daha önce hep ama çok sert geliyodu bana takur tukur arabayı mafedio gibi gelio sizce ne alayım .

tabi bu arada brigstone 1 yıl yol yardım ücretsiz veriyo o da güzel bişi yani :D

44
LPG, CNG ve Alternatif Yakıt Sistemleri / gaz kokuyor araç...
« : 03 Eylül 2011, 11:05:56 »
arkadaşlar selamlar.  4-5 ay önce zavoli lpg taktırdım. araç gaz kokuyo. park ederken ve ilk çalıştırmada leş gibi bariz kokuyu fark ediyorum. aracım 1.6 SR motor bora comfort.  sizce neden olabilir. tüpcüye götürdm aletle ölçtük baktık hatta bi gün bıraktım denediler kokmuyo abi bu diyolar. bende kokuyo araç. işin garibi benzin de kokuyo bazen acaba motora giren borularda kesik kaçak gibi bişey olabilir mi ? sizce neden yapar bunu başına gelen var mı ? her zaman kokmuyor ama bazen bariz alıyorum kokuyu :(

45
Bora / lpg full depo kaç km ?
« : 23 Ağustos 2011, 18:09:38 »
arkadaşlar selamlar. 1.6 SR motor bora kullanıcısıyım.. bir depo  gaz ile kaç km yapılır onu öğrenmek istiyorum. ben en son fulledim bu arada lpg zavoli simit tank.
76 liraya fulledim.  pompa fiyatı 2,41

tamamı şehir içi 180 km yol yaptım . şu an depo daha bitmedi son kırmızı noktada. sizce tüketim nasıl. (kullanım tarzı sert agresif )

bana biraz fazla yakıyo gibi geldi...

46
arkadaşlar 1.6 sr motor boram var. zavoli tüp taktırdım. 2bin km falan yaptım tüple önceden bi sorun yoktu ama en son gazı biraz açtırmıştım. ondan sonra lpg ışığı delirdi. mesela kırmızıdan sonraki yeşilde yanıyo biraz gidiosun kırmızıya düşüyo duruosun gene yeşil oluo neden oluo bileniniz varsa yardımcı olabilir mi ?

47
Otomobilim / ve işte sonunda boramın fotoları....
« : 13 Ağustos 2011, 20:29:15 »
arkadaşlar sonunda fotoları yükledim biraz kirli çıktı artık yolda topraga bulaşmak zorunda kaldık neyse yeni jantlarım cam filmleri ve tabiki klübümüzün arması ile sizlerle :)


48
Genel / navigasyon alıcam hangisi ?
« : 08 Ağustos 2011, 09:34:04 »
arkadaşlar malum artık günümüzde teknolojinin nimetlerinden yararlanmamız şart oldu :) bi navigason cihazı alıyım diyorum. deneyen kullanan var mı önerebileceğiniz bi marka varsa sevinirim fiyatı çok uçuk olmucak şekilde :)

49
Bora / gaz kaçağıı- kokusu
« : 05 Ağustos 2011, 21:40:23 »
arkadaşlar bgün yaşadğım olayı anlatsam hayatta inanmazsınız içinden çıkamayacağım bi olay oldu.
öğlen aracı parkettim öğle tatilinden döndük iş yerine girdim öğleden sonra hatta akşam üzere 4-5 gibi emniyet müdürlüğünden aradılar siyah bora sizin mi dediler evet dedm. bi apartmanın önüne park etmiştim sanırım apartman sakinlerinden biri gaz kokusu duymuş polisi aramış. bnm araçtan geldiğini söyledi yakınsanız gelin aracınızı alın dedi polis . koşa koşa gittm tabi baktm koku falan yok. çok az bişi geldi sanki burnuma ama farkedilcek kadar değildi. hemen gittim yetkili bayiiye ölçtük baktık gaz kaçağı yok. cihazla baktık heryerine yok yok yok . nası oldu da bu koku geldi fikir yürütmeye çalıştım ama bi türlü mantıklı bi cevap bulamadım. daha önce bikaç sefer ilk çalıştırmada hafif gaz kokusu almıştım ama yani polise bildirilcek kadar çok çıkmış koku demek ki aramışlar :S kafam karıştı neden ypmış olabilir böle bişi . ?

50
Bora / bu düğme ne işe yarıyor ?
« : 26 Temmuz 2011, 17:35:10 »
arkadaşlar selam bu düğme ne işe yarıyor acaba ? ortada insan silüeti olan düğme anlayamadım da ?


51
Bora / bora jant seçimi ?
« : 18 Temmuz 2011, 19:03:55 »
arkadaşlar selamlar... fazla abartıya kaçmadan inç boyutunu değiştirmeden bi jant almak istiyorum . aracım siyah bora. bikaç tane jant gördm nette linklerini paylaşyım dedim bakalım sizin görüşleriniz nasıl olacak. bi de kimi arkadaşlarım orjinalini değiştirme bunlar güzel ama hemen yamuluo orj en iyisi falan dediler. sizce ne ypmalıyım  bi de kimi ilanlarda trasnporter için falan yazmış boraya olur mu acaba bu jantlar ? linkleri şöyle sıralıyorum en sevdiğim den başlayarak...

Volkswagen üretimi 16 inç Otobüs & Minibüs Jantı 800 TL Sahibinden satılık sıfır

Volkswagen üretimi 16 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 850 TL Mağazadan satılık sıfır

Volkswagen üretimi 16 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 850 TL Mağazadan satılık sıfır

Volkswagen üretimi 16 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 675 TL Mağazadan satılık sıfır

52
Bora / lpg'de hava filtresi
« : 07 Temmuz 2011, 18:42:17 »
arkadaşlar selamlar. bu konuda bisürü yorum yapılmış açık konular da var ama ben burda da sormak istedim çünkü kafam karıştı. bu hava filtresi lpg'de işe yarayan bişey midir ? kullanan performansda artış gözleyen var mıdır ? ayrıca araca yararı zararı nedir ? bilgili ve deneyen arkadaşlar varsa görüşlerini paylaşırlarsa sevinirim...

53
Bora / lambda sensör arızası..
« : 28 Haziran 2011, 16:43:02 »
arkadaşlar selamlar.. yine bir sorunla daha karşınızdayım.. şu lambda denilen olayı bilenininz ya da arızasını çzömüş olan varsa bilgilerine çok ihtiyacım var..  2000 1.6 SR motorlu Bora kullanıcısıyım.  araç hantallaştı gaz tepkisi vermemeye başladı yakıt sarfiyatı arttı. cihaza bağladık. lambda sensör arızası verdi tamircim lpg ile ilgili oldugunu gazın fazla geldiğini söyledi. bu olay nedir bilen varsa bizi aydınlatır mı ? bu cihaz değişir mi cok pahalı oldugunu söylediler temizlenip mi arızası halloluyo ? yani bu olaydan en az hasarla nasıl kurtuluruz ? yaşayan arkadaşlar çözen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.. şimdiden teşekkürler......

54
Bora / hızlanma gaz tepkisi.
« : 26 Haziran 2011, 23:30:06 »
arkadaşlar bora 1.6 SR motor comfortline kullanıcısıyım bugün itibariyle 300 km yol yaptım gün içersinde çoğu hatta tamamı diyebiliriz uzun yoldu. ama çok çok çok şikayetçi olduğum bir nokta var. araca bikaç ay önce zavoli lpg taktırdım. fakat araç resmen gaz yemiyor. ilk kalkışta da 5.viteste de değişmiyo sorun. bugün beşinci viteste gaz pedalını dibine kadar bastım 130 u zor gördü. sadece bnm aracımda mı var sadce bu acaba diye düşünüyorum. hani sabit bi hızla giderken ayağınız gaz pedalında sabit durur ama az hızlanmak istediğiniz zaman mesela sollama anlarında aracın cok seri ve ani hızlanması gereklidir. yani 100 le giderken iyi ayagm gaz pedalında sabit ama azcık pedala yüklenince aracın hemen tepki verip kendini atması gerekmiyo mu böyle yapmazsa ben nasıl araç sollucam ki bugün cok sıkıntısını çektim sollama yaparken gaz pedalının dibine kadar bastım araç gitmiyo yani sadece bnde mi var problem acaba acaip sinirlerimi bozdu koskoca boraya biniorm ama çekmiyo araç    >:(

55
Bora / lpg'li boralar neden çekmiyor :)
« : 20 Haziran 2011, 17:26:09 »
arkadaşlar bu 105 beygir nerede -? araca lpg taktırdık performansdan eser kalmadı ya .. hoş benzinde de haykırmıyodu araç ama tüpte temelli mafolduk geçen 5 kişi (ama baya kilolu arkadaşlar) bindik klima 2.devirde idi ac açık idi kırmızı ışıkta durduk çekmedi araba ya . allah vere yokuş yukarı kalsak napcaz bilmiyorum. var mıdır bunun bi çözümü kimileri gazı az açtır dedi. kimisi performans hava filtresi tak dedi var mı bunun çözümü bari bikaç beygir kazansak  ???

56
Genel / bu hızlı cila nasıl yapılıyor _?
« : 20 Haziran 2011, 13:44:53 »
arkadaşlar sonax marka hızlı cila aldım spres şeklinde nasıl uygulanıyo bilen var mı _? ıslak uygulayın yazmışlar kullanım şekline ama araçta çok fena iz bırakıyo dairesel şeklinde fiber bezle ıslak uyguladım ama araç eskisinden mat durdu ayrıca sildiğim yerlerde otoban gibi iz kaldı :( bilen warsa açıklarsa sevinirim .

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6