İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Erkut71

Sayfa: 1 2 3 [4]
43
Golf IV / Ynt: vites körüğü ankara
« : 12 Mart 2011, 15:23:40 »
Arkadaş Ben Kırıkkaledeyim Burda 25 TL Ye Yenisini Taktırdım Eskisine Benzemiyo Ama Yerine Güzelce Oldu.

44
Golf IV / 00228 GAZ KELEBEĞİ ARIZASI
« : 12 Mart 2011, 15:16:21 »
Arkadaşlar araba 99 Comfot Golf 1.6Sr  Benzin/LPG Gaz Kelebeği Orjinali ile Değişti Adaptasyon Yapılıyo 1 hafta Sora Bozuluyo! Şimdi Bu Arıza Şöyle Makinaya Bağlandığı Zaman 00228 Arıza Kodu Veriyor Bu Ne demek? Arabanız Arızasıda Soğukken Sürekli Stop Ediyo Yekiniyo ısınınca Kesiliyo Araba Saaat Gibi Oluyo? Varmı Bu konuda Bilgisi Olan?

45
Golf IV / Ynt: SOĞUKKEN SÜREKLİ STOP ISININCA SAAT GİBİ
« : 26 Şubat 2011, 11:21:23 »
kardeş birde ısı ve fan ünitesiyle alakalı bir müşür daha var yeri : sürücü tarafında rüzgarlığın altına gizli. yani sol amortisör varya orda rüzgarlığı kaldırınca altında bir müşür daha var..

birde bende ustama anlattım senin durumu ısı sensöründen yapar başka bişeyden yapmaz diyor. veya beyin ısı sensörünü görmüyor olabilir diyor. birde şunu söyledi piyasada ısı sensörürünün neredeyse orjinali kalmadığını genelde orjinal diye yan sanayi takabildiklerini söyledi. sen bu dediklerini yetkili serviste mi yaptırdın.

Ben o Müşürü Bi Kendim bakıyım Sonra onun orjinalinden alıyım Gidiyim Taktırıyım Bakalım Arabadan SoğuDum Zaten Termostatla hararet müşürünü aynı marka olarak kendim bizzat aldım ustalara bile güvenmedim ki yetkili servis yok burda olsa NeySe Yok.. Kumtel kardeşimiz Benzin Pompasından diyo ama Bu Gaz da ikende yapıyo Benzinde yapSa anlıcam Da :) Aslında ufacık bi arızadır da işte...

46
Golf IV / Ynt: SOĞUKKEN SÜREKLİ STOP ISININCA SAAT GİBİ
« : 26 Şubat 2011, 11:18:34 »
Hocam bak benzer sorunu bende aylarca yaşadım.Arabayı defalarca bilgisayara soktuk hiç bir şey gözükmedi.Sırf tahmini  olarak hararet müşürünü bende değiştirdim.Olmadı.En sonunda bir usta (adama dua ediyorum) benzin pompası olabilir dedi ve değiştirdi.Şimdi hiç bir sorun yok.Meğerse sorun benzin pompasında imiş.
Keşke Pompadan Olsa Gözüm Kapalı Değiştiririm Başkan Vallahi Ama işte Kesin Bir Bilgi Veren Olmuyo Ki Kırıkkalede Yetkili Serviste Yok Ankaraya Gitmem Gerek Onlarda Randevulu Çalışıyo Bizde EsnaFız Gidemiyoruz Tabi Özel Vw ustalarına GötürDüm ama Bişey yok...

47
Golf IV / Ynt: SOĞUKKEN SÜREKLİ STOP ISININCA SAAT GİBİ
« : 23 Şubat 2011, 11:27:01 »
hocam birde ısıyla ilgili müşürlere baktır. aracına uygun olanı takılmadıysa oda sorun yaratabilir..
Kardeş, Hararet Müşürü, Termostat Orjinalleri ile Değişti Yine Aynı ?

48
Golf IV / Ynt: SOĞUKKEN SÜREKLİ STOP ISININCA SAAT GİBİ
« : 22 Şubat 2011, 16:47:24 »
YOK MU ŞİMDİ BİLGİSİ OLAN MİLYONLARCA GOLFÜN İÇİNDE BENDEMİ OLDU BU SORUN...

49
Golf IV / Ynt: SOĞUKKEN SÜREKLİ STOP ISININCA SAAT GİBİ
« : 18 Şubat 2011, 09:31:50 »
ısınınca Neden Rölanti Dahil hiç bişeyde Problem Yok...

50
Golf IV / SOĞUKKEN SÜREKLİ STOP ISININCA SAAT GİBİ
« : 17 Şubat 2011, 11:11:15 »
Arkadaşlar 99 Comfortline var Gaz kelebeği Orjinal sıemens ile yenisi ile değiştirdim Hala memnun değilim. Bu araç sabahları çalışınca kendi kendine gaz vermesi gerekirken stop ediyo hareket halindeyken kavşak yada ışıklara gelince giderken stop ediyo sonra ısınınca yani termostat 90'a doğru gelirken araba saat gibi oluyo herşey düzeliyo Rölanti, stop sorunu kalmıyo NEDEN ACABA... Termostat ta orj ile değişti.
Bu arada adaptasyon yapıldı bilgisyara bağlanıyo bi sıkıntı görünmüyo :) ama sabahları aynı arıza bazen hızlanıp hızlanıp bi duvara sokasın geliyo rezil etti trafikte artık.

Sayfa: 1 2 3 [4]