İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - KAAN60

Sayfa: 1 ... 43 44 45 46 [47]
645
bende simit depo düşünüyorum bugün sırf bu yüzden stepnenin olduğu bölümü açtım hem temizlik yaptım hemde bakmak istedim stepnenin üzerindeki etiketten tutunda lastikteki boya bile duruyor :D alalı daha 1 ay olmadı yeni gördüm :o şöyle bi tespit yaptım simit tüp takıldığı zaman alttan tüpün bağlantı kısımları çıkıyor sanırım resimlerde öyle görmüştüm ama zaten stepnenin yerinin çıkıntısı yere çok yakın birde simit deponun bağlantıları buradan çıkıntı durumu oluşturursa biraz tehlikeli olmazmı? yere bi karış yok zaten. sizlerdeki nasıl arkadaşlar? normal depo taktırıpta bagajı küçültmek istemiyorum.

646
teşekkürler arkadaşlar

647
nakres yeni tip enjektör takıp takmadığını nasıl anlarız? polomu daha yeni aldığım için enjektör sesi nasıl anlaşılır nasıl artıp artmadığını anlarım? şuan benzinde tork sesinden başka bir ses gelmiyo? vee asıl önemlisi buradan takip ettiğime göre herkesin kendine göre beğendiği sistemler var tabiki kalite farkıda söz konusu ama sizler atikeri tercih ettiğine göre ve okdrda çok sorun yaşayan yok sanırım maddi olarakta en uygunu bende ondan taktırcam arkadaşlar tavsiyelerine ve yorumlarınız ne yönde bekliyorum.

648
slm bende lpg taktırmak istiyorum tam adamına geldim sanırım çünkü atiker bana en uygunu geldi maddi olarak ama ilk çalışmada stop ediyo falan diye korkuttular beni aracımdan çok memnunum ama benzin malum cep yakıyor ;D tavsiyelerini bekliyorum murat kardeş. bu arada depo nasıl taktırdın simitmi küçük depomu? malum hb bagaja depo girince iyide daralıyo, stepne küçük olduğu için yeride dar smit depo az yüksek atıyo ben yinede simit taktırmk istiyorum varsın az yüksek olsun, seninki nasıl?

649
eyvallah süleyman kardeş, buarada onur kardeş lpgde ne açıdan pişmanlık? denildiği gibi uyum sorunu varmı?

650
arkadaşlar çok sağolun hepimize kazasız belasız sürüşler diliyorum. süleyman kardeş tespitin için sağol vw servisinde ya müşür ya beyin dediler klm beynide 450-500 varmış korkuttular beni umarım müşürdür gerçi müşür bile 100 diyolar ama napalım feda olsun artık beyaz incime :sevgi:
 ya arkadaşlar bu arada bende henüz lpg yok bundan önceki aracım uno idi ee polya kavuşunca 1.6 nın torksesine aşık oldum biraz devirin ucunu kaçırıyorum sanırım ;D hal böyle olunca 400-450 yakıyo benzin normalmi? ikincisi lpg taktırmayı düşünüyorum ama aklımı bulandırdılar bazen ilk çalışma anında lpgde stop ediyo falan diyolar ve bende oldukca kıl birisiyim böyle bişi varmı duydunuzmu? görüşmek üzere.

651
onur kardeş ilgine çok teşekkür fan derken ben yanlış aktardım galiba radyatörün soğutma fanı sürekli çalışıyor :(

652
slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 2000 model1.6  6n sahibiyim alalı daha 1 ay oldu çok memnunum tek nazı yakıtı bende nazını çekiyorum napalım  :sevgi: benim esas sorunum kontağı açar açmaz fan düşük devirde sürekli çalışıyor taki aracı stop edene kadar. hararet normal seviyesinde sürekli tam ortada hararet az artsa fan hızlı çalışıp harareti düşürüyor. bu nedenle hararet müşürü ile ilgili olmadığını düşündüm klima ile ilgilenen bi ustaya götürdüm klima müşü gitmiş dedi yenisi 100 tl imiş. benim sorum başına böle bir arıza gelen arkadaşım varmı? ustanın tespiti doğrumu acaba? ve hararet fanı aynı zamanda klimanında fanımı? yardımlarınızı bekliyorum böyle bir site içinde yapan arkadaşların emeğine sağlık.

Sayfa: 1 ... 43 44 45 46 [47]