İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - onurc

Sayfa: 1 2 3 4 [5]
57
Aranıyor / polo 6n için vites körüğü ve topuz
« : 01 Eylül 2010, 12:49:26 »
uzerndekı topuz döne döne artık can sıkmaya başladı . sılıkon bastım gene tutmuyor . bı zamandan sonra tırtlıyor :D elınde orjınal bora vıtes topuzu olan varmı acaba ? yada onerebılecegınız bır topuz ? . körükle beraber.

58
yer boğaziçi otomotiv. abilerim kardeşlerim sakın gitmeyin derim. resmen kul hakkı yıyorlar. araba hem 1.5 hafta yattı . hem bır ton parayı aldılar. ve sonuc bıldıgınız FELAKET !!  daha oncede bır servıse verdık . verdıgımız gıbı gerı aldık . degısen tek seyı soylıyım . sadece debrıyaj yumıusamıstı :) baska hıcbısey yapmamıslar. burdada aynısı oldu . hıcbısey degısmedı arabada. ses gelen tarafta nerdeyse cogu parca degıstı. ama sonuc gene aynı . hıcbırsey yapılmamıs. gene degısen tek sey. el frenı telını sıkmıslar :) bu derece komık bı durum ıste.
Atatürk Maslak Oto Sanayi. 2.kısımdan girince sağdan 3.sokak.
BOĞAZİÇİ OTOMOTİV. tavsiye etmiyorum kesinlikle. Biz yandık sizde yanmayın. Allah düşürmesin bu duruma.
onur.

59
Polo 6N / Yapılan masrafların listesi ve sonuc
« : 29 Ağustos 2010, 00:17:01 »
1-1.5 hafta kdar arac x servısınde durdu. butun masraflar cıkarıldı . gerekenler yapıldı . sanırım herseyı gereklıydı cunku lıste bayagı bı kabarık . faturayı dırek yazıyorum
vıtes kol kecesı
bujı  , 4 adet
bogaz kelebek temızlık
motor havalandırma braketı contası
salıncak burcu 2 adet
torna pres
rekor pulları ve kelepce
sol kapı mentese onarımı
karter sokme takma
aks kafası
rot ayarı
motor yagı 4 adet
karter contası
sol ön tasıyıcı pres
porya bılyası sol
egzost onarımı
mekanık ıscılık
kaporta ıscılık(kapı sokmesı, bunun nesıne ıscılık alıyorsa anlamadım)
h3 sıs ampulu(sag sis farı yoktu o takıldı . ve sısler yanmıyordu baglantısı yapıldı)
sanzuman yagı
bunların hepsı fıyat bakımından bayagı tuzlu oldu. ben ıstedıgımız sonucu almadıgımızı dusunuyorum.babamda aynı sekılde dusunuyor. dıreksıyonu kırıp hareket ettıgınızde "trakk"dıye vuruyordu.  bu ıslemlerden sonra duzeldı. ama gene günde 1 kez yapıyor. ama ses bayagı azalmıs. ve sol tekerı krıkoya kaldırıp salladıgınızda amortısor kulesı ılerı gerı gıdıyor 2 cm kadar. ses acaba oradan mı gelıyor ? motor yag kacırıyordu . sözde onları yaptılar. bu sefer 1.200 devırın altında yag ışığı yakıyor araba. harcadıgımızın hadd hesabı yok ama araba hala aynı . karsılıgı bu olmaması gerek. yenı bır yag pompası orjınalı 250 300 lıra. yan sanayı 100 lıra. yan sanayı onerırmısınız? onersenız bıle ne kadar goturur bızı ? ve aynı zamanda bu sesı neden yapıyor. bı kurtulamadık. 
teşekkürler sımdıden.

60
Polo 6N / 97 polo yağ pompası
« : 23 Ağustos 2010, 18:44:38 »
uzun bekleyıs ardından aracı aldık . fakat bu seferde yag lambası yandı . degısmesı gerekıyor. en ucuza nası kapatabılırız bu olayı . :tamamdir tesekkurler onur.

61
Polo 6N / Arabayı komple boyama hk.
« : 23 Ağustos 2010, 01:28:56 »
Selam herkese.
malum 13 senelık bı aracın bı boyaya ıhtıyacı oldugunu dusunduk babamla. kaputta vernık atmaları . tavanda sunroof sebebıyle curumeler . ve dogal olarak cızıkler ve cok ufak ezıkler. bagaj uzerındede vernık atmaları başladı . derı soyulması gıbı soyuluyor :) . sımdı kararsız kaldıgımız nokta. parça boyamı . yoksa komple boyamı ? babamı komple boya konusunda ıkna etmeye calısıyorum. arac sonucta kırmızı . ve parca boyandıgında dıger yerlerın fakir kalmasını ıstemıyorum bir yerlegorustum . oncelıkle araba komple soyulacak dendı . far . stop . cam. kapı kolları vs vs . , butun cızıkler ezıkler. komple tamır gorucek . aracın uzerındekı boya zımparalanacak. gereken yerlere macun vs . butun herseyı sokmesı takması 1.5oo lıra ıstedı. sana arabanı kalem gıbı cıkarırım dedı. fabrıka cıkısı gıbı olur dedı . fıyat normal mı ? yada bana boya konusunda yardımcı olabılıcek bırısı varmı . bu arabada cok heves ettım.cok guzel bır sekılde yapılmasını ıstıyorum acıkcası. cok sevıyorum bu tenekeyı :) . yardımlarınızı esırgemessenız cok sevınırım gercekten :)
saygılar onur ceylan  :tamamdir

62
Polo 6N / Polo 16v Air İntake Kit taktırmak ıstıyorum
« : 23 Ağustos 2010, 01:00:25 »
uzerındekı fıltreyı yetersız buldugumdan dolayı  bu kıtı taktırmak ıstıyorum. polo topıgı altında bır konu gordum fakat eskı sanıyorum. bılenler bana guncel sekılde bılgı verebılırmı acaba ? performans vermesı o kadar onemlı degıl . zaten bı fıltre ne kadar bı performans verebılır onu tam bılemıyorum. aracın uzerınde orjınal fıltre duruyor.motorun hemen arka kısmında. fakat ondan bır boru daha cekılmıs. onun ucunda ıse acık fıltre mevcut. bu ıslem sırasında sanırım hepsı komple sokuluyor. ve bu kıt yerlestırılıyor ? dogrumu anladım . bılen arkadaslar yardımcı olabılır mı . arac 1.4 sportlıne.

63
Otomobilim / Polo 16v . volk rays 15"
« : 05 Ağustos 2010, 23:55:48 »
herkese selamlar . foruma serkan saygın abımın tavsıyesı uzerıne uye olmus bulunmaktayım. forum gercekten cok canlı gorunuyor :)
aracım 97 sportlıne. herkese sımdıden hosbulduk dıyorum. aracın resımlerını eklıcem. ıyı forumlar

Sayfa: 1 2 3 4 [5]