Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - spy

Sayfa: [1]
1
Sohbet / Kurşunsuz benzine 5 kuruş zam
« : 28 Şubat 2007, 02:50:14 »
Tüpraş’ın rafineri çıkış fiyatında yaptığı ayarlamanın ardından, 95 oktan kurşunsuz benzinin pompa fiyatına litrede 2-5 YKr zam geldi. 
Rekabet ve serbestlik nedeniyle şirketler ve şehirlere göre değişen benzinin pompa fiyatındaki artış, bugünden geçerli olmak üzere yürürlüğe girdi.
 
Yeni ayarlama ile Ankara’da Opet, POAŞ ve BP bayilerinde kurşunsuz benzinin litre fiyatı 2,70 YTL, Shell bayilerinde ise 2,69 YTL oldu.

İstanbul’da OPET, POAŞ ve BP bayilerinde 2,71 YTL satılan kurşunsuz benzin, Shell bayilerinde ise 2,70 YTL’den alıcı buluyor.

İzmir’de ise kurşunsuz benzin Opet, POAŞ ve BP’de 2,70 YTL, Shell’de 2,69 YTL’ye çıktı.
ntvmsnbc.com

2

ADANA’da oto galeri işleten Abdurrahman İzol, 100 bin YTL değerindeki lüks Jaguar marka otomobilinde yakıt tasarrufu yapmak için LPG tüp taktırdı.
      Benzin fiyatının yüksek olması nedeniyle, 6 silindirli 2003 model Jaguar marka otomobilinde yakıt tasarrufu yapmak isteyen Abdurrahman İzol, elektronik LPG tankı üreten bir firmayla anlaştı. Lüks otomobilini LGP sistemle çalıştıran donanım ekleten İzol, yakıt masrafını da yüzde 50’ye yakın düşürdü. Daha önce kilometreye 55 Ykr benzin tükettiğini belirten İzol, LGP sayesinde bu rakamın 30 Ykr’ye düştüğünü söyledi. İngiliz Kraliyet Ailesi’nin de makam otomobillerinde LGP sistemi kullandığını iddia eden İzol, “Ben onlardan zengin miyim? Onlar da Jaguar’a binip LPG taktırıyor, ben neden taktırmayacakmışım'' dedi.
     
      ‘OTOMOBİLİ VERMEM’

      Lüks otomobil merakı olduğu için BMW, Mercedes ve cip de kullandığını belirten İzol, “Bu güne kadar kullandığım bütün otomobillerime LPG sistemi taktırdım. Çekiş kaybı veya aracın devrinde düşüş olmadı. Bu nedenle hiç sorun yaşamadım. Firmanın ‘otomobilin imajına zarar veriyorsun’ diyerek otomobilimi elimden almalarına da izin vermem'' diye konuştu.
      Jaguar'a LPG sistemi montajını yapan Fırat Otogaz Dönüşüm Sistemi ustalarından Şükrü Emel ise, “Son yıllarda BMW, Mercedes, Jaguar gibi üst sınıf, pahalı marka araçlara da LPG sistemi taktıranlar oldukça arttı. Bu haliyle saatte 160 kilometre hızla giderken, benzinden LPG’ye veya LPG’den benzine geçse, devrinde düşüş olmaz, çekişi aynen devam eder'' dedi.
     
      FERRARİ GERİ ALMIŞTI

      Belçika’da yaşayan Türk tekstilci Uğur C., geçen yıl ‘çok benzin tüketiyor’ diye dünyaca ünlü İtalyan markası Ferrari otomobiline LPG taktırmak istemişti. Tamircinin LPG tankını nereye takacağını bulamaması üzerine Ferrari’yle yaptığı yazışma sonucunda durum ortaya çıkmış, firma ‘şirket prensiplerine temelden aykırı’ olduğu gerekçesiyle Türk işadamına 145 bin euro ödeyerek otomobili geri almıştı.

milliyet.com.tr

3
Otomobilim / '84 mk2 Golf GTI
« : 08 Ocak 2007, 02:50:47 »
Elimden geldigi kadar bişeyler yapmaya çalıştığım nacizane Golf'um GTI'ım :)












4
Genel / YouTube'dan trafik cezası :)
« : 30 Kasım 2006, 22:31:12 »
OSLO - YouTube’da, 20’li yaşlarda bir Norveçli tarafından gönderilen “Driving in Norway” adı altında görüntüler yayınlandı. Görüntülerde, Oslo’nun yaklaşık 35 kilometre kuzeybatısındaki E-18 karayolunda, Skoda Octavia marka araçla saatte 240 kilometre hız denemesinin yapıldığı görüldü.

Norveç medyasının konuyu işlemesinin ardından internet sitesinden kaldırılan görüntülerde, “240’a erişiyoruz. Bunu yapacağını biliyoruz” sesi duyuluyordu.

Polisin açıklamasına göre, “hızlı” Norveçli, internet üzerindeki elektronik izi saptanarak yakalandı ve 8500 kron (yaklaşık 1900 YTL) para cezasına çarptırıldı.

Polis, söz konusu kişinin saatte ortalama 139 kilometre hız yaptığını kanıtlayabildiklerini, sürücünün de kabul ettiği bu hıza göre ceza kesildiğini açıkladı.

Kaynak: Ntvmsnbc

5
Video / Golf V GTI - Tur Zamanı
« : 02 Temmuz 2006, 00:32:51 »
her nekadar soylenenlerin yarısını anlasam da   :)

http://www.youtube.com/watch?v=ZMiTThvsmiQ

6
Video / Alevli GTI
« : 01 Temmuz 2006, 23:56:26 »
GTI'ınızla yolda giderken başınıza gelebilecek en kötü şey..

ttp://www.youtube.com/watch?v=jUcGsNfxArw

içim acıdı ya :'(

7
Sohbet / Yurtdışı Alışverişler..
« : 29 Haziran 2006, 16:52:09 »
Acaba aramızda yurt dışından alışveriş yapan varmı? internet aracılıgıyla, ebay'dan falan..
varsa gümrük olayı, kargo ucreti vs. hakkında bilgilendirirse sevinirim  :)

birde şu iki sitede fiyatlar çok uygun geldi bana, hatta amortisorlerin fiyatı distributor fiyatlarından bile daha uygun.. bu da kafamda soru isaretleri oluşturdu..
Awesome
WRDUSA.com
bu siteleri bilen yada alışveriş yapan varmı?

8
Satılık / Satilik CMS Jantlar
« : 23 Haziran 2006, 22:19:01 »
15" H2 7J 4x100 CMS 248 jantlarimi satiyorum.. jantlarin 2si sifirdir  (parçaladığım için).. 1.5 sene kadar kullanildi, sadece sehir icinde kullanildi.. 500YTL



15" H2 6.5J 4x100 CMS 384 olanlar da satiliktir, jantlar alindigi gün füme rengine boyandı.. ancak kullanimdan ötürü kollarinda bazı cizikler var, sehir disina ciktigimda kullandıgım jantlar oldugundan ve kaldirimlardan ötürü falan.. bunlara da 425YTL istiyorum..



isteyene jantla beraber Marangoni Zeta 195/45 R15 lastiklerimi de verebilirim.. CMS 248lerle birlikte 1.5 seneye yakin kullandim, durumu iyi, bombe veya tamiri yok..

resimler telefon ile cekildigi icin pek kaliteli degil, kusura bakmayın
mail, msn: [email protected] - jantlarin fotograflarini msn yada mail'den gonderebilirim arkadaslar..

edit:resimler eklendi

9
Aranıyor / mk2 Golf icin..
« : 07 Mayıs 2006, 23:35:30 »
mk2 Golf icin,
   - cıkma kaput
   - cıkma yada sıfır tampon altı sis farları
arıyorum arkadaslar.. bilgilerinize

Sayfa: [1]