Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Aktivasyon epostanız mı yok?

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Ruhii

Sayfa: [1]
1
Teşekkür ederim yazdığınız için. Ben de bi kontrol ettireyim belki de ondan yapıyordur

2
Geçmiş olsun hocam,  ne kadar fiyat çıkardı usta yaptığında. Masraflimiydi

3
İyi günler arkadaşlar.
Aracımda titreme mevcut rolantisi düzelmiyor nedense. Boğaz kelebeğinin orjinalini taktırdık. vites geçme sorunu kısmen çözüldü eskisi gibi üzmüyor fakat titreme sıkıntısı devam ediyor ve bu benı oldukça rahatsız ediyor.
Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu acaba ? G40 kodu çıkıyor  cıhaza baglayınca o nedır ne degıldır tam bılmıyorum. Yardımcı olacak ve yazacak arkadaşlarıma sımdıden tesekkur ederım.

4
Polo 6K (Classic) / Ynt: Grup ve Hatıralarımız :)
« : 19 Ekim 2016, 18:17:18 »
Grup olayı hala varsa dahil olmak isterim :)

5
Polo 6K (Classic) / Ynt: 2.vites geçişi
« : 19 Ekim 2016, 18:06:36 »
Benim de ikinci vitese geçerken zorlanıyor bazen. Boğaz kelebeğini değiştirdim az biraz güzelleşti fakat sorun hala devam etmekte.

6
Alıntı yapılan: dls elink=topic=34641.msg450260#msg450260 date=1393886575
Arkadaşlar 98 polo 1.6 otomatik vites araba sahibiyim bir çok kullanıcı gibi benim başıma da stop etme belası çıktı.
sabahları gaza basmadan çalıştıramıyordum, rolanti çok düşüktü sürekli stop ediyordu ısınma problemi vardı, trafikte dur kalk larda inanılmaz titreme yapıyordu
her an stop edebilirim hazırlıklı ol der gibiydi  :bekleriz:  her an tetikteydim anlayacağınız.
Nedir ne değildir derken arabada birçok önemli parça değişti ve çok önemli birşey anladım.
bu yaşanan rolanti sorunu, park halindeyken stop etmesi, trafikte seyir halindeyken stop etmesi, frene basınca stop etmesi sabahları ısınmaması,
her biri ama her biri ayrı parçalardan kaynaklanıyormuş  :-[
ve malesef genellikle bu modellerde bu sorunların hepsi mevcut oluyor.
 her değişen parça arabanın gidişini daha da güzelleştirdi artık sabahları rahat çalışıyor ve kontağı çevirdiğimde gaza basmak zorunda kalmıyorum rolantisi çok değişti titreme adına hiç birşey kalmadı arabanın keyfini yeni yeni çıkarmaya başladım.

Ne varki trafikte  bir çok kez  dur kalk için frene bastığımda veya dönemeçlerde sessizce stop ediyor
herşeyin çaresini buldum ama buna bir çare bulamadım
kardeşim westinghouse diye birşeyden bahsetti frenle motor arasındaki vakumlamayla ilgili bir parçaymış sabah ufak bir test yapmayı düşünüyorum frenle ordaki parça arasındaki hortumu hafifçe sıkıştır dedi rolanti dalgalanırsa problem ordan kaynaklanıyor olabilirmiş yani frene basılınca motora fazla hava gidiyor olabilirmiş  dua edelim ondan olsun da arabamı satmaktan kurtulayım arabamı seviyorum çünki  :sevgi:
bilgisi olan paylaşırsa büyük sevap işler  :'(

değişen parçalara gelince hararet müşürü,değişip  boğaz kelebeği temizlendikten sonra arabanın dünyası değişti   :sevgi:  diğerleri ihtimaller yüzünden değişti  hava filtreleri, bujiler direksiyon kutusu elekrtik aksamları, sigortalar aklıma gelenler bunlar.
tecrübesi olan varsa lütfen buraya yazsın benim yazdıklarımda umarım birilerine yardımcı olur saygılarımla...
Bunlarin hemen hemen hepsi benim aracımda da mevcut orjinal boğaz kelebeği taktırdik. Vites geçmeme sorunu hemen hemen geçti gibi yine arada gıcık ediyor geçmiyor ve aracı gaz verip az biraz yüksek devirde vites geçmesi için zorluyorum. G40 denen bir uyari veriyor. Birde 5bin deviri geçmiyor. Ne yapmam lazım ustaların dediği ile burda yazılan çözüm ayni degil kafam karıştı. Sevgiler

Sayfa: [1]