İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - aytuncc

Sayfa: [1] 2
1
Polo 6N / Ynt: Arkadaşlar Araç Hareket Etmiyor Acil Yardım!
« : 27 Kasım 2015, 10:47:24 »
Arkadaşlar sorun çözüldü, araç aks kesmiş şu an hiçbir sorun yok :)

2
Polo 6N / Arkadaşlar Araç Hareket Etmiyor Acil Yardım!
« : 18 Kasım 2015, 23:30:51 »
Merhaba arkadaşlar,

Araçla daha 1 saat önce kadar bir yere gittim ve yeni döndüm sayılır. Evin önüne geldiğimde arabayı park ederken vitese geçti ama bir sürtünme sesi geldi gaza basınca ve araç hiç hareket etmedi. Devir ve km artıyor ama araçta gaza bastığımda sürtünme sesi var ve hareket etmiyor. Tüm viteslere geçiyor ama böyle bir şey geldi başıma, çok saçma bir şey. Acayip derece de sinir oldum. Sizce ne olabilir?

3
Polo 6N / Alt Takımdan Gelen Ses
« : 03 Ağustos 2015, 11:46:45 »
Merhaba,

Arkadaşlar bir iki kere arabanın alt kısmını sürttüm, daha sonraki zaman içerisinde sürücü koltuğunun alt kısmından sanki metaller birbirine vurur gibi ses geliyor araçta. Bu egzozun borularından mıdır? Baktırmaya fırsatım olmadı. Başka bir sorun mudur yoksa?

4
Polo 6N / Ynt: Gaz Problemi
« : 13 Mayıs 2015, 10:05:57 »
teşekkürler :)

5
Polo 6N / Gaz Problemi
« : 06 Mayıs 2015, 18:33:10 »
Arkadaşlar merhaba,

Daha önce açtığım rölanti problemi konularından sonra da gaz problemi var araçta. Rölanti tam düzelmesede eskiye göre çok daha iyi. Tabii daha sonra komple bir bakım yaptıracağım. Gaz problemi ise şöyle; araç ile 140 km. geldiğim anda saniyelik benzine atıyor ve hemen saniyelik tekrar gaza geçiyor. Gaz ayarı için götürdüm, normal yakıtı yetiştiremiyor dediler. Ama bana göre hiç normal değil. Çünkü bursa otobanda araç gazdayken 200 km hızı gördüm ve benzine geçme gibi bir durumu yoktu asla. Son zamanlarda olmaya başladı. Birde yokuşlarda 4 ve 5. viteslerde sanki gaz kesiyor gibi bir iki kere tekliyor araba. Benzinde yok böyle bir durum. Neden olabilir? Daha önce başına böyle bir durum gelen var mı?

6
Polo 6N / Ynt: Acil Yardım!
« : 27 Nisan 2015, 22:50:43 »
daha dün oradaydım ancak mesajını yeni görüyorum maalasef :( Teşekkür ederim ilgin için kontrol ettireceğim, teşekkürler.

7
Polo 6N / Ynt: Acil Yardım!
« : 24 Nisan 2015, 12:40:07 »
Teşekkür ederim ilgin için. Boğaz kelebeği olmayabilir diye düşünüyorum. Şöyle adam akıllı usta yok ki. Boğaz kelebeği olsa rölanti sürekli dalgalanabilir diye biliyorum. Ancak takılma da var. Bir türlü çözülmedi. Canımı çok sıkıyor.

8
Polo 6N / Ynt: Bu 6N'lerin kıymetini bilmek lazım.
« : 24 Nisan 2015, 12:13:44 »
Çok haklısın. :) Bende normalde daha yüksek bir model istiyordum ancak büyük bir şansla polo aldım. :) Gerçekten çok farklı. Şu aralar sorunları çok olsa da bende seviyorum polomu. :)

9
Polo 6N / Acil Yardım!
« : 24 Nisan 2015, 10:35:40 »
Arkadaşlar merhaba,

Aracımın baskı balatası bitmişti. Gittim ustama değiştirdim. Ama her ne olduysa ondan sonra olmaya başladı. Araç ışıklarda durduğum zaman rölantisi 1100-1200 devir arasında takılıyor ve sonra yavaşça düşüyordu ki bu da yakıt sarfiyatını arttırıyordu. Gittim anlattım soğuktan yapar gibi bir saçma cümleyle karşı karşıya kaldığım için aracı alıp çıktım. Sanayide boğaz kelebeğini temizlettim ancak adaptasyon olmuyordu çünkü lambda düzenlemesi hatası veriyordu. Bununda sebebi oksijen sensörü dendi. Gittim onu da değiştirdim. İkisinin de ayarı yapıldı. Ancak devam eden sorunlarım var. Rölanti problemi aynı şekilde 1100-1200'de takılıyor sonra düşüyor. Ayrıca son bir iki gündür yokuşta hangi viteste olursa olsun tekliyor araç. Daha önce hiç böyle sorunlar olmamıştı. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Her usta saçma sapan şeyler söylüyor. Bıktım artık, araçtan soğudum nerdeyse. Bunun gibi bir durum başına gelen var mı?

10
Polo 6N / Rölanti Dengesizliği
« : 06 Nisan 2015, 11:54:56 »
Arkadaşlar merhaba,

Aracımın baskı balatası yeni değişti. 2 gün oluyor. Araçta daha önce görmediğim birkaç sorunla karşılaştım ve aklıma takıldı. Yarın kontrol ettireceğim ama bir de size sormak istedim. Aracın vites geçişinde, gidişinde ve seriliğinde bir sorun yok tabii eskisine göre çok çok daha iyi değiştiği için. Ancak şöyle bir sorunla karşılaştım. Örnek olarak 2. viteste giderken kırmızı ışıkta durduğumda debriyaja bastığımda rölanti belli bir yere kadar iniyor ancak daha sonra belli bir süre bekliyor, hala gaz verir gibi çalışıyor ve normale dönüyor. Baskı balata değişmeden önce böyle bir sorunum asla yoktu. Ayrıca 60 Tl'ye depoyu fullerken dün tam dolmadı depo. Gittim gaz ayarını yaptırdım ama rölantideki sıkıntı devam ediyor. Birde düşük hızda giderken bir şey sürtüyor gibi ses geliyor. Ancak hızlandığımda o ses yok ve debriyaja bastığımda da kesiliyor çoğu zaman. Bunun baskı balatayla bir alakası var mıdır?

11
Polo 6N / Arka Cam Stop Lambası
« : 26 Mart 2015, 22:02:07 »
Arkadaşlar 2 ay önce arka cam kırılmıştı ve değiştirmek zorunda kaldım. Eskisinde stop lambası için bir yer vardı. Ancak şu an olanda yok. Örnek resimleri atacağım. Tekrar cama nasıl stop lambası yapabilirim? Tek başıma yapabilir miyim ya da bir tesisatçıya mı uğramalıyım?

Bu örnekteki gibiydi cam değişmeden önce


Şu andaki cam da bunu aynısı

12
Polo 6N / Lastik Önerisi
« : 26 Mart 2015, 21:43:27 »
Arkadaşlar merhaba,

Aracımın 4 lastiğini yenileyeceğim. Çünkü artık ömrünü doldurmuş durumda ve aracımı sarsıyor. İnternetten baktığım kadarıyla klasik olarak Michelin ve Bridgestone vs. diyorlar. Dikkatimi çeken diğer nokta ise benim bile ilk defa duyduğum Nokian marka lastik. Bizim araçlarımıza uyumu nasıldır? Bilen ve kullanan var mıdır daha önce?

13
Polo 6N / Ynt: Abs lambası
« : 26 Mart 2015, 21:40:54 »
Abs beyninin tamir edilmesi gerekiyor. Söktürüp bana gönderirseniz tamir eder geri gönderirim.

İlgine çok teşekkür ederim. İnan onu söküp sana gönderebilecek vaktim olmuyor. 150 Tl civarında hallederiz dediler. Ancak ona bile gidemedim yoğunluktan. Bir türlü sigorta da alıp denemedim. Bi tarafım öyle yaparsam da düzelecek diyor ama şimdilik böyle devam ediyorum.. :)

14
Polo 6N / Ynt: Abs lambası
« : 12 Mart 2015, 12:11:26 »
Bugün sabah uğradım arkadaşlar kendi servisime. Makineye bağlandı ve abs hidrolik pompası hatası verdi. Forumdan da incelediğim de akü üstündeki sigortaların değişmesiyle sıkıntının giderilebildiği yazılmış. Acaba benim aracımda da işe yarar mı? disk ve balatalarda herhangi bir sorun yok bu arada :)

Sayfa: [1] 2