Volkswagen Türkiye
Serbest Forum => Sohbet => Konuyu başlatan: nakres - 01 Mayıs 2009, 09:48:43
-
merhaba arkadaşlar!
Baştan belirtiyim kısmetse herhangi bir aksilik çıkmaz ise
istanbul maslak 2.kısımda açmayı planladığımız vw servisininin ,mekatronik34 eyüp arkadaşımızın şehir dışından dönüşü ile 1 hafta içinde resmi işlemleri başlayacak fakat servisin ismi konusunda netleşmiş bir karar yok...
bir de vw severlere soralım dedik bakalım neler çıkacak...
-
Sadece VW araçlar için bir servis mi olacak.
Ona göre isim belirlemek lazım :)
-
Öz Volkswagen
Hakiki Volkswagen ;D Tabi bunlar espiri amaçlı.
AUTO VW
EXPRES VW
TÜRK VW
-
sadece vw-audi -seat-skoda
olacak ama yakın çevremizden biri olunca senin araç bizim servise giremez diyemeyiz tek tük farklı marka olur ama
hedef karışık oto yapmak değil
-
VW grubu yani
Süppper :)
-
türkçemi ingilizcemi düşünüyorsunuz.
ingilizce için
vw Engineering
-
türkçe olsa iyi olur corrado
-
VolkSer
-
eveeeeeeeeeeet başşşkaaaaaa
-
vw tutkun olabilrmi acaba abi sadec bi fikir
-
verilen tüm fikirleri değerlendireceğiz teşekkürler
-
rica ederiz abi
-
VW DOKTORU
VW AİLE DOKTORU
VW HASTANASİ :sevgi:
-
Vw Grup otomotiv diye zaten şu anda özel servis var.
Bana kalırsa servisin isminde vw yazmasın, normal bir isim olsun, ismin altında vw ve grubunun amblemleri olsun.Bence daha çekici olur.
İsim her ne olursa olsun, şimdiden hayırlı olsun.İnşallah müşterileriniz sizden memnun kalır ki koyduğunuz isim kısa süre sonra marka olur...
-
G Ü V E N
VW ÖZEL SERVİS
Bu isim artık sahaflarda tozlu raflarda duruyor.gunumuzde oldukca ıhtıyac duyuluyor....nacızane fıkrım..
-
Vw Grup otomotiv diye zaten şu anda özel servis var.
Bana kalırsa servisin isminde vw yazmasın, normal bir isim olsun, ismin altında vw ve grubunun amblemleri olsun.Bence daha çekici olur.
İsim her ne olursa olsun, şimdiden hayırlı olsun.İnşallah müşterileriniz sizden memnun kalır ki koyduğunuz isim kısa süre sonra marka olur...
çok teşekkürler ismin dediğiniz şekilde olmasını düşünüyoruz... :tamamdir
genel olarak müşterilerin memnun kalacağını ve marka olacağını düşünüyorum çünkü piyasada bu araçları pek tanımayarak tofaş lada vs gibi servislerden vw ye geçiş yapıp insanları vw araçlardan soğutan yanlış tespit ve uygulamalar ile kullanıcıları canından bezdiren aracını satmasına kadar sebep olan çok servis sahibi var.
yeni teknolojilerden eğitim alamadıkları için geri kaldılar şu anda yetkili servis çalışanlarının teknik destekleri ile işlerini idare ettirmeye çalışıyorlar bizim bu anlamda sıkıntımızın olmayacağını düşünüyorum...
-
G Ü V E N
VW ÖZEL SERVİS
Bu isim artık sahaflarda tozlu raflarda duruyor.gunumuzde oldukca ıhtıyac duyuluyor....nacızane fıkrım..
teşekkürler ama
güven ismi ile etkiye tepki olayı olup güveneceği varsada güvenmez insan :) diye düşünüyorum
-
hiç eskimesin istiyorsan adını "YENİ" koyabilirsin...
-
Exclusive VW Servisi
Yada Özel ES VW servisi
ES: Eyüp&Serkan
Birincisi inglizce ama kelime olarak kisiye ozel yalnizca ayrıcalikli kisilerin geldigi bir servis
Ikincisi ise Sade ve isimlerinize Uygun
-
distribütör firmanın mahkeme kararı var.
tükkana vw amblemi falan koymak sıkıntı yapacaktır.
-
dev
hiç eskimesin istiyorsan adını "YENİ" koyabilirsin...
devir alınacak yerin adı da yeniler servis milleti doalndırmışlar zaten başımıza bela olur:)
-
Exclusive VW Servisi
Yada Özel ES VW servisi
ES: Eyüp&Serkan
Birincisi inglizce ama kelime olarak kisiye ozel yalnizca ayrıcalikli kisilerin geldigi bir servis
Ikincisi ise Sade ve isimlerinize Uygun
cemele teşekkürler bu yabancı kelimeyi herkes telafuz edemez :)
-
distribütör firmanın mahkeme kararı var.
tükkana vw amblemi falan koymak sıkıntı yapacaktır.
İyi bir yere değindin İstanbul Aksaray'da yedek parçacılarının çoğunun sattığı otomobil markası isimleri ve tabelaları yarım yamalı yada sansürlenmiş.Sebebini sorduğumda marka patentli olduğundan izinsiz kulllanıma giriyormuş.
-
bizde öyle yaparız grafiker bir kankamız var o ayarlıcak dikkat etmesini söyleriz uyardığınız için çok teşekkürler.
-
VOStanbul...........OLSUN bence akılda kalıcı
-
vos vos tan bul :tamamdir
-
VOStanbul...........OLSUN bence akılda kalıcı
bence süperrr :tamamdir
-
vallahi abuk sabuk janjan yabancı isimler olmaması artık kimse tarafından saygı duyulmayan Türkçemizin bozulmamasına destek olabilir. rahat okunabilir, insanlığından asla vazgeçmemiş saygı duymamız gereken cahil insanlar tarafındanda telaffuz edilebilinen, kısa, öz ve aynı zamanda ilgileneceği konuyu içinde barındıran bir kelime olmalı bence.
oyüzden "kardeşler oto" en iyisi olacaktır :P eşi benzeri bulunamaz...
-
nakres vostanbul koyarsan telif hakkı olarak bir kere benim arabanın iç dış yıkamasını yaparsın anlaşırız :)
-
---VOL(S)WOG(E)N---
GROUP
-
G Ü V E N
VW ÖZEL SERVİS
buna istinaden aklıma şöyle bir şey geldi..
güVWen özel servis
-
sonuçta bir işletmenin marka değeri öncelikle isminden başlıyor. çok hassas bir durum o yüzden..
bir kere öncelikli hedef olarak gençler alınmalı. o yüzden ben ingilizce isim olmasında bir sakınca görmüyorum, ha türkçe olursa tabiiki daha iyi olur ama o kadar katı düşünmüyorum bu konuda. sonuçta sektörün bulundu konum itibari ile ingilizce son derece kullanılabilir gibi geliyor bana.
bir ismin sadece bugunun değil atıyorum bir 20 sene sonra da ilk anda orayı duyan kişi için yenilikçi ve profesyonel imajı yaratması lazım..
en sığ düşünce ile "VW Professionals" geldi benim aklıma. kendime düşündüm ve bende iyi bir izlenim yarattı.
tanıdığınız halkla ilişkiler uzmanı arkadaşınız ya da sitemizde varsa son derece yarcımcı olurlar size..
ayrıca.. hadi açında çay içmeye gelelim :)
-
sonuçta bir işletmenin marka değeri öncelikle isminden başlıyor. çok hassas bir durum o yüzden..
bir kere öncelikli hedef olarak gençler alınmalı. o yüzden ben ingilizce isim olmasında bir sakınca görmüyorum, ha türkçe olursa tabiiki daha iyi olur ama o kadar katı düşünmüyorum bu konuda. sonuçta sektörün bulundu konum itibari ile ingilizce son derece kullanılabilir gibi geliyor bana.
bir ismin sadece bugunun değil atıyorum bir 20 sene sonra da ilk anda orayı duyan kişi için yenilikçi ve profesyonel imajı yaratması lazım..
en sığ düşünce ile "VW Professionals" geldi benim aklıma. kendime düşündüm ve bende iyi bir izlenim yarattı.
tanıdığınız halkla ilişkiler uzmanı arkadaşınız ya da sitemizde varsa son derece yarcımcı olurlar size..
ayrıca.. hadi açında çay içmeye gelelim :)
kardeş çok teşekkürler biz kendimizi ve bizi bilenler biliyor ama dediğine göre biz prefosyeneliz diyeceğiz öylemi.....?
profesyonelce çalışırız deriz ama profesyoneliz diyemeyiz diye düşünüyorum ama kardeşimle görüşeceğim.
kardeşim gelemedi hala şehir dışından ki açılış vs yapalım ki sınrasında istanbullu vw severlerin uğrak noktası olsun çayımız çorbamız içilsin .....
kimse bazı şeyleri yanlış anlamasın bu sadece resmiyete binene kadar şu anda bir proje bu proje olmadan biz buradaydık ve bu proje olmaz sada biz buradayız...
projenin uygulamaya koyulması halinde herkes herzaman gelip çayımızı çorbamızı içebilir ...araçlarını yaptırıp yaptırmamaları hiç önemli değil kimseye ustalarınızı bırakın bize gelin vs demiyoruz diyemeyizde herkesin ustası muhakkak vardır...
bu işler faklıdır bakkaldan ekmek almak pazardan domates almaya benzemez güven işidir ...mesela çorludan adapazarından bir dünya servis geçerek güvendiği için burası benim servisim ,aracımın servisi dediği için gelenler vardı....
herkesin alışkanlıkları vardır
bunların bilincinde olduğumuz bilinsin istedim....
-
düzeltme :
yukarıda profesyoneliz diyemeyiz dememle öyle bir havaya girmeyiz demek istedim aklınızdan farklı düşünceler geçmesin
-
---VOL(S)WOG(E)N---
GROUP
abi en kolay ve sade başlık hem eyup ve serkan harflerının baş harf sembollerı var
-
Devran Volkswogen değil ama Volkswagen :)
-
Devran Volkswogen değil ama Volkswagen :)
tabi test cozmekten yazı yazmayı unuttu adam.
-
tabi test cozmekten yazı yazmayı unuttu adam.
pardon arkdaslar yanlıs yazmısım erdem abı saolasun duzelltın WOLK(S)WAG(E)N olcak bi yanlıs yaptık saol hemen degerlendır zaten ;D
-
öncellikle hayırlısı olsun kardeşim umarım güzel iş çıkartırsınız...
DR. VW :)
-
arkadaşlar uzun süredir bu konuda yazamıyorum
maslak sanayide bululunan kiralıyacağımız yerin sahibi ile bazı maddelerde anşamamamız dolayısı ile oradan vaz geçtik ve gaziosmanpaşa sanko sanayi sitesinde kiralık yer bulduk ve tuttuk önceki yer gibi kurulu düzen olmadığı için badana boya fayans elektrik tesisatı büro vs hepsi tekrardan yapılıyor yer sadece dört duvar kaldı ...
servisin ismi için fikirlerini sunan tüm arkadaşlara teşekkür edeiyorum servisin ismini
PAŞA OTOMATİV olarak belirledik....açılış için bir kaç haftaya kadar sitede duyuru yapılacak...
-
arkadaşlar uzun süredir bu konuda yazamıyorum
maslak sanayide bululunan kiralıyacağımız yerin sahibi ile bazı maddelerde anşamamamız dolayısı ile oradan vaz geçtik ve gaziosmanpaşa sanko sanayi sitesinde kiralık yer bulduk ve tuttuk önceki yer gibi kurulu düzen olmadığı için badana boya fayans elektrik tesisatı büro vs hepsi tekrardan yapılıyor yer sadece dört duvar kaldı ...
servisin ismi için fikirlerini sunan tüm arkadaşlara teşekkür edeiyorum servisin ismini
PAŞA OTOMATİV olarak belirledik....açılış için bir kaç haftaya kadar sitede duyuru yapılacak...
haydi hayırlı olsun paşalar :)
-
hayırlı olsun,isim guzel akılda kalıyor. PAŞALAR GİBİ HEYYYY...!
-
şimdiden hayırlı uğurlu olsun :)
-
hadi hayırlı olsun
-
Hayırlısı olsun Gazi osman paşadan dolayımı paşa otomotiv?
Benim için iyi oldu bana yakın oraya geliriz artık ;)
-
teşekkürler arkadaşlar
evet gaziosmanpaşanın paşası paşalı vs gibi kelimeler türetirken paşa olsun dedik öylede kaldı...
yolu düşen herkesi bekleriz
-
Abi bu aralar yoğunluktan dolayı pek giremiyorum biraz geç oldu kusura bakma çok çok hayırlı olsun kısmetse bu yaz istanbula gelme ihtimalim var gelirsem muhakkak yanınıza uğrarım.Tekrardan hayırlı olsun hayırlı işler bol güneşler. 8)
-
Hayırlı olsun insallah biran önce servis hizmete geçer.
-
paşa süper olmuş hayhırlı olsunnn
-
Abi bu aralar yoğunluktan dolayı pek giremiyorum biraz geç oldu kusura bakma çok çok hayırlı olsun kısmetse bu yaz istanbula gelme ihtimalim var gelirsem muhakkak yanınıza uğrarım.Tekrardan hayırlı olsun hayırlı işler bol güneşler. 8)
gel buyur bekleriz
bugün telefon no aldık 475 izmir izmir istanbul yok tu ;)
-
haylı uğurlu olsun allah utandırmasın
-
hayırlısı olsun
şerefszim aklıma gemişti :D
-
hayırlısı olsun
şerefszim aklıma gemişti :D
P A Ş A mı aklına gelmişti
-
vallahi paşa gelmişti
hatta vw paşa tuning yazacaktım :D
-
iyi gönlünden geçen oldu... telefon nosu nasıl 475 35 35
-
super kardeşim
Allah utandırmasın
-
temenni ve duaları için herkese tekrar tekrar teşekkürler piyasa bozuk olduğu halde böyle bir işe kalkıştık
bakalım ... hayırlısı
-
Hayirli ugurlu olsun Allah utandirmasin. Piyasanin bozuklugunu filanda bu etapta dusunmemek lazim. Allah yürü yaa kulum dedikten sonra basarmamak icin hic bir neden yok.
Acilis gununu artik ilan edersin nakrescigim nede olsa bir sigara icimi mesafedesiniz ;)
temenni ve duaları için herkese tekrar tekrar teşekkürler piyasa bozuk olduğu halde böyle bir işe kalkıştık
bakalım ... hayırlısı
-
tabiki haber ederim cemele... :tamamdir
-
Hayırlı olsun isminiz, konusuna hakim dürüst insanların açtığı yer bir süre sonra zaten müdavim bir müşteri kitlesi oluşturur, kriz falan dinlemez diye düşünüyorum. İlk müşterilerinizden biri de ben olacağım kısmetse. :tamamdir
-
teşekkürler tolga ...
inşaatçılar ile kazma kürek birbirimize girmeden açılış olsada rahatlasak :)
iki tıktık yapıp kaçıyorlar :)
-
Hayırlı olsun, sizin adınıza sevindim.
Allah bol kazançlar nasip etsin.
-
hayırlı olsun konuyu daha yeni gördüm bilgisayar konusunda sorunun olursa çekinme haber ver yardımcı olurum.
-
bilgisayar derken ?
-
servisin bilgisayarı yada bilgisayarlarında problem olursa yardımcı olurum demek istemiştim.
-
ozmo ilgin için çok teşekkürler herhangibir sorun yok şuan
-
serkan abi k.bakma konuyu yenı goruyoruz yaaa :-[ allah utandırmasın hayırlı olsun abi
-
devran teşekkürler
-
Servisi yeni açmışınız yeni haberim oldu çok yardımsever insanlarsınız hayırlı uğurlu olsun bol kazançlar dilerim
-
teşekkürler :saygılar
-
hayırlı uğurlu olsun,herşey gönlünüzce olsun, temnnisiyle bol kazançlar...
-
Hayırlı olsun kardeş Helalli kazançlaar
-
hayırlı olsun Allah utndırmasın.Fotolarınızı bekliyoruz.
-
hayırlı olsun kardeş.gelmeyi cok isterim ama erzurumda görev yaptığım için istsnbulada zor yolum düşer.golf üm için yazın gelirim
-
Serkan servisiniz hayırlı olsun inşallah çay içmeye geleceğim bu arada arabamda bir kaç işde var onuda konuşuruz.
-
sağolun hocam..buyrun gelin bekleriz.