***Golf IV*** vs ***Mégane Coupé***
(http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs009.snc1/2875_99976170883_751430883_2589305_7836439_n.jpg)
(http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs009.snc1/2875_99628140883_751430883_2584463_4899489_n.jpg)
biri Volkswagen, diÄeri Renault
Biri alman biri Fransız
Biri kalite Biri kalite yoksunu
biri reault un sıradan bir otomobili her ne kadar coupe olmaya çalıÅsada böyle.
gelelim golfe.volkswagen in 1974 den beri ürettiÄi model ayrıca efsane kasa dediÄimiz model.4.nesil golf 6 yıl boyunca üretildi ve mühendislik açısından bugün pek çok C sınıfı aracın üzerinde.
biri ankara plaka (yaÅadıÄım yer) biri amasya plaka (memleketim) ;D
Biri 5 kapı diÄeri 3 kapı.
biri pahalı biri ucuz :tamamdir
Alıntı yapılan: SoundCarMan - 01 Mayıs 2009, 20:27:42
Biri alman biri Fransız
Biri kalite Biri kalite yoksunu
Arkadasa katılıyorum
99 fark varsa iyi yine :)
Megane nin hakkını yemeyin, saÄlam araçtır, tam tr ye uygun araç.2.0 motor mu acaba megane?
megane da sunroof var.golfte yok :)
Alıntı yapılan: Halil Kara - 02 Mayıs 2009, 13:16:05
99 fark varsa iyi yine :)
Megane nin hakkını yemeyin, saÄlam araçtır, tam tr ye uygun araç.2.0 motor mu acaba megane?
Araç çok yakın dostumun... aracı _2001 FuLL+FuLL_1.6L_16VALF
golf kırmızı
mégane gümüÅ
megane da alasımlı jant var golfde sac jant cokk sırıtıo söleyim ;D
yaaa bunu herkes sölüyo :) kafayı yicem :'(
Aceleye gerek yok hallederiz :D :D
inÅ inÅ inÅ.....
genelde megane coupe tatil yörelerinde gençlerin bindiÄi en ucuza alınacak spor modeldir,golfün sedanı olmadıÄı için coupe serisi üretmeyede gerek görmemiÅler kendisi isteyene aile,isteyene coÅku makinası olabilecek kadar çok Åeyi barındırıyor zaten
Golfün jantları hoÅuma gitmedi. Bir an önce düzeltilmeli bence arabaya gösteren jantları ve temiz camlarıdır(kliÅe bir söz ama doÄru :) ) DiÄerinle iÅim olmaz zaten clio ve megane denedim golfün yanına bile yaklaÅamazlar.
golf ü bu meganla kıyaslamak golfe haksızlık...
Alıntı yapılan: smflzgolf - 03 Mayıs 2009, 00:44:57
golf ü bu meganla kıyaslamak golfe haksızlık...
baÅka bi bakıŠaçısı :tamamdir
renault o kadar kötü araç deÄil de golf ayarında deÄil. türkiye de de renault adından dolayı piyasası var, hepsi o. ;)
Golf araba :)
megan oyuncak:) Bilmiyorum coupe megan kullanmadım ama megan 1-2 kullandım golf le karÅılaÅtırmak zor. Benim fikrim golf kullanmak insana farklı bir hava katıyor. megan normal bir araç gibi tekrarlıyorum coupe hiç sürmedim incelemedim.
Biri 2000 yılında en gereksiz coupe seçildi..
DiÄeri efsane golf4 kasa..
Alıntı yapılan: kaya_01 - 04 Mayıs 2009, 16:53:15
Biri 2000 yılında en gereksiz coupe seçildi..
DiÄeri efsane golf4 kasa..
cok yerinde bi söz olmus tebrik ediorum gercektende megane en gereksiz coupe secilmiÅti
birini satınca çok üzülür alınca çok sevinirsin (Golf IV)
diÄerini alınca çok üzülür satınca çok sevinirsin (Megane)
:D :D :D
heheheh. Birine ne takarsan yakıÅır(GolfIV) DiÄerine ise herkes yolda takar (megane)... :D
sis farlarımı takmadan önceki hali.. hey gidi günler...