Volkswagen Türkiye
Serbest Forum => İlanlar => Satılık => Konuyu başlatan: escocem - 30 Nisan 2009, 00:56:05
-
arkadaşlar sonunda aracı buldum bu gün,icra konusu vardı onu kaldırmışlar.Sonra araç başka kişiye satılmış bi ablaya.zarla zorla sahibini buldum özel üretim bi kardeşi var adama alttan girdim üstten çıktım son 550tl ye anca ikna ettim.önümüzdeki p.tesi gidip alıcam kaporasınıda bıraktm bir miktar başkalarına gitmesin diyerekten..isteyen arkadaşa 600 tl ye gönderiririm.benim hiç bir kar düşüncem yok bu alış verişte.telefon benzin vb için 50 tl ekledim..muhtemelen araç hurdaya gidecek amacım zaten piyasada çok az kalmış olan atslerden en azından 1 takımını kurtarmak...arabayı toplamıyor olsaydım maddiyat sıkışık olmasaydı aldığım gibi bodruma atardım fakat onun için uygun değilim.. belki olurda fittipaldilere talip çıkarsa bi arkadaş almadan evvel öle satmayabilirim >:D
jantların tam ölçülerini anca p.tesi söktüğümde yazabileceğim.yalnız en kalın ofsete sahip olan atslerden olduğunu hatırlıyorum..jantlar çağlar cevap yazana kadar opsiyonludur kendisine..almaz ise turguta opsiyonludur..
fiyat 600 tl
(http://img524.imageshack.us/img524/3130/29042009348.jpg)
-
ya böle sahinin doğanın ayaklarında cok dolaşıyor isteyincede kıymete biniyor :D
-
çağlar almazsa, turgut almazsa, benim iş olursa(mk1 işi - 1-2 gun içinde neticelenecek) ben isterim. sıraya yaz beni :)
-
çağlar biraderim almıycaksan ben talibim cantlara :saygılar antalyadan verirsin otobüse(kamil koç olur-nilüfer olur) ben bursa terminalde karşılarım ats cup ları cem sevgiler, saygılar... :saygılar
-
15" 7j ET25 e benziyorlar... Üçken kısımları daha oval ve buda orjinal alman demek.... Nasıl bir zihniyettirki böyle bir araca bunları takmışlar yahu...
-
15 7 o jantlar ve ats damgası varmı merak ettım?
-
15 7 o jantlar ve ats damgası varmı merak ettım?
ATS damgası olmak zorunda bu sitil ATS nin ve çok özel bir jant Replikalarında bile ATS damgası var izinli üretildiği için.. Zate replikasınıda İtalyan ATS group üretiyor :D
-
jantların orjinal olduğunu hatırlıyorum ölçü konusunda p.tesi net yazarım arkadaşlar.
-
Of ya işte budur helal sana be Cem abi kurtardın bir takım bende çevre yolunda giderken sağ tarafıma bir baktım kasası açık skodalarda geniş ofsetli ATS ama eminim onlar olduğuna %100 o kadar net gördüm eğer çok hızlı gitmeseydim ve yanımda babam olmasaydı hemen durup satarmısın diye sorucam bu haydutların nerden çıkacağı hiç belli olmuyor :melek:
-
1 takım daha var fakat yaz sonu anca elime düşer onlar.durumlar uygun olursa onları kendime alırım diye düşünüyorum bakalım..
-
1 takım daha var fakat yaz sonu anca elime düşer onlar.durumlar uygun olursa onları kendime alırım diye düşünüyorum bakalım..
Hadi hayırlı deyip bekliyelim o zaman :tamamdir
-
bende benim cms lerle takasa hazırım aklınızda olsun isteyen olursa...jantlarım hala çok iyi durumda...
-
bende benim cms lerle takasa hazırım aklınızda olsun isteyen olursa...jantlarım hala çok iyi durumda...
Şu an üzerindekilerdenmi bahsediyorsun Cihan abi peki ne tür bir model düşünüyorsun ? ? ?
-
arkadaşlar sonunda aracı buldum bu gün,icra konusu vardı onu kaldırmışlar.Sonra araç başka kişiye satılmış bi ablaya.zarla zorla sahibini buldum özel üretim bi kardeşi var adama alttan girdim üstten çıktım son 550tl ye anca ikna ettim.önümüzdeki p.tesi gidip alıcam kaporasınıda bıraktm bir miktar başkalarına gitmesin diyerekten..isteyen arkadaşa 600 tl ye gönderiririm.benim hiç bir kar düşüncem yok bu alış verişte.telefon benzin vb için 50 tl ekledim..muhtemelen araç hurdaya gidecek amacım zaten piyasada çok az kalmış olan atslerden en azından 1 takımını kurtarmak...arabayı toplamıyor olsaydım maddiyat sıkışık olmasaydı aldığım gibi bodruma atardım fakat onun için uygun değilim.. belki olurda fittipaldilere talip çıkarsa bi arkadaş almadan evvel öle satmayabilirim >:D
jantların tam ölçülerini anca p.tesi söktüğümde yazabileceğim.yalnız en kalın ofsete sahip olan atslerden olduğunu hatırlıyorum..jantlar çağlar cevap yazana kadar opsiyonludur kendisine..almaz ise turguta opsiyonludur..
fiyat 600 tl
(http://img524.imageshack.us/img524/3130/29042009348.jpg)
cem özelden mesaj attım. görüşmek üzere... :tamamdir
-
ats tabiiki
-
ats tabiiki
Doğru seçim :tamamdir
-
jantları bu gün kavga dövüş aldık adamdan gidip...istedimki biraz daha uygun fiyatlı olsun turgut arkadaşımıza faydamız dokunsun ama olmadı..anca lastikleri kopardım zarla zorla...kardeşim lastikler ile göndericem fakat lastiklerin pek bi halleri kalmamış sadece hemen bi üzerinde görmek istersin belki diye birlikte gönderiyorum aman güvenip onlara hız felan yapma taş yapalım derken baş yarmayalım..muhtemelen yarın kargo yada otobüsle yola çıkıcaklar :sevgi:ufak tefek çizikler sürtmeler vb mevcut fakat parlatırken yok edilir onlar..
(http://img11.imageshack.us/img11/2116/jantlar.jpg)
-
Yahu cem bunlar nasıl ATS... Bi bilgi versene bana... Değişik bunlar....
-
Yahu cem bunlar nasıl ATS... Bi bilgi versene bana... Değişik bunlar....
Delik sayıları bunların 7 normallerde 8 değilmi en azından benimkiler ve gördüklerim 8 tane ???
-
arkadaşlar jantlar gotti cup :sevgi:
-
o ne oluo ? gotti cup ?
-
ats cup değilde gotti cup demekki :D
-
erşan abi sen bi başkasın valla.... :)
-
ats cup ats'nin düzenlediği yarışlarda kullanılan jant, gotti cup da yine ats'nin gotti cup adıyla düzenlediği yarışlarda kullanılan jant? :D
-
Bunların sıfır fiyatı 1000€ cuk kaliteli markalardan birisi alana hayırlı olsun.... Param olsa idi ben el koyardım :) 15" 7J ET25 bunlar takmadan önce yaylanın ve çamurluk ağızlarını biraz ayarlayın...
-
yau erşan abi msnini bi açsan diyorum, mail boxun da dolu!!!
-
cem kardeş teşekkürler. en azından kıymet bilen ellerde artık jantlar. dodik plastiklerinide yeni takmıştım bir ayar çekicez artık spor yay ve amortisör şart artık. tabi önce lastik lazım malum bizim küçük golfçü var arabada. erşan kardeş sanada teşekkürler iyi dileklerinden dolayı... cem nihat abinin telefonunu özelden mesaj attım. :tamamdir
-
Girdim msn deyim çabuk :D
-
açıkcası gözüm kalmadı ama şu fittipaldileri satmış olsaydım elimde tutardım kesinlikle...200 tl bol bol harcar bir güzel temizletir bir-iki göze batan sürtmeyi doldurtup parlatır sonra parlak verniği atıp dolabın üzerine seyretmelik koyar yaz aylarında arasıra takar keyfine varırdım.sağlık olsun en azından içimizden bi arkadaşımıza nasip oldu ayrıyeten hurdaya gitmesine engel olmuş oldum..güle güle kazasız belasız kullan abi..mesaj atmışsın dalgınlıkla yarın demişsin ama malum yarın pazar ptt çalışmıyor p.tesi erkenden veririm kargoya sanada bildiririm zaten..
-
günaydın cem;
ben olurda otobüse verirsen diye öyle yazdım. 21:30 uludağ turizm otobüsü. ama en iyisi kargo ile göndermek sonra jantların peşinden istanbula kadar otobüs kovalamayalım ;D alanada satanada hayırlı uğurlu olsun :saygılar
-
güle güle kullan :D
-
güle güle kullan :D
eyvallah ilker kardeş inşallah senin mk1 işide olur. iyi akşamlar... :tamamdir
-
eyvallah ilker kardeş inşallah senin mk1 işide olur. iyi akşamlar... :tamamdir
Olcak bigün olcak... Ben yükleniyom yeteri kadar... Bu gidişle ya alacak yada rapor alcaz :D
-
allah hepimizin gönlüne göre versin. mk1 hastalığı bulaştıysa hiçbir doktor tedavi edemez ;D
-
alan arkadaşımıza hayırlı olsun.
kendi adıma cem e teşekkür ederim.
menfeati olmadan jantın peşinde koşturup .uğraşıp jantı olması gereken yere kazandırdığı için :tamamdir
-
sağol atıf abi,
öğlen ptt kargo ile jant lastik+far kaşı yarın orda olmak üzere yola çıktılar.her zaman para değil yeri geldiğinde dualar da insana mutluluk kazandırır..gerçi maddi durumum uygun olsaydıda jantları kendime alsaydım mutluluk oranı daha fazla olacaktı ama >:Dolsun kendime almış gibi sevindim benim çocuğun 2 takım patiği var kardeşininde olsun ;)
(http://img522.imageshack.us/img522/8409/sdc17928.jpg)
-
Far kaşımı dedin neden bizim haberimiz yok cem... Bak çok dua ederdim :)
-
abi istiyorsan döktürtüp göndereyim...
-
abi istiyorsan döktürtüp göndereyim...
çokca döktür jetta yada takalım bee :sevgi:
-
5 tane daha döktürüyorum o halde...muhtemelen 2-3 güne hazır olur,niyetli olan arkadaşlar özelden bilgilerini atsınlar diğer hafta p.tesi kargo edeyim..
-
sıraya benıde yazın arkadaslar bende gecen gun bır bmw de buldum ama adamı ıkna edemedım bırturlu nuh dıyor peygamber demıyor
-
sıra yok arkadaşım isteyen özelden bilgi atsın yazdım yukardan okumadınız heralde..
-
bizim jetta da sinyal yuvalarına uyarmı acaba? çamurluk da sinyal oyuğu yani oraya
(http://img58.imageshack.us/img58/1121/kopyasphoto0087.jpg) (http://img58.imageshack.us/my.php?image=kopyasphoto0087.jpg)
-
yok abi seninkine olmaz
-
sağol atıf abi,
öğlen ptt kargo ile jant lastik+far kaşı yarın orda olmak üzere yola çıktılar.her zaman para değil yeri geldiğinde dualar da insana mutluluk kazandırır..gerçi maddi durumum uygun olsaydıda jantları kendime alsaydım mutluluk oranı daha fazla olacaktı ama >:Dolsun kendime almış gibi sevindim benim çocuğun 2 takım patiği var kardeşininde olsun ;)
(http://img522.imageshack.us/img522/8409/sdc17928.jpg)
cem kardeş;
15:00 bursa dağıtım merkezine ulaştı jantlar ve kaş fakat 18:00 de mesaileri sonmuş
yarın sabah adreste olcak allahın izniyle.
patiklere kavuşmak için sabırsızlanıyorum tekrar sağol.
iyi dileklerini eksik etmeyen arkadaşlarada burdan teşekkürler ;)
-
Hayırlı uğurlu olsun diyelim.
Bekliyoruz aracın üstünde fotoğrafları.
-
çok güzel ve özlenen hareketler bunlar :tamamdir
bravo sana cem, tebrik ederim target güle güle kullan
-
sağol amca teşekkür ederim..arkadaşlar 5 tane kaş yaptırıcam..kuzen hatrına 40 liradan yaparım dedi 10 lirada ben ekliyorum ister istemez arıyoruz gidiyoruz geliyoruz vb..jant işi gibi olsun kiminin parası kiminin duası diyelim.bu sıra dualara fazlasıyla ihtiyacım var..yarın kalıpta biraz pütür vardı yağmur olmaz ise gidip onu düzelteceğim sonra kuzen halledecek gerisini..2 adet burdan arkadaşlar istedi(antalyada kaşsız golf kalmadı bu sırada :D)1 adeti siteden bi arkadaşımız istedi geri kaldı 2 adet özelden bilgilerini atsın isteyen olucaksa cuma akşamına kadar.p.tesi kargoluycam isteyenlere izinli günümde..
-
http://www.coches.net/llantas-ats-cupmim-en-7x15-et-25-para-vw--en-barcelona-23296162-acvo.aspx
başka konu açmayayım dedim.
bu mim marka italyan jantlar ne iştir.
çakma ats midir ,kalitemidir.bilginiz varmı
-
abi ilk defa görüyorum fakat ii duruyorlar.
-
abi bu beyaz renkli olanlar 90 model ve cabriolardan çıkıyo sanırım...
-
Orjinal ATS CUP lar almanda 15" 7J ET20 veya ET25, İtalyanda 15" 7J veya 7,5J ET25... İtalyanın ET20 si yoktu sanırım...
Şuan bendekilerin 2 si italyan ATS CUP, İtalyanları arkaya takıcam çünki onlar 7,5J daha kalınlar..
-
Ohooo hep takıcam takıcam ama bunlar sözde özde değil ;D Ersan abi bi takıcam dedin sana bakarken özentiyle seni beklerken ben ATS Cup sahibi oldum Turgut abi oldu hadi sıra sende bize katıııl ;)
-
Allah tan ats nin çini yok..yoksa ats de borbet gibi rezi olur ???
-
Ya gökhan zaten takılı ATS CUP larım benim ha 13 ha 15 :D
-
Ya gökhan zaten takılı ATS CUP larım benim ha 13 ha 15 :D
Yok illaki 15 :sevgi:
-
Ben de dün eski kasa bi mercedes'de (sanırım e 200 flndı) ats cup ya da benzeri bir jant gördüm nikelajdı Atıf abinin verdiği linkdeki gibi ama inceleme fırsatım olmadı yalnızca yanından geçerken deliklerini saydım :) 7 delikli...
-
Ben de dün eski kasa bi mercedes'de (sanırım e 200 flndı) ats cup ya da benzeri bir jant gördüm nikelajdı Atıf abinin verdiği linkdeki gibi ama inceleme fırsatım olmadı yalnızca yanından geçerken deliklerini saydım :) 7 delikli...
Tebrik ediyorum abi gerçektende hiç incleyememişsin ;D
-
Tebrik ediyorum abi gerçektende hiç incleyememişsin ;D
;D ;D ;D
-
umranıye erdem hastanesı yanında lastıkcıde gordum ıhtıyacı olan baksın bence
-
sağol amca teşekkür ederim..arkadaşlar 5 tane kaş yaptırıcam..kuzen hatrına 40 liradan yaparım dedi 10 lirada ben ekliyorum ister istemez arıyoruz gidiyoruz geliyoruz vb..jant işi gibi olsun kiminin parası kiminin duası diyelim.bu sıra dualara fazlasıyla ihtiyacım var..yarın kalıpta biraz pütür vardı yağmur olmaz ise gidip onu düzelteceğim sonra kuzen halledecek gerisini..2 adet burdan arkadaşlar istedi(antalyada kaşsız golf kalmadı bu sırada :D)1 adeti siteden bi arkadaşımız istedi geri kaldı 2 adet özelden bilgilerini atsın isteyen olucaksa cuma akşamına kadar.p.tesi kargoluycam isteyenlere izinli günümde..
URL=http://img413.imageshack.us/my.php?image=resim71.jpg](http://img413.imageshack.us/img413/6754/resim71.jpg)[/URL]
cem teşekkürler sonunda boyadım ve taktım far kaşını :tamamdir
-
umranıye erdem hastanesı yanında lastıkcıde gordum ıhtıyacı olan baksın bence
tepeüstünden ümraniye sanayiye giden yol üzerimi orası, bende gördüm oralarda bi lastikçide
-
bu arada arkadaşlar sahibinden.com'da ats var haberiniz olsun, 15" 7j 950 demiş vatandaş... ben sordum, sanırım pazarlık da yapar ama ben alamayacağımdan haber edeyim dedim, "ats jant" diye aratırsanız çıkıyor...
-
Orjinal ATS değiller onlarda.. Sanırım Gotti yada başka firmanın bunlarda...
-
slm arkadaşlar; tam da bu konuda sizlere birşey danışmak istedim 7 ofset 15 inc ats cup jantlar- 195/55/15 lastiklerle scirocco mk2 davulbazlara sürter mi? şimdiden teşekkürler st.
-
Sürtebilir bence en fazla 50 yanak al derim ideali 45 :) ama kalabalık biniyorsan araca her türlü sürtebilir :)
-
Vayy be ats muhabbeti olmuş geç kalmışız . :D :D
Sanırım sürtme ET değeri ile de ilgilidir.