Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Polo ve Lupo => Polo 6N => Konuyu başlatan: mustklc - 29 Nisan 2009, 12:07:26
-
Arkadaşlar ben 99 polo aldım. ama alırken o karbüratör üzerinde bulunan üzerinde VW logosu olan motor kapağı yoktu.
bu kapak çok hoşuma gidiyor. nerden bulurum acaba?
resimdeki araba benim değil. bu forumdaki bir arkadaşın. üzerinde 1.6 yazan kapak lazım bana. Ankaradan nerden bulurum?
(http://i235.photobucket.com/albums/ee220/POLO_34/IMG_2515.jpg)
(http://img409.imageshack.us/img409/6688/polo6nabdeckunggoldcw9.jpg)
-
Piyasada bulunabilirmi bilmiyorum ama üçel otomotive bir sor, en olmadı herangi bir yetkili servisetn en kötü siparişle temin edebilirsin.Parça kodu varsa fiyatınıda söyleyebilirim sana.
-
Piyasada bulunabilirmi bilmiyorum ama üçel otomotive bir sor, en olmadı herangi bir yetkili servisetn en kötü siparişle temin edebilirsin.Parça kodu varsa fiyatınıda söyleyebilirim sana.
parça kodunu bilmiyorum zira bu parça aldığıma yoktu. ama araba ararken diğer arabalarda gördüm bu parçayı ondan soruyorum
-
bende istiyorum bundan
-
bende istiyorum bundan
önce ben istedim kardeş, az kenarda bekle
-
0212 456 65 00 Doğuş otomotiv yedek parça Murat bey ile görüşün.
-
Selamlar söz konusu kapak 1998'den itibaren yanlış hatırlamıyorsam standart olarak sunuldu. Daha önceki modellerde yok zaten...
-
benim araba 99 model. ama çıkarmışlar sanırım. Ankaradan satan bir yer bilen var mı
-
Bende var bu parça ve motor çalışırken biraz titriyor ve ses yapıyor. Acaba herkeste böyle oluyor mu? Oluyorsa bence takmak istemezsin.
-
Benim motorum :sevgi: :sevgi:
Bende var bu parça ve motor çalışırken biraz titriyor ve ses yapıyor. Acaba herkeste böyle oluyor mu? Oluyorsa bence takmak istemezsin.
Bizde ses yok abi.
-
Kaputu açınca hissedilen bi tıkırdama sesi. O parçadan geliyor. Yok mu?
-
önce ben istedim kardeş, az kenarda bekle
ilk kim yazmış kardeş banane ben istedim şaka bi yana 97 model araca olmaz mıdır bu kapak var mı ankarada bulan satan bilen???
-
Gelir doğrudur...
-
bulursanız bana da haber verin. bilader 2-3 ay önce 100 lük 98 classic almıştı onda da yoktu. o olmayınca motor bir hoş duruyo
-
97 Modellerede olur ama metal ayakları yanında yoksa yaptırman gerekir.
-
çıkmacılarda yok mudur ki yaa
ankara yıldız sanayi sitesinde yok mudur??
-
Ankara Yıldız sanayi Oto Hakan İşlek bi yer Kesin düşer Haber ver eline geçince gider alırsın. Pazarlık yapmayı unutma. 3123859042
-
Kapak gerçekten ayrı bir görüntü veriyo.Ama arkadaşların dediği gibi ses yapıyo.Ben vida kapaklarına ve titremeden mütevellit ses gelen yerlere silikon papuçlar (cam masaların ayakları ile temas ettiği noktaya konulanlardan) sıkıştırdım ve sabitledim.Neticede gelen ses beni sinir ediyordu.Tavsiye ederim.
-
06onur teşşekkürler bi gidim oraya eksik gedik bişeyler varsa bi toparlim güzel bişeyler yapim eyw kazasız belasız günler:)
-
06onur teşşekkürler bi gidim oraya eksik gedik bişeyler varsa bi toparlim güzel bişeyler yapim eyw kazasız belasız günler:)
gidersen fiyatını yaz da biz de düşünelim :)
-
arkadaşlar resimde görünen motor kapağının aynısını lpg taktırdığımdan dolayı satacağım. fiyatı hakkında henüz bir bilgim yok. ilgilenen arkadaşlar [email protected] adresine mail atabilirler.