Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: ydnbngl - 27 Nisan 2009, 18:36:16
-
Arkadaşlar aracımın 120.000km bakımı yaklaşıyor(şuan 118.500de).Bu bakımda normal bakım dışında neler değişir?Son olarak bir kaç parça fiyatı sorucam sizden.Bilgilendirirseniz sevinirim.
-Ön silecekler,Arka silecek
-Amortisörler(ön,arka)
-4 adet buji
-Buji kablosu
-Ön balatalar
-Sol ayna kabı
Birşey daha var aracımın bütün farlarını komple beyaz ampüle çevirmek istiyorum hangi model almalıyım(uzun-kısa-park).
-
merhaba
merceklil far takmayacaksan zenon olayına sakın girme çok dağınık bir aydınlatma ortaya çıkar ..
sonradan mercekli far a geçmek istersen ampüllerini tekrar değiştirmen gerekecek bunları yaşamış olarak tavsiyem bu ....
-
zenon değil sadece ampulleri beyaza çevirmek istiyorum
-
benim aracında ampüller beyaz ama yağmurlu havalarda görüş açışı berbat.Ben uzunları kullanmak zorunda kalıyorum.Artık ampullerin gücü mü az onu bilmiyorum.Benim ampuller philips diamond yazıyor.Kaçlık olduğunu bilmiyorum.Ama görüntü olarak güzel.
-
Artık yavaş yavaş ampüller eskimeye başladı önümü zor görür hale geldim akşamları.Uzunları yaktığım zamanda diğer sürücü arkadaşlar rahatsız oluyor.Hem güzel gözüksün hem bende önümü görüyüm onu istiyorum.