Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: cesimoglu - 01 Mart 2009, 21:24:47
-
benim favorim siyah ve reflek gümüş
-
siyah; zor bir renk olsada her zaman asil ve oturaklı:)
-
Tabiki siyaaah :D çok kirleniyor ama yıkandıktan sonra herkesin gözü onda. :D
-
(http://img26.imageshack.us/img26/1903/2359881049d184eed8b.th.jpg) (http://img26.imageshack.us/my.php?image=2359881049d184eed8b.jpg)
20.yıl renginin üstüne tanımam patron....
-
bence de siyah, kesinlikle!!! :sevgi:
-
tabiki kesinlikle siyah ;)
-
Bence 1 numara gri
-
siyah açık ara gidiyor :tamamdir
-
siyah açık ara gidiyor :tamamdir
siyah herkesin gözünde açık ara gider ama kaç kişi araç alırken siyah seçer!
-
ben mesela :)
-
vallahi siyah olmasaydı yemin ederim almayacaktım. Zaten ararken siyah GOLF IV diye aradım durdum. Allah'ın sevdiği kuluymuşum ki karşıma çıktı.
-
Ben :)
-
gri rengin ikinci el satisi daha favori gibi
-
Refleks Gümüş,
Antrasit Sedefli Mavi ( bakımı zor ama golfte en çok sevdiğim ikinci renk ).
-
kırmızı olsun üç kuruş pahalı olsun bordo favorim.. :D
-
Benimki koyu gri(gümüş) ama deli kırmızıyı severmiş :D Yalnız siyah gerçekten zor iş.
-
Beyaz araba her zaman ilgimi cekmistir ama golf IV ve yeni civic sedan larda ayri bir guzeldir :)
-
metalik refleks gümüş sade ve hoş gösteriyo :tamamdir
-
sedefli siyah akşam üzeri saat 4-6 arası renginin güzelliğini ortaya çıkarır.....bakımı cok zordur ama zevki harikadır
-
Gri herhalde gumus renkleride kapsiyordur. Benim arabainin rengi ankette hafiften ataga kalkmis ;)
-
Benim aracımın rengi de antrasit sedefli mavi çok güzel bir renk ve zahmetli bir renk,en küçük bir tozu dahi gösterebilen, bakım yapmadığınızda mat bir görünüme bürünen çok zahmetli bir renk ancak ben yine de çok seviyorum ve aracıma ayrı bir hava katıyor,ayrıca bu renkte pek fazla araç olmadığı için de farklı olmam hoşuma gidiyor..
bundan sonraki aracımı ne olursa olsun siyah almayı düşünüyorum..(BMW 3.20Cİ-2001 Model) ;)
-
gri ile siyah kafa kafaya, benim aracta gri :)
-
ben greyi sevdim golf 4'te :tavkiss:
-
fume renk bu kasanın fullerınde. pasıcıf tı sanırım. on numara duruyor. orjınal halıyle yalnız :) modıfıyelısını gormedım hıc . bızım burda var. masallahı var kız gıbı araba. ama bı paarca boyandımı bır daha renk tutmuyor ıste :) dırek sırıtıyor. oylamada fümeye verdım ama . sıyah renk her acıdan guzel ıyı bakınca ;)
-
Bence refleks gümüş harika görünüyor.Tek geçerim
-
Antresit mavi mi gri mi ne var, o da çok güzel duruyo.
-
imzadakinden :D :D
-
refkeks gri benimde favorim :tamamdir
-
Benim Favorim antrasit mavisi passata da çok yakışıyor araba asil duruyor...
-
GOlf'e yakışan en güzel renk koyu fümedir. Beyaz hiç yakışmıyor bu arabaya nedense? Gümüş rengi ise bana göre biraz basit duruyor.
-
siyah rengi okadar çok aradımki aradığım kriterlerde bulamadım bende en yakın lacivert aldım ama o kadar menmunumki gece siyah gündüz lacivert çok güzel.iyiki siyah almamışım maaşımın yarısını yıkamacıya bırakırdım gri renk daha çok emekli işi gibi geliyor füme beyaz kırmızıda çok yakışıyor.bence tabiki herkesin görüşü farklı.
-
Gri var gri var :P
-
Gri var gri var :P
gride herkesde var forma gibi :D
-
Lacivert ve Griden,Siyahtan başka almam dedim lacivert aldım bence en güzel 3 renk kesinlikle Golf IV için :)
-
Silverstone Grisi
Metalik Gri
Antresit Mavi
Bu üçü bomba. :tamamdir
-
5 sene antrasit maviye bindim
5 senedir metalik griye biniyorum
Silverstone pd130 yoksa sırada ki :D
-
Bir 5 sene de silverstone o zaman.
Az önce bıraktım arkadaşın Silverstone Griyi otobarka :D :D
-
tabiki reflex gümüş...
-
kişiden kişiye değişir ama gümüş gri daha kolay satılmasını sağlar
-
Mor
-
Mor
yok hayır morcivert favori
-
Kirmizi degisilmez :D
-
sırf renginden dolayı almadıklarımda yeşil ve antresit mavi :)
-
benimde favorim siyah ama gümüş gri almak nasip oldu :)
-
bencede siyah hemde sedefli :)) bakımı her ne kadar zor olsada yıkandıktan sonra gözler onda :)
-
kesinlikle reflexs gümüş arkadaşlar.siyahın bakımı xor hemde heachbag arabayı küçük gösteriyo gri ise heybetli :tamamdir
-
Aracım mavi ama favori rengim kesinlikle beyaz :)
-
arkadaslar yapmayın lütfen sanrooflu ve füme bir arac benim için golf iv te başka bir boyut.
-
Anni Tarz Metalik gri
Anni Tarz Silverstone Gri
R32 Tarz Siyah
-
tabiki jazz mavisi :) >:D >:D >:D
-
1. rengim gri 2.rengim siyah ;)
-
bende gümüş gri diyorum.ama şunu merak ediyorum.renk fiyatta etkili olurmu sizce?mesala yeşil,kırmızı,bej,mavi renklerin satışı zor diyorlar siz katılıyormusunuz?
-
bence aracına göre değişebilir bu durum
-
Yukarıdaki grafikten de görülebileceği üzere MKIV alacak olanlar gri, siyah veya beyaz tercih edeceklerdir.
Fiyat farketmese bile satış dediğiniz gibi daha geç olabilir.
Ancak ikinci elde şöyle bir olay var. Renkten çok arabanın temizliği de önem arz etmekte.
Temiz araba bulursun, bu renge de binerim der alırsın :)
-
siyahı yıkayıp karşısına geçip şöyle bi bakmanın zevki bambaşka :sevgi:
-
evet bencede siyah harika bir renk çoğu arabayada yakıştırıyorum bizim peder arabayı alırkende ben siyahını istedim , gri rengi arabada hiç sevmem fakat bir tek golf4 de seviyorum bir tek onda güzel geliyor gözüme :tamamdir :tamamdir
-
murano kirmizisi
ikinci siyah diyebilirim.
-
Sed. Antrasit Mavi :)
-
arabam lacivert ama kesinlikle pasifik beyaz :)
-
Şıklarda Golf 4'ün en güzel rengi gümüş gri yok.
1)metalik gümüş gri
2)pasific mavisi (benim aracın rengi :D )
3)siyah
-
mavi tabıkı :D
-
mk4blue 8) :sevgi:
-
Renk dediğimiz şey zevk meselesi.Bizim araç Sedefli Antrasit Mavi,iç döşemesi de bej rengi.1 buçuk ay önce aldık.Çok memnunuz araca ağır bir hava veriyor ama her zaman temiz tutmak lazım.kiri çok gösteriyor.Ayrıca çok sık bulunan bir renk de değil ayrıcalığı var :sevgi: .Açıkçası 1998-2000 arasında bolca satılan mavi ve kırmızı renklerden hep uzak durduk araç ararken.Aracı basitleştiriyor ve yakışmıyor.
Siyah,lacivert,füme ve antrasit mavi favori renklerim :saygılar
-
siyah..
-
Arabam gri olmasına rağmen beyaz,kırmızı ve fümeyi seçtim =)
-
Siyah 8)
-
simdiki arabam siyah bidaki arabamda siyah
-
tabikii siyah :tamamdir
-
maviiiii
-
Arkadaşlar benim arabanın rengi Metalik Sedefli Portakal diye geçiyor ruhsatta çok farklı ve değişik bir duruşu var diye düşünüyorum :)
-
Kendi aracımın rengini seviyorum ama siyah yine de bir başka duruyor. :tamamdir
-
siyah tabiki...
-
tabiki zevkler ve renklere bir şey denilemez ama gri benim secimim
-
bütün vw lerde beyaz bir baska duruyo
-
SİYAH TABİKİ :tamamdir