Volkswagen Türkiye
Serbest Forum => Sohbet => Konuyu başlatan: salman - 12 Şubat 2009, 16:32:57
-
benim kafam karıştı.. ;)
-
:D :D
-
dün olurdu yani perşembe ;D :D
-
cumartesi ;)
-
evet evet Cumartesi :) Zor oldu biraz ama cumartesi.
-
Salı olurdu gibi geliyor bana ama sorunun biçimi hatalı sanırım.Hem salı olabilir aslında hem de cumartesi.Arada 2 gün oynar.Perşembeye eklersen cumartesi olur çıkarırsan salı olur.
Oyumu salı dan yana kullandım ama şimdi tekrar baktım cumartesi oluyor :D
-
çarşamba gününde oldugumuzu düşünelim ve dün salı dır dünki salı yarın olsaydı dün çarşambayı gününde olcaktık ve bugun carsamba degilde persembe olcaktı..sizce olabilirmii :-\
-
cumartesi
-
peki neye göre cumartesi oluyor?
-
perşembe ya nasıl cumartesi yada başka bir gün olur zaten cevabı vermiş arkadaş :D ;D
-
Ya boşverin perşembden önce çarşamba var... Deyin çarşamda yarın olsun perşembe... :P
-
NET CUMARTESİ :saygılar
-
vwtr,vwtr olalı böyle zulüm görmedi bu nası bi bilmece :bekleriz:
-
evett cumartesi de olabilir ((dün yarın olsaydı derken)) cumartesi gununde oldugumuzu varsayalım ve dün ki gün cuma olur ((yarın olsaydı derken))cuma günü yarın olcak olsaydı bugun perşembe olcaktı :tamamdir
-
çarşamba gününde oldugumuzu düşünelim ve dün salı dır dünki salı yarın olsaydı dün çarşambayı gününde olcaktık ve bugun carsamba degilde persembe olcaktı..sizce olabilirmii :-\
arkadaslar bu acıklamayıda ben yapmıstım ama heralde icmeden sarhos oldugum bi vakitte yazmısım baya bi sacmalamısım sımdı okuyunca farkına vardım
-
arkadaşlar konuyu biraz hortlattım ama cevabı bende bulamadım nedir acaba :D ???
-
abicim hiç karıştırma burayı sen gel biz çıkalım burdan.aman sessiz ol kşmse yanmasın valla bu işkenceyi bikere çekti valla döverler seni :D :D :D
-
abicim hiç karıştırma burayı sen gel biz çıkalım burdan.aman sessiz ol kimse uyanmasın valla bu işkenceyi bikere çekti bu millet bak döverler seni demedi deme :D :D :D
-
cumartesi...
-
anlatsana :bekleriz: ilker abi ;D
-
Bence Cuma çünki dün yarın olursa bugün perşembe olurdu bugünün perşembe olabilmesi için yarının cuma olması lazım dün yarın oldu cuma bugünder perşembe :tamamdir
-
perşembe nin "yarın" ı cuma. cuma hani günün "dün" ü ?
-
perşembe nin "yarın" ı cuma. cuma hani günün "dün" ü ?
Onu bırak sana onu sormuokı soruda :t Dün diyelimki Cumaydı Cumayı yarına al Cumanın dünü hangi gün PERŞEMBE ya nebiçim adamsın İlker abi ya akşam akşam kfa bırakamdın adamda valla :-X
-
en başta ben dedim PERŞEMBE konu kapanmıştır. ;) :D ;D
-
Cumartesi :) (soruyu soran arkadaşa çok teşekkürler)
-
Cumartesi :) (soruyu soran arkadaşa çok teşekkürler)
ama nasıLLL nasıll ödüm 2 günden beri bişey bulamadım babamla :t >:( >:( :(
-
ben uyardım seni ustaa :bekleriz:
-
perşembe deil ismail cumartesi :) açıkladım orda :p
-
İlker abininki gayet net bir açıklama..
-
ohbe anladım sonunda :tamamdir içim rahatlladı :t
-
bende onu diyorum işte cumartesi arkadaşım :D ;D ;D
-
perşembeeee
-
tabikide perşembe bakın şöyle peşembe;
Adam bunu perşembe günü söylemiş yani dün çarşamba.birde dünün yarını diyor e zaten dün carşamba olduğu için perşembe
yani anlayacağınız perşem be
KARIŞTI BIRAK :D ;D :saskin:
-
:D :D :D
-
cumartesiii ;D :D
-
yine mi hortladı bu konu :D :D
-
daha çoook hortlayacak gibi duruyo :))
-
hadi bakalım şimdilik 3 sayfa konuyu yayalım.elbet bilen çıkar ama salman(konuyu açan) damı bilmiyor cevabını :D ;D :)
-
cumartesi diye açıklamıştım önceki sayfada ?
-
persembe de ısrar ediyorum :saygılar
-
perşembe ;) :tamamdir
-
yahu ...
Dün yarın olsa, bu gün perşembe olurdu.. perşembe nin yarını ne? cuma dimi. peki cuma hangi günün "dün" ü? cumartesi... bu kadar zor mu?
-
6 gün tatil yapmış olurum :D