Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf III => Konuyu başlatan: dgncn_1907 - 07 Şubat 2009, 16:15:53
-
Merhaba beyler arabamın ön tamponunun bı kısmı soyuldu.Ama soyulmayan kısmıda var. Ben tampon boyası alıp boyamayı dusunuyorm.O soyulmayan kısımları nasıl sökebilirim.? spatula ile söksem çok çizilir mi? veya ne önerirsiniz.?
-
benimde aynı soyulan kısımlar var.boyacı 50 liraya boyarım dedi.bence sende boyat derim arkadaşım...
-
Valla 50 liraya iyi demiş ben burada sordum ön arka tampon 200 lira istedi.
-
oto boyacılarda boya kazımak ıcın zımpara al ve zımparayı yapmak ıcın kakoz al yada ispirel adı verilen makina varsa o makına icin zımparalar var onlardan temin et boyayı sokebılırsın zımpara tampona cızık verebılır o cızıgıde macunla gıderceksın ve macuna guzel bı zımpara vurmayınca guneste boya dalga dalga goruncek zımpara en ıdeal olanı
-
Valla 50 liraya iyi demiş ben burada sordum ön arka tampon 200 lira istedi.
50 lira sadece ön tampon arka iyi benim arkada olursa 100 lira fakat boyacı arkadaşım
-
O zman ben bi zımparayla kazıyım iyice sonra boyıyım tampon boyasıyla(çizilmez inşallah çizilebilir mi? ) bi süre idare eder bana.. Teşekkürler ilginiz için.. :)
-
zımpara kalın olmasın yalnız ince olsun bence oto boya satan yerlete sor onlar sana ugun zımparayı versın :tamamdir