Volkswagen Türkiye

Volkswagen => Passat => Konuyu başlatan: devran - 24 Ocak 2009, 13:16:35

Başlık: arkadaslar yardım dıreksıyon kecesı patladı !!!!
Gönderen: devran - 24 Ocak 2009, 13:16:35
 :'( :'( :'( arkadaslar bız aracı yakın bı tanıdıktan aldık aracın masallahı var ama gecen gun nazar degdı..tanıdık bızım hep yokusa bırakırdı ve bıraktıgındada dıreksıyonu tam kırık bırakıyomus araba kaymasın diye ...hıdrolık dıreksıyonuna zararı oldugunu bılmıyomus gecen gun tamırcıye 110000 bın bakımının yaptrmaya gıtıık sol lastıgın arkasında çok cok az da olsa damlatıyor...usta dıreksıyon kecesı patlamıs dedı ... 150 parca felan 100 de takmasına 250 ye mal olur dıyo  :'( suan bı problem sertlesme donmeme yok haftada 1 yagına bakın eksıltrse ekleyın dedı suanlık yaptrmayı dusunmuyoruz

bıraz daha  bole kullanın,ıyıce yag azaltmaya baslayınca  sonra yaparız dedı...bılıyosunuz izmirdeyım,bole bı sorunu olupta yaptıran varmı yada ıyı bı usta bılen bunu daha hesaplı yaptrazmıyız ???
Başlık: Ynt: arkadaslar yardım dıreksıyon kecesı patladı !!!!
Gönderen: Halil Kara - 24 Ocak 2009, 13:35:41
Geçmiş olsun.Problemin ne olduğunu öğrenmişsiniz.Bundan sonrası artık nerde daha ucuza bu problemi çözebilirim olmalı.İzmirli arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Tekrardan geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda probleminiz en asgari fiyatlarda çözüme ulaşır.
Gönderen: devran - 24 Ocak 2009, 13:37:54
saolasın halıl abı kecede basıt bı problem degıl bılıyosun ısını tıtız ve guzel yapan, guvenılır bı ustaya dedıgın gıbı en asgarı sekılde en yakın zamanda yaptrmak kalıyo...
Gönderen: devran - 24 Ocak 2009, 16:43:20
arkadaşlar izmirde hesaplı fıyata yaptracagım ve guvenılır bı usata bılıyosanız solermısınız ???
Gönderen: passi - 25 Ocak 2009, 19:21:56
kardeşim sen nereye gittin kimden fiyat aldın?

bnm gittiğin yetkili servis cok hesaplı istersen bi de oraya sor
s.Nezir (alsancak gönenin karşısı)
Gönderen: R-Line - 25 Ocak 2009, 19:55:43
problemi öğrenmişsin zaten, yetkili servisede sor, onlar tahmini bir fiyat söyler sana.
yaptırmasan bile keçenin fiyatını öğrenirsin, uygunsa alır özel serviste taktırırsın.

Bu arada S.Nezir yetkili servis değil, özel servis benim bildiğim.
Gönderen: devran - 26 Ocak 2009, 13:57:33
passi abi karabaglarda bı usta en yakın zamanda nezırede sorcam suan peder arabayla gıttıgı ıcın arabayı gostremıyorum en yakın zamnda nezır deyım

bıde 10.000 km bakımı yaptırdık usatada .10.000 de degıstrılcek butun parcalar degıstı ve 105 ytl para verdık

Gönderen: devran - 26 Ocak 2009, 14:00:16
abi nezır in ozel servıs oldugunu bılıyorum cok uygun fıyatları varmıs passının soeldegıne gore oraya en yakın zamnda gıtcek
Gönderen: passi - 26 Ocak 2009, 20:06:17
kardeşim şimdi şöle bişe var
nezirde sana bozuk olmayıpta bu bozuk deiştirdik suda bozuktu deiştirdik
muhabbetler olmaz o yuzden bnm içim rahat, kaldı ki arabanın basında durabilirsin
ne deişti ne deişmedi bakarsın. işçilikleri de cok iyi, memnunum acıkcası
Gönderen: devran - 26 Ocak 2009, 20:16:19
abi işte en yakın zmanda gıdıcem sımdı cok acıl bısı olmadıgı ıcın acele etmıyorum para da sıkıntılı suan peder işe arabayla gıdıo.boş zamanımda nezıre gıdıp fıyat alıcam

abi bide bısı sorucam yaza dogru fılm yaptırcam...izmirde en cok 3.sanayı 1001 oto yu onerdıler... bıldıgın yada duydugun klaıtelı ıscılıgı olan hesaplı cam filmi yapan yer varmı acaba ???
Gönderen: passi - 26 Ocak 2009, 20:58:10
1001 otoyu bna da onermişlerdi ama gitmedim
bn bi arkadasın tavsiyesiyle bi yerde yaptırdım affedersin ama b.k gbi oldu
vallahi bn ziebarttan yaptırcam biraz para biriktirip ordan yaptırcam :)
Gönderen: devran - 26 Ocak 2009, 21:40:37
gecmıs olsun abı nedyım :D ama bısı solucem 5 6 degıısk forumda baktım zıebart kalıtesınde yaptıklarını soluyolar ....
Gönderen: passi - 27 Ocak 2009, 00:09:40
gecmıs olsun abı nedyım :D ama bısı solucem 5 6 degıısk forumda baktım zıebart kalıtesınde yaptıklarını soluyolar ....
vallahi ziebart kalitesi biraz kullandıkları ürüne bağlı
kullandıkları malzeme aynıysa olabilir
link versene bana kardeşim bakiyim bi

bu arada çınarlı da ziebartın olduğu yere yakın turtles wax var
orası bnm bi arkadasın cok yakın arkadasının (Arda), ziebarta o fimleri o dağıtıyo
türkiyeye sabancı getiriomuş, izmir distribütörü de ardaymış, aynı malzemeyi kullanıyorlarmış
ziebartla bn buyuk ihtimalle onda yaptırırım
Gönderen: aboran - 27 Ocak 2009, 13:39:21
EGECAR var.Garaja giderken sol taraf ta kalıyor.Polaris zavoli bayisinin hemen arka tarafı.Bir de orayabak.
Ben derimki yinede servisine gitttt.Arabanı hoyrat ellerre bırakma.
Gönderen: devran - 27 Ocak 2009, 13:59:52
EGECAR var.Garaja giderken sol taraf ta kalıyor.Polaris zavoli bayisinin hemen arka tarafı.Bir de orayabak.
Ben derimki yinede servisine gitttt.Arabanı hoyrat ellerre bırakma.
saolasın boran tavsıyen icin
vallahi ziebart kalitesi biraz kullandıkları ürüne bağlı
kullandıkları malzeme aynıysa olabilir
link versene bana kardeşim bakiyim bi

bu arada çınarlı da ziebartın olduğu yere yakın turtles wax var
orası bnm bi arkadasın cok yakın arkadasının (Arda), ziebarta o fimleri o dağıtıyo
türkiyeye sabancı getiriomuş, izmir distribütörü de ardaymış, aynı malzemeyi kullanıyorlarmış
ziebartla bn buyuk ihtimalle onda yaptırırım
abı turtles wax  ta detaylı temızlık yapıyolarmı sonax felan gıbı turtles wax ın kalıtelı temızlık urunlerı var dıye bılıyorum temızlık hızmetı verıyolarmı???
Gönderen: Halil Kara - 27 Ocak 2009, 15:49:26
Tabiki yaptırabiliyorsanız ziebart yada diğer tanınmış 3m gibi firmalarda yaptırmanız kalite yönünden çok önemli olur.Ama dışarda da işini çok iyi yapan ustalara camcılara gidebilirsiniz.Şahsen ben cam filmi için isterse ömür boyu çizilmez olsun (ne olursa olsun belli zamandan sonra hepsi çiziliyor) 300-350 lira vermem.Belki aynı kalite olmaz ama güvendiğiniz ustalara 80-100 liraya yaptırabilirsiniz komple...
Gönderen: passi - 27 Ocak 2009, 20:02:01
saolasın boran tavsıyen icin abı turtles wax  ta detaylı temızlık yapıyolarmı sonax felan gıbı turtles wax ın kalıtelı temızlık urunlerı var dıye bılıyorum temızlık hızmetı verıyolarmı???

yapıyorlar kardeşim, ben gecen sene komple iç temizlik + boya koruma
yaptırmıştım, akşam arabayı almaya gittiğimde inanamamıştım
aynen pimp my car daki arabaları deişenler gibi olmuştum hehe
bu arac bnm mi yaa, off ne parlıo demiştim sora aracı cıkarttım
bi baktım 5dksora yağmur yağmaya başlamıştı hehe
ama yağmur yağmasına rağmen arac deli parlıyodu
yine su sıralar goturmeyi düşünüyorum
Gönderen: devran - 28 Ocak 2009, 14:46:51
Tabiki yaptırabiliyorsanız ziebart yada diğer tanınmış 3m gibi firmalarda yaptırmanız kalite yönünden çok önemli olur.Ama dışarda da işini çok iyi yapan ustalara camcılara gidebilirsiniz.Şahsen ben cam filmi için isterse ömür boyu çizilmez olsun (ne olursa olsun belli zamandan sonra hepsi çiziliyor) 300-350 lira vermem.Belki aynı kalite olmaz ama güvendiğiniz ustalara 80-100 liraya yaptırabilirsiniz komple...
abi zıbeart ta 350 400 e yapıyolarmıs gozlerım yuvalarından cıktı  :D ben bikac forumda arastrdım ızmırde 1001 otoyu tavsıye ettıler komple cam lar 100-150 arası degsıyomus...ön camda ıstersen organık takıyolarmıs gozlerı bozmasın diye oda 100 ytl toplam 200-250 ytl ama cok temız ıscılık dıyolar zıbearttekı 350-400 fıyat ön cam hariç  ;D
Gönderen: devran - 28 Ocak 2009, 14:51:20
yapıyorlar kardeşim, ben gecen sene komple iç temizlik + boya koruma
yaptırmıştım, akşam arabayı almaya gittiğimde inanamamıştım
aynen pimp my car daki arabaları deişenler gibi olmuştum hehe
bu arac bnm mi yaa, off ne parlıo demiştim sora aracı cıkarttım
bi baktım 5dksora yağmur yağmaya başlamıştı hehe
ama yağmur yağmasına rağmen arac deli parlıyodu
yine su sıralar goturmeyi düşünüyorum

abi peki bende iç-dış-motor detaylı temizlık yaptırsam  senıin arkadaşa kaça yaparlar???
Gönderen: passi - 28 Ocak 2009, 16:00:09
gecen sene ozel fiyat 200 tl yaptırdım
sen yaptırmak istiyorsan bna haber ver su gün de
elemanı ararız
Gönderen: devran - 29 Ocak 2009, 12:21:23
tamam abi saolasın arabanın boş zamanında nezıre ugrucam bı şu dıreksıyon ışı ıcın ogun sana haber verırım ordan şu senın arkadasa gıderız
Gönderen: passi - 31 Ocak 2009, 11:54:00
ok kardeşim yaparız ole bişe :D
Gönderen: devran - 31 Ocak 2009, 13:12:53
 :sevgi: :sevgi: :sevgi: saolasın