Volkswagen Türkiye
Serbest Forum => Sohbet => Konuyu başlatan: ®oyal - 06 Kasım 2008, 17:15:40
-
Rusça lisan bilen arkadaş varmı aramızda? Çeviri ihtiyacımız var.
-
Sanırım cevabımı aldım.
-
haroşe :) bu kadar
-
;D ;D ;D
sıbasibo,kak dela :tamamdir
-
daaa daaaaaa
-
ti oycin haraşo ^-^
-
valla osman abinin dedigi gibi da baska bişi bilmiom bende ;D
-
LADA SAMARA :D :D :D :D :D
-
LADA SAMARA :D :D :D :D :D
Sende dalgaya al :-\ yok" ciguli "dir en dandik arabaları.
Konu gerçek ücret karşılığıdır.
-
Sende dalgaya al :-\ yok" ciguli "dir en dandik arabaları.
Konu gerçek ücret karşılığıdır.
Vallaha Oktay abi kusura bakma yukardaki yazılanlara göre en güzel cevaptı, İngilizce falan olsa burda sana en cok yardımcı olucak adam yine ben olucaktım, bilmiyorum abi Rusça kusura bakma, konuyu ilk okuyup senle konuşanda bendim hatırlıyosan...evet konunun sonu dalgaya gitmiş, bende devamını getirdim, yanlış yaptıysak kusura bakma, Zaten Rusçada bilsem arkadaşım için para karşılığı çeviri yapmam ben...
-
benden:
ingilizce
makedonca
srpca
tercume var ama ruscadan tr biraz urastirir
-
Vallaha Oktay abi kusura bakma yukardaki yazılanlara göre en güzel cevaptı, İngilizce falan olsa burda sana en cok yardımcı olucak adam yine ben olucaktım, bilmiyorum abi Rusça kusura bakma, konuyu ilk okuyup senle konuşanda bendim hatırlıyosan...evet konunun sonu dalgaya gitmiş, bende devamını getirdim, yanlış yaptıysak kusura bakma, Zaten Rusçada bilsem arkadaşım için para karşılığı çeviri yapmam ben...
Asıl ben özürdilerim espiriyi anladım ama,devamınıda ben bozdum.
Eralp kardeşimin ne kadar samimi candan olduğunu yanlız tanıyanlar bilir.
-
Oktay abi web sitesi için lazımsa bizin işyertinin sitesini yapan elemanların telefonunu vereyim onlarla bi görüş istersen.
-
Web sitesi için değil daha çok gelen e-mail ve çeviriler için lazımdı.Buna gerek kalmadı yurt dışındaki Türk müşterim bu konuda yardımcı oluyor. :tamamdir
Teşekkür ederim ilginden dolayı.
-
abi kırdysak seni özür dileriz
-
fransızca mutercım tercuman mezunuyum
lazım olursa ceviri yaparız :)
-
fransızca mutercım tercuman mezunuyum
lazım olursa ceviri yaparız :)
Teşekkür ederim.
-
Ben azcok biliyorum ama ceviriye yetmez
-
2 yıl ukraynada yaşadım..Öğrenebilidiğim kadar rusça öğrenbildim..Eğitimde aldım..Günlük konuşma dili var anca bu şekilde yardımcı olabilirm ;)
-
İngilizcemiz var çok şükür çeviri işiniz olursa yardımcı oluruz