ArkadaÅlar arabama dört yeni lastik alıcam.Ãzerindekiler mıchelin.Yalnız bir tanesi balon yapmıÅ.Ãankırı küçük yer.Burada mıchelin bulamadım.Briston tavsiye edermisiniz.
hocam ben yazın temmuzda 4 adet 195*65*15 V michelin enerji lastik aldım.4 lastiÄi 660 ytlye 6 taksite aldım.Ayrıca 4 tanede ücretsiz mikelajlı sibop ve kapaÄı veriÅlerdi.Michelinin adı ve kalitesi belli.Bendeki lastiklerde 3 tane su kanalı var Åekli falan güzel.YumuÅak lastik bilindiÄi üzere.ArkadaÅta opel vardı o briston turanza aldı 4 tane su kanalı var onunkinde ama tr malı.benimki italyan malı.bristonda sanırım geçen yıl avrupada ödül almıÅtı.
hocam kiÅisel bir tercih lastik herkes farklı markadan memnun oluyor ve ısrarla onu savunuyor.Senin aklın hangisine yatıyorsa onu al derim.www.lastix.com da uygun fiyata lastikler var.Orayı incele ücretsiz kargo var.Lastik fiyatları oldukça uygun.
Ayrıca Åimdi 4 michelin alana paspas hediye var.
Alper verdiÄin bilgiler için tÅklr. :tamamdir
rica ederim alınca haberimiz olsun.Ayrıca michelen lastkler yakıtta da tasarruf ettiriyormuŠreklamları vardı...
Sonunda kararımı verdim. 4 Adet 195*65*15 H Mıchelin lastik aldım.Tanesi 165,00 ytl.Takması onlara ait.Ayrıca hava olarak da nitrojen bastılar.DOT no: 1708 İki yılda garanti.Balon yaptıÄı zaman birebir deÄiÅtiriyorlarmıÅ. Bakalım hayırlısı.
hayırlı olsun hocam güle güle binin..siz çankırıda ne iŠyapıyorsunuz?
Pc arızalıydı,cevap yazamadım.Askeriyeden yeni emekli oldum.Åimdilik hiç bir iÅ yapmıyorum.TeÅekkür ederim.