Herkese selam. 10 aylık bi polo kullanıcısıyım. Aracımı çok seviyorum. Ancak saÄ Ã¶n taraftan çalıÅma esnasında "cır cır cır" diye bi ses geliyor. Sanırım kayıŠveya bilya sesi. Ancak sürekli yapmıyor. Daha önce yaptı böyle biÅeyi ustam direksiyon pompası dedi bıçakları deÄiÅtirdi ses kesildi. Åimdi ara ara yine yapıyor. Sizce gerçekten sorun nedir? Fikir vevirseniz sevinirim.
arkadaÅım sabahları ilk çalıÅtırmada 5-6 snlik bir ses ise eÄer yüksek muhtemel Åarj kayıÅından geliyordur.
Cevap için teÅekkürler captain. Evet genelde soÄukken yapıyor sonra sesi kesiyor. Ama bazen ısınsa da kesmiyor. Sonra bi bakıyorum ses gitmiÅ. Yani kafasına göre takılıyor. Acaba baktırmak gerekir mi?
valla kardeÅim bizim baÅka model bir arabamızda ayı problem vardı, ustaya götürdüÄümüzde gerekyok deÄiÅtirmeye Åimdilik demiÅti. hatta üzerine su dök falan demiÅti. bilmiyorum sen yine de göster için rahat olsun bence.