Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: can mete - 10 Ağustos 2008, 20:45:21
-
(http://img146.imageshack.us/img146/8479/dsc03585uo0.jpg) (http://imageshack.us)
(http://img146.imageshack.us/img146/8479/dsc03585uo0.b351ef02e9.jpg) (http://g.imageshack.us/g.php?h=146&i=dsc03585uo0.jpg) herkese selamlar arkadaşlar fotoda gördüğünüz jantları ağustos ayında almıştım ekimde tekrar kışlıklarla değiştirmiştim bidaha takmak nasip olmadı çünkü aracımı sattım jantlar we lastikler çok temiz en ffazla 2bin km yapmışımdır. hatta şuan 2tanesi odamda sehpa görewi yapıyo :) yaz sezonu geliyo modifiye günleri başlıyo ufaktan aracına jant düşünen warsa 1.250 tlye wercem pazarlık yapmayınız çünkü yanındada 3,5 cm yay larınıda wercem. sadece yaylarını almaya kalkarsanız araştırın 450tl den başlıyo.. lastiklerim 215x40x17. ilginize teşekkürler CAN METE...
-
hocam güzelmiş bunlar ofset var mı peki onuda çekeydin
bu arada yeni sezonda basarılar
-
nizam kardeşim evet var ofset arkalarda 9.ofset önlerde 7.ofset... başarı dileklerin için teşekkür ederim....
-
nizam kardeşim evet var ofset arkalarda 9.ofset önlerde 7.ofset... başarı dileklerin için teşekkür ederim....
:tamamdir
-
bunlar çok daha güzel olmuş golfe çok iyi gitmiş
birde şu ofset ne için söyleniyor ben ne olduğunu bilmiyorum
-
Bence de bunlar daha iyi olmuş
-
bunlar çok daha güzel olmuş golfe çok iyi gitmiş
birde şu ofset ne için söyleniyor ben ne olduğunu bilmiyorum
kardeşim çok saol, ofset jantın kollarının içerde olmasına ofset adı weriliyor yani jant yanaklarından daha içeride oluyo. umarım anlatabilmişimdir..
-
Daha çok foto isteriz.
Yay'larla süper duruyor zaten.
-
Daha çok foto isteriz.
Yay'larla süper duruyor zaten.
koray yeni fotolar çekince ilk işim burada sizinle paylaşmak olacak ön kaputu kaplama yaptım dün onuda çekeyim.. yay konusuna gelince zaten jant atıyosan yay mutlaka olmalıdır diye düşünüyorum..
-
Emeğine sağlık gercekten çok güzel olmuş.
-
güzel ...
-
çok güzel olmuş arkadaşım kazasız belasız
-
arkadaşlar teşekkürederim allah kimseye kaza bela wermesin..
-
şık :)
-
Cok güzel olmus kardesim 10 numara kazasız belasız
-
Cok güzel olmus kardesim 10 numara kazasız belasız
saol abi, adı golf neyapsan yakışıyo:)
-
vayy can abi bana dedgin gibi golfün tadını cıkartıyorsun vallaha ALLAH kaza bela vermesin son jantlarında cok yakışmış buarada :):)
-
eyvallah serhat kardeşim saol allah kimseye kaza bela wermesin..
-
2. version bomba olmus :tamamdir zaten sık kollu cantlar benim için hiç bir arabada favori olmadı :)
-
Az kollu jantların golfe daha çok yakıştığını düşünüyorum,Ama bunlarda güzel olmuş.Güle güle kullan
-
Az kollu jantların golfe daha çok yakıştığını düşünüyorum,Ama bunlarda güzel olmuş.Güle güle kullan
saol kardeşim...
-
jantcı dükkanınmı var ;D
-
varsa böle cöpe atmayı düşündügün bize yolla can karedes :melek:
-
selamlar merak ettim ama bbs jant ları türkiyede satan yer varmı nette bulamadım ve site adtesi varsa sevinirim orjinal sitesini buldum ama modellerin türkiyedeki sitesini bulamadım
-
Eskiden varmış :D
-
arkadaşlar allahtan jant dükkanım yok çünkü hiç müşterim olmazdı hep kendime imaj yapardım sık sık.....
-
kardeş güzel olmuş güle güle kullan
-
bencede bunlar daha çok yakışmış, arabayı güzel göstermiş.
diğerleri pek uymamıştı zaten. güle güle kullan...
-
10 numara kazasız belasız :tamamdir
-
10 numara kazasız belasız :tamamdir
saol ama passat a geçiş yaptım.. gerçi golf halen duruyo.
-
İlk taktığınız lastik ölçüleri 225x40x18
İkici taktığınız lastik ölçüleri 215x40x17
Bence standart verileri yakalamaya çalışarak lastik ölçülerini değiştirmelisin.
Böylece yakıt ekonomini ve düzgün km ölçümünü sağlamış olacaksın.
standart ebatlarıda yanlış hatırlamıyorsam şunlardı;
195-65 r15
205-55 r16
215 & 225-45 r17
-
suan senin yazdıkların arasında sadece yanak farkı var standardında 45 yanak demiş can mete 40 takmıs fazla bişi oynamaz saten jantta lastikde yakıt aman aman bi fark etmez diye düşünüyorum
-
suan senin yazdıkların arasında sadece yanak farkı var standardında 45 yanak demiş can mete 40 takmıs fazla bişi oynamaz saten jantta lastikde yakıt aman aman bi fark etmez diye düşünüyorum
evet çok bi yakıt farkı olmadı ilk tercih ettiğim jant biraz fazla yaktı çok kollu olduğu için. modifiye sewen insan için üçün beşin hesabı olmaz..
-
bende onu demek istedim üç bes farkını ben acık yazmadım ama sen acık acık yazdın yani önemli olan aracın lastiginin ölcüsü diil önemli olan jantın agırlıgı veya hafifligi