ArkadaÅlar merhaba. YaklaÅık bir ay önce aldıÄım golf mk4 ümün orjinal teybine müdahale etmeden dijital ortamda müzik dinlemek istiyordum ama bunun tek çaresi servisten alacaÄınız uyumlu cd changer ve ya ara kabloyla uydurulacak cd changer idi.
Ama internette dolanırken bulduÄum Ãstün bir zekanın ürünü mükemmel bi aletle karÅılaÅtım. Alet üzeirnde bir tane usb port bulunduruyor, ve kendisi orjinal teybin cd changer çıkıÅına baÄlanıyor. Sonrasında ise cihaz üzeirndeki usb portuna takacaÄınız flash diskin üzeirndeki mp3 leri orjinal teybin üzeirndeki cd control düÄmelerinden, cihaz aynı bir cd changer e baÄlı gibi mp3 lerinizi dinleyebiliyorsunuz hemde çok hızlı geçiÅlerle.
cihazın ismi xcarlink pekçok orjinal oto teyibine uygulanabiliyor. link vermek istemiyorum yazım reklam amaçlı deÄildir. Kullanımı harika bir cihaz. Åiddetle tavsiye.
arkadaÅım bende senin gibi düÅünüyordum orjinal teyp dursun dedim mp3 player filan takarım aux dan diye düÅündüm ama günümüzde o kadar iyi cd çalar çıktı ki artık usb den mi baÄlarsın buluetooht baÄlanırsan sana kalmıŠdediÄin alet güzel olabilr ama golf 4 lerin çoÄu orjinal teypleri kaset çalar ben yeni sony gt 424 modelini aldım usb önden giriÅli Åimdi artık cd sorunun yok takıyorum çalıyorum ama günümüzdeki aletden mahrum kalmamak gerek deÄiÅtirmek en iyisi bence.....
Alıntı yapılan: zlothann - 25 Mart 2008, 09:26:25
ArkadaÅlar merhaba. YaklaÅık bir ay önce aldıÄım golf mk4 ümün orjinal teybine müdahale etmeden dijital ortamda müzik dinlemek istiyordum ama bunun tek çaresi servisten alacaÄınız uyumlu cd changer ve ya ara kabloyla uydurulacak cd changer idi.
Ama internette dolanırken bulduÄum Ãstün bir zekanın ürünü mükemmel bi aletle karÅılaÅtım. Alet üzeirnde bir tane usb port bulunduruyor, ve kendisi orjinal teybin cd changer çıkıÅına baÄlanıyor. Sonrasında ise cihaz üzeirndeki usb portuna takacaÄınız flash diskin üzeirndeki mp3 leri orjinal teybin üzeirndeki cd control düÄmelerinden, cihaz aynı bir cd changer e baÄlı gibi mp3 lerinizi dinleyebiliyorsunuz hemde çok hızlı geçiÅlerle.
cihazın ismi xcarlink pekçok orjinal oto teyibine uygulanabiliyor. link vermek istemiyorum yazım reklam amaçlı deÄildir. Kullanımı harika bir cihaz. Åiddetle tavsiye.
arkadaÅım ben o iÅi çok pratik bir Åekilde hallettim.senin gibi yeni cd çalar falan almaya da gerek yok.bir tane transmitter (radyo frekansından mp3 yayını yapan bir cihaz)aldım 1gb kapasitesi var kendinin yüklüyorum mp3 leri dinliyorum ayarladıÄım radya frekensından iÅlem tamam hem de 25 ytl ye çok partik bir cihaz bende sana bu cihazı tavsiye ederim .yanlıŠnalaÅılmasın reklam deÄildir...........
:melek: herkesin golfü en guzel :D hepimizin tekeri düz bassın. :D
Transmitter iÅi çok iyi deÄil ama iÅ goruyor, genelde frekans karıÅtırıyolar,cızırtı vs sesleri oluyor baska bir radyo ile,bide mp3 ün ses kalitesi fm frekansına dökülüyor tam performansaa dönüÅmüyor... arkadaÅın bahsettiÄi cihazın çalısma yöntemide çok eski bir yönteme usb den flash okuyucu eklenmiÅ hali, c50 ye ne versen çalar, taÅ plak koy saÄ koltuÄa bagla dinle, C50 aslında çok guzel bir cihaz ama modası kalmadı kasetin artık, c50 ye neler neler yapmadıkki adaptör kaset, el yapımı anfi giriÅi aux cıkısları vs...
ben aleti internette inceledim, hoÅ birt alet. cd cangerdan hem çok daha az yer kaplıyor hemde çok daha ucuz. bulunduÄum yerde bayisi olsa anında taktırırım. merkezi bursaymıÅ, yolum düÅerse iÅallah taktıracaÄım :D
Alıntı yapılan: zlothann - 25 Mart 2008, 09:26:25
siz kaça mallolduÄunu biliyormusunuz ve benim araca uyarmı acaba
aracım 2000 golf4 teyibi blakpunk
Alıntı yapılan: volksport - 26 Mart 2008, 10:26:48
Transmitter iÅi çok iyi deÄil ama iÅ goruyor, genelde frekans karıÅtırıyolar,cızırtı vs sesleri oluyor baska bir radyo ile,bide mp3 ün ses kalitesi fm frekansına dökülüyor tam performansaa dönüÅmüyor... arkadaÅın bahsettiÄi cihazın çalısma yöntemide çok eski bir yönteme usb den flash okuyucu eklenmiÅ hali, c50 ye ne versen çalar, taÅ plak koy saÄ koltuÄa bagla dinle, C50 aslında çok guzel bir cihaz ama modası kalmadı kasetin artık, c50 ye neler neler yapmadıkki adaptör kaset, el yapımı anfi giriÅi aux cıkısları vs...
+1
cihazın maliyeti 300 ytl. Ana distribütör bayilerin kar marjınıda içinde bulunduran 130 € + KDV gibi bir fiyat söylüyor düÅünüÄünü bulursanız eyeallah. ama keisnlikle bunu üstüne çıkmayın çünkü bayiler arası ortak fiyat bu. takılması 15 dakika. Delik yok, ek kablo tesisat sökülen takılan hiçbiyer yok teyp dıÅında çok basit montaj.
Golf Ãzerindeki tüm Blaupunkt modellerine uyan cihaz var. sadece montajı yapan yere teybin modelini söyleyin fiyat deÄiÅmiyor. Benimki Blaupunkt Vw Beta
EÄer bu cihazın maliyeti 300 ytl ise deÄmez bence 150-200 arası usb li hafıza kartlı çok kaliteli teypler var onlar bence daha iyi olur diye düÅünüyorum
:D evet deÄmez bencede. Golfümün konsol görüntüsünü bozacak bir teyibi taktırmaya gönlüm elvermedi, TaktırdıÄıÄım yerideki usta da aynı fikirdeydi dediki abi ne gereÄi var yauv ne güzel teypler var :D bende dedim benim 1973 model bi 1303 üm var ondada mekanik hafılzalı blaupunkt orjinal fabrika çıkıŠradyosu var, bu konuÅmanın ardından malı temin ettiklerinde elektronik servise gittiÄimde patronu benimle tanıÅmak istemiÅ. Dünya üzerinde bu kadar orjinalci çatlak pek kalmadı diye.
özetle arkadaÅlarım hepimizin golfünün tekeri düz bassın. Kim neyi istiyosa taktırsın. Böyle bi aletten haberiniz olsun yeter benim için.
hade stay with selamed ;)
golf4 e mi taktırdınız ?
evet golf 4 blaupunkt beta radyo- kasetçalar a