Volkswagen Türkiye

Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: can mete - 10 Mart 2008, 11:20:40

Başlık: golf'üme yeni imaj yaptım iç we dış.. yorumlarınız benim için önemli..
Gönderen: can mete - 10 Mart 2008, 11:20:40
(http://img223.imageshack.us/img223/8425/grnt002gz3.jpg) (http://imageshack.us) 
(http://img378.imageshack.us/img378/6684/dsc02353vd4.jpg) (http://imageshack.us)
(http://img223.imageshack.us/img223/7473/dsc02368wt1.jpg) (http://imageshack.us)
18nç 225.40 ofsetli ben çok sewdim :tamamdir

Başlık: Ynt: 18nç taktım yorumlarınız???
Gönderen: G60 - 10 Mart 2008, 18:56:24
http://www.vwtr.net/forum/sohbet/dosya-indirmeresim-yukleme-t95.0.html
Başlık: Ynt: golf'üme yeni imaj yaptım arkadaşlar we foto koyabildim :)
Gönderen: can mete - 10 Mart 2008, 23:03:18
tolga we G60 teşekkür ederim size foto koymamda yardımcı oldunuz :)
Gönderen: OZGUR.K - 10 Mart 2008, 23:10:37
Çok güzel olmuş,hayırlı olsun.Çok yakışan bi cant seçmişsin Can arkadaşım.
Gönderen: Ouzoo - 10 Mart 2008, 23:30:16
İyi günlerde kullan ama aracın bence daha sade ve çekici bi jantı hakediyor.Ha bu jantlarda güzel durmuş fakat 10 kere daha yakışabilecek jant bulabilirsin
Gönderen: volksport - 10 Mart 2008, 23:40:23
Hayırlı olsun, İyi Gunlerde kullan...
Gönderen: can mete - 10 Mart 2008, 23:45:23
arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum ama jant larımı neden beğenmediniz:(  ben normalde hep 5 kollu jant tercih ederdim ama bu model bende bi etki bıraktı bunu aldım. yorumlarınız için tekrar saolun..
Gönderen: Ouzoo - 10 Mart 2008, 23:51:03
Yoo jantlar dedimya kötü değil ama araban jantlara göre fazla güzel
Gönderen: can mete - 10 Mart 2008, 23:54:19
oğuz o konuda haklısın vw herzaman herşeyden güzeldir..
Gönderen: HellHound - 11 Mart 2008, 01:44:58
Bence jantlar çok yakışmış...Arabanda çok tatlı duruyor...Kazasız belasız kullan arkadaşım...
Gönderen: can mete - 11 Mart 2008, 10:01:58
saol muharrem Allah kimseye kaza bela wermesin..  buarada ön sis farlarım yok takmak istiyorum ama orijinal gibi olurmu yani düğmesi falan nasıl olacak sonradan yapan arkadaşlar warmı??
Gönderen: METiN - 11 Mart 2008, 10:05:21
Can orjinalden şaşma kardesim, 3 kuruşluk kıytırık bi sis takarsın arabanın bütün seksapelini götürür yazık bence, jantlar güzel, 18 inc ayrı bir güzel, sanroof zaten olayı aşmış bitirmiş, Allah kaza bela vermesin kardesim...
Gönderen: cinfizz - 11 Mart 2008, 10:09:31
Jantlar çok güzel.Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. :tamamdir
Gönderen: can mete - 11 Mart 2008, 10:26:11
Metin saol kardeşim evet bende yapacaksam orijinal yaparım zaten, dediğim gibi warsa yapan arkadaşlar yardımcı olurlar umarım açma düğmesini dahil orijinal yerinde olsun istiyorum..  buarada ben 206 dan geçtim vw iyikide geçmişim buzamanakadar boşa wakit kaybetmişim..
Gönderen: yellow_driver - 11 Mart 2008, 15:56:10
bence de jantlar değişik bir hava katmış. kazasız belasız :tamamdir
Başlık: Ynt: golf'üme yeni imaj yaptım iç we dış.. yorumlarınız benim için önemli..
Gönderen: adige46 - 11 Mart 2008, 23:02:00
metecim eline sağlık emek vermişsin fakat ne yazık ki ben diğer arkadaşlar gibi düşünmüyorum.açık fikrimi söylemek istiyorum.sanrof ve jantlar harika.onun dışında taban döşeme vw(helede golfIV de :) yakışmayacak kadar basit duruyor.iç döşemeyle tavan ve direklerde de bariz bir uyumsuzluk göze çarpıyor.ha! birde avatarın bence bu ortama gitmiyor.kusura bakma dost acı söyler derler. :saygılar
Başlık: Ynt: golf'üme yeni imaj yaptım iç we dış.. yorumlarınız benim için önemli..
Gönderen: can mete - 11 Mart 2008, 23:11:08
metecim eline sağlık emek vermişsin fakat ne yazık ki ben diğer arkadaşlar gibi düşünmüyorum.açık fikrimi söylemek istiyorum.sanrof ve jantlar harika.onun dışında taban döşeme vw(helede golfIV de :) yakışmayacak kadar basit duruyor.iç döşemeyle tavan ve direklerde de bariz bir uyumsuzluk göze çarpıyor.ha! birde avatarın bence bu ortama gitmiyor.kusura bakma dost acı söyler derler. :saygılar
  kardeşim öncelikle yorumun için saol..  tabanı özellikle yaptım halıfleks çok çabuk kirleniyo we temizliği zor, döşemeye gelince siyah daha hoş olacaktı ama açık renk olsun istedim,, we awatara gelince kız arkadşımda değiştirmemi söledi ama değiştiremedim tekrar deneyeceğim..  tekrar teşekkürederim..
Gönderen: Tholl-ga - 11 Mart 2008, 23:57:51
jant seçimin ii olmamış can.pas pas ve göstergelerde yine aynı şekilde.jant konusunda biraz daha araştırmanı öneriririm
Gönderen: can mete - 12 Mart 2008, 00:10:00
tolga onlar paspas değil ya tabn kaplaması paspasları koymadan çektim öle..  jant vallahi bunu tercih ettim ama önümüzdeki sezona değiştiririm senimi kıracam sen bikaç çeşit öner bana..
Gönderen: ®oyal - 12 Mart 2008, 08:24:39
jantlar farklı olmuş merak etme moda olcak.
http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=3728047
passat cc
http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=3730939
Gönderen: can mete - 12 Mart 2008, 10:13:19
oktay saol kardeşim inşallah yaygınlaşır bu model..  passat takinde ofset olsa hemen hemen aynısı..
Gönderen: Dr_EmrE - 12 Mart 2008, 23:28:49
Hayırlı olsun güle güle kullan.. Keşke tabanı kaplatmasaydın yada illaki kaplatıcam diyorsan siyah kullansaydın.  Çok basit olmuş.. Avatarla ilgili zaten sölemiş arkadaşlar... Tekrar kazasız belasız...
Gönderen: can mete - 13 Mart 2008, 00:03:38
emre evet ya önce siyah aklımdaydı sorma bunu yapmış bulundum.. awatara gelince değiştirdim artık:)
Gönderen: Halil Kara - 13 Mart 2008, 00:37:31
Abicim bu ne boyle ya :D
Cok begendim.Masallah super olmus.Allah kaza bela gostermesin.
Hemen nazarligi ekleyelim:
(http://www.bilgiportal.info/resimler/nazar2.jpg)

Jantlara bayildim.
Bugunlerde bu tur jantlari epey gorur oldum ve cok hosuma gidiyor.Donup donup bakiyorum.
Gule gule kullanirsin insallah.
Gönderen: can mete - 13 Mart 2008, 00:42:13
Abicim bu ne boyle ya :D
Cok begendim.Masallah super olmus.Allah kaza bela gostermesin.
Hemen nazarligi ekleyelim:
(http://www.bilgiportal.info/resimler/nazar2.jpg)

Jantlara bayildim.
Bugunlerde bu tur jantlari epey gorur oldum ve cok hosuma gidiyor.Donup donup bakiyorum.
Gule gule kullanirsin insallah.
  saolasın vallahi bişeler yapmaya çalıştım ama bağzı yerlerini sanırım iyi yapamamışım önceden bu formu bilseydim herkesden fikir alırdım ama yinede içime sindi şimdilik böle bincem..  nazarlık için ayriyeten teşekkürederim:)
Gönderen: corrado_g60 - 13 Mart 2008, 01:02:49
kardes bencede dösemelerı sıyah renk yapsan daha sık dururdu..
taban kaplama dedıgın gıbı temızlık ve kullanım acısından rahat olur ama bence pek gıtmemıs...
jant fena degıl guzel ama oğuzun dedıgı gıbı senın arabana gıdecek daha farklı modellerde mevcut ;)
allah kaza bela nazar vermesın kardes
Gönderen: yellow_driver - 13 Mart 2008, 16:01:51
taban kaplaması siyah renk olsa çok daha hoş olurdu bence ve maliyeti ne acaba, çünkü çok kullanışlı olur çamura ,toza karşı. aracın çok güzel kazasız belasız :saygılar
Gönderen: can mete - 13 Mart 2008, 16:08:33
taban kaplaması siyah renk olsa çok daha hoş olurdu bence ve maliyeti ne acaba, çünkü çok kullanışlı olur çamura ,toza karşı. aracın çok güzel kazasız belasız :saygılar
   evet sende yaptırmayı düşünüyosan siyah düşün ben bunu yapmış bulundum artık maliyeti 150 ytl tamamen kaplama açık biyer kalmıyo bire bir görmüş olsanız hoşunuza gider bence.. fotoda biraz itici geliyo olabilir..
Gönderen: yellow_driver - 13 Mart 2008, 16:12:25
teşekkürler. nekadar sürede yaparlar acaba taban döşemesini
Gönderen: can mete - 13 Mart 2008, 16:17:04
teşekkürler. nekadar sürede yaparlar acaba taban döşemesini
  1,5 günlük işi var eğer yapacaksan iyi seçim derim çünkü halıflex temizlenmiyo ya çok çabuk kiri alıyo..
Gönderen: yellow_driver - 13 Mart 2008, 16:25:38
çok haklısın arabayı yıkadığım kadar içiylede uğraşıyorum(belki daha fazla)
Gönderen: acilsifalar - 14 Mart 2008, 10:08:12
kardeş arabayıda siyaha boyattınmı iç rengide açacak  ;Dhersey tamam olacak :) şaka güzel olmus allah kaza bela vermesin
Gönderen: can mete - 14 Mart 2008, 13:04:41
kardeş arabayıda siyaha boyattınmı iç rengide açacak  ;Dhersey tamam olacak :) şaka güzel olmus allah kaza bela vermesin
   vallahi değişik bi bakış açısı:) 
Gönderen: R-Line - 14 Mart 2008, 13:43:42
metecim aracın hayırlı olsun. eline sağlık emek vermişsin. dışı gerçekten çok hoş jantlarında çok güzel ama kalın 5 kollu jant daha çok yakışırdı. bence aracın içi hoş durmuyo koltuk döşemeleri aracın içinden hoş görünsede dışarıdan bakıldığında aracın rengi ile uyumsuz siyah deriyi tercih etmeliydin, aynı şekilde o taban döşemesi rengi ne olursa olsun ticari araç işi gibi olmuş, mk4e gitmez böyle şeyler bence. 206 dan mk4 e geçmişsin yanılmıyorsam, çok iyi bir tercih yapmışsın. mk4 biraz hastalık yapıyo kullanıcısına ama buna değer. tekrar hayırlı olsun.
Gönderen: can mete - 14 Mart 2008, 14:20:54
metecim aracın hayırlı olsun. eline sağlık emek vermişsin. dışı gerçekten çok hoş jantlarında çok güzel ama kalın 5 kollu jant daha çok yakışırdı. bence aracın içi hoş durmuyo koltuk döşemeleri aracın içinden hoş görünsede dışarıdan bakıldığında aracın rengi ile uyumsuz siyah deriyi tercih etmeliydin, aynı şekilde o taban döşemesi rengi ne olursa olsun ticari araç işi gibi olmuş, mk4e gitmez böyle şeyler bence. 206 dan mk4 e geçmişsin yanılmıyorsam, çok iyi bir tercih yapmışsın. mk4 biraz hastalık yapıyo kullanıcısına ama buna değer. tekrar hayırlı olsun.

birol saol yorumun için benim tek hatam acele etmem oldu vw ailesine yeni geçtim 3 ay içinde modifiyem yaptım alışmışım modifiye mk4 alınca sade geldi hemen yapayım istedim aslında araştırarak yapmış olsaydım we bu siteyi daha önceden bilseydim eminimki sizlerin yardımıyla daha güzel yapardım ama artık vw ailesindeyim model değiştirirsem bu sefer inan daha güzel olanı yaparım sizlerdende yardım alarak..
Gönderen: Dr_EmrE - 14 Mart 2008, 15:44:43
Bu arada mk4 hayırlı uğurlu olsun söylemeyi unuttum :) Boşuna vakit kaybı 206 :D
Gönderen: can mete - 14 Mart 2008, 16:06:09
saol emre ama bilemiyosun boşuna wakit kaybı olduğunu illaki tatmak gerekiyo ama tadını alamadım:) mk4 denemek istedim we sanırım mutlu olacağım..
Gönderen: Dr_EmrE - 14 Mart 2008, 16:08:32
hayat ya mk4.de yada audi a3.de :) Bu aralar aklıma audi s3.ler taklımaya başladı 2001 model civarı..265 hp..
Gönderen: can mete - 14 Mart 2008, 16:23:09
emre benimde aklımda audı var kırmızı yada siyah a3 ama kısmet ilerleyen zamanlarda..
Gönderen: Dr_EmrE - 14 Mart 2008, 16:39:51
arada kalite farkı muhtemelen vardır diye düşünüyorum hiç a3 kullanmadım ama..
Gönderen: can mete - 14 Mart 2008, 16:44:57
emre gel biz senle beraber  TT Quatro alalım :)
Gönderen: Dr_EmrE - 14 Mart 2008, 16:46:05
Oyy oyyy süper bi araba ya.. plakada TT olacak ki... :D
Gönderen: can mete - 14 Mart 2008, 17:02:09
şimdi ankaragücünde oynayan tolga gençlerde oynarken tt wardı onda plakasıda senin dediğingibi TT ydi... 
Gönderen: ramcho® - 14 Mart 2008, 17:35:08
üstünde ki jantlar çok ağirdir..bnce enkei rp03 tarzı bi jant daha fazla yakışır aracına kazasız belasız tekrar..
Gönderen: PoYRaZ - 14 Mart 2008, 19:09:49
güzel olmuş araba GolF bu yakışır :)
Gönderen: can mete - 14 Mart 2008, 22:16:53
saol poyraz, golf bu bişe yapmasanda canawar...
Gönderen: PoYRaZ - 14 Mart 2008, 22:20:32
valla cocukken başladı bu hastalık bende şimdi bi golf sahibiyim gercekten efsane şimdi daha bi hastalık derecesi arttı
Gönderen: srcglb - 18 Mart 2008, 13:10:22
kardeşim araba genel olarak güsel hatta bence 10 numara duruyo..koltuklar ve kapı içleride bence çok güzel olmuş renk olarakta iyi farklı durmuş..ama taban döşemesi olmamış knka..tamam fikir güzel aslında dediğin gibi çamur toz falan fazla belli olmaz tutmazda..ama renk olarakta koltuk döşemeleriyle aynı renk yapabilirdin bence..daha bi hoş ve kaliteli dururdu..jantların iyi abi farklı en azından fenada durmamış hani..herkezin jantı aynı olcak hali yok ya knka..:)güzell güzell makina güzel..ama taban döşemesini düşün bence bi daha...allah kaza bela göstermesin kardeşime;)
Gönderen: can mete - 18 Mart 2008, 13:18:42
kardeşim vallahi bende taban döşemesine taktım buaralar ama iş işden geçti tekrar kaldırtamamki renk olarak siyah yapsaydım birazdaha güzel görünürdü.. jant seçimimde bugünekadar hep 5 kollu takıyodum hangi arabaya binersem ama golf 4de değişik bi hawa yaratmak istedim.. düşüncelerin için tekrar saol bu arada sen yeni jant takacaktın ne yaptın o işi fotolar nerde bakayım..
Gönderen: srcglb - 18 Mart 2008, 13:24:11
taktım knka ya sende ayıp ettin şimdi ama 1 ay oldu resim koyalı nerdeyse:)) neyse bi bak bakalım ne diceksin..otomobilim bölümüne gir konu başlığı ''arabanın yeni jantlı hali arkadaşlar bi bakın bakalım;)''
Gönderen: can mete - 18 Mart 2008, 13:29:26
sercan şimdi hatırladım ben zaten görmüştüm o fotoları beğendim ama küçük demiştim we cam filmlerini çıkarcakmısın demiştim haliyle sende yok onlar lazım oluyor dedin...çok can yakma kardeşim:)
Gönderen: srcglb - 18 Mart 2008, 13:34:05
evet knka bende baktım şimdi senin yorumları gördüm yine zaten:)yok kardeşim yaa artık can yakıcak hal kalmadı bizde..evli barklı adamız ayıptır sölemesi:))
Gönderen: can mete - 18 Mart 2008, 13:36:31
allah ömür boyu ayırmasın sizi, ne mutlu sana sercan vallahi ben daha cesaret edemiyorum ewlilik için, ama 2 seneyide geçirmicem..
Gönderen: srcglb - 18 Mart 2008, 13:40:25
allah razı olsun kardeşim eyvallah..ya bu işler kısmet işi abi..bi kısmet çıkar karşına aa bi bakmışsın evlenmişsin sorumluluk sahibi olmuşsun..yani ince işler bunlar kardeşim:)darısı senin başına hayırlısıyla ne diim knka..
Gönderen: telekomcu44 - 19 Mart 2008, 12:27:25
Süper olmuş Allah kaza vermesin
Gönderen: can mete - 19 Mart 2008, 12:44:20
Süper olmuş Allah kaza vermesin
   saol kardeşim hepimize Allah kaza bela wermesin..
Gönderen: 34 vn 9477 - 14 Temmuz 2008, 16:31:33
gerçek ten çok güzel olmuş kazasız belasız kullanman dileği ile
Gönderen: can mete - 14 Temmuz 2008, 23:10:22
gerçek ten çok güzel olmuş kazasız belasız kullanman dileği ile

teşekkür ederim..........
Gönderen: OffLineR - 15 Temmuz 2008, 08:26:37
Can hocam biraz bilgi versene araç hakkında.
Aslında direk yayları merak ediyorum desem daha doğru olur :D :D
Ama dikkat ettim de şık arabada ne değişiklikler yapmışsın yazmamışsın.

Jantlar da başta acayip gelmişti ama baktıkça insanın gözü alışıyor.
Kimsede de yok zaten. Bence doğru bir tercih.
Gönderen: can mete - 15 Temmuz 2008, 15:33:29
sealm koray kardeş.. 220.40.18 ofset jant-lastik,3,5cm yay, yan marşpiyeller,ön logo iptali,ön sis farı takılması, arka silecek iptali, spoyler, we iç taban,kapı içleri,döşeme modifiyesi daha warsa sormak istediğin ekliyebilirsin [email protected].
Gönderen: OffLineR - 15 Temmuz 2008, 15:37:03
ooo süper.
Desene ilk mesajdaki fotoğraflar son hali değil :)
Ekliyorum ben msn'e konuşuruz ;)

Silecek iptali iyi olmuş. Kışın geri takmayı düşünüyor musun diye de burdan sorayım.
Gönderen: can mete - 15 Temmuz 2008, 15:40:20
çok zor bişe değil ya bakarsın takarım..
Gönderen: DİVRANOS - 14 Ekim 2008, 22:18:58
tavan  döşemesi  ile  alakalı arkadaş  varmı
Gönderen: erdm805 - 28 Ekim 2008, 16:32:13
bencede daha güzel janlar olabilirdi. arabanın karizmasını ağırlını jantlar tam olarak yansıtamamış. ama sen gönlüne göre beğenip yapmışsın. bize hayırlı olsun güle güle bin güzel olmuş demek düşer.
Gönderen: enes ahmet - 29 Kasım 2008, 10:36:50
merhaba arkadaşlar. benim bi sorum olacaktı. golf-ıv e sunroof taktırmak istiyorum. ama orjinalliğini fazla bozmadan ve sırıtmayacak şekilde acaba bana ne kadar a   maal olur. bi bilgisi ya da tahmini olan var mı acaba?
Gönderen: can mete - 30 Kasım 2008, 20:22:25
merhaba arkadaşlar. benim bi sorum olacaktı. golf-ıv e sunroof taktırmak istiyorum. ama orjinalliğini fazla bozmadan ve sırıtmayacak şekilde acaba bana ne kadar a   maal olur. bi bilgisi ya da tahmini olan var mı acaba?

kardeşim saunrofu aynı orijinal açılıyor ama benim düşüncem hiç yaptırma tawanı bozabilirler nekadarda orijinal deseler fabrika çıkışını tutmaz ama son karar senin..
Gönderen: revelation - 30 Kasım 2008, 21:27:12
çok güzel olmuş can. ankara da asfaltın tozunu alırsın artık. neyse yan yana fazla gelmeyelim :d kıskanırım :d Allah kaza bela vermesin. Güle güle bin ve de eskit. Bu arada ne yapcan A3 ü en kralına biniyosun..
Gönderen: can mete - 30 Kasım 2008, 22:58:05
çok güzel olmuş can. ankara da asfaltın tozunu alırsın artık. neyse yan yana fazla gelmeyelim :d kıskanırım :d Allah kaza bela vermesin. Güle güle bin ve de eskit. Bu arada ne yapcan A3 ü en kralına biniyosun..
   saol kardeşim sanada allah kaza bela wermesin, buarada dün passat aldım golf duruyo ama satmayı düşünüyorum.
Gönderen: enes ahmet - 01 Aralık 2008, 02:40:07
hmm haklısın galiba. eğer tavanın orjinalliği bozulacaksa  servisi bile olsa güvenemem. yaptırdıktan sonra da beğenmedim eskisi gibi olsun da diyemem. vazgeçtim. neyse. ::) ::)