ArkadaÅlar resimdende anlaÅılacaÄı gibi ben bi polo kullanıcısıyım fakat bora jetta passat gibi güçlü arabalara merakım vardır. Bi arkadaÅla amerikadaki araç fiyatlarına bakarken 2002 jetta gördüm dedim Allah Allah bu jettanın 2002 sidemi vardı sonra bi baktım bizim bora.MeÄer bizim bora sadece Türkiyede boraymıŠdiÄer ülkelerde jetta diye geçiyormuÅ,gerçektende google a 2002 jetta yazın bora çıkıyor. çok ilginç :)
Avrupadada Bora diye geçiyor bildiÄim kadarıyla... Amerikada bu kasa orjinal ismini korumaktadır Jetta diye...
dikkat edersen tam bir bora deÄil farlara dikkatli bak
ondan öncede vento oldu ;)
Alıntı yapılan: TrigG3R - 21 Ocak 2008, 22:47:19
dikkat edersen tam bir bora deÄil farlara dikkatli bak
Avartardaki fotoyumu kastettin ? Konuda baska resim göremedim de? Avatardaki 6n2
Yok avatardaki benim kendi arabam :)
Google 2002 jetta yazınca bora çıkıyor. Ona ÅaÅırdım...
Ãyle bende öÄrenince çok ÅaÅırdım ama artık Türkiye'de de Jetta olarak geçiyor Åu an piyasada bulunan yeni nesil Jettalar Bora serisinin devamı
arkadaÅlar dü dünyanın bütün ülkerinde vw sitelerine baktım bizdeki jetta yeni çıkan bazı ülkelerde bora die gösteriliyo bazılarında bora deÄiliyo hatta bir sitede baktım ülkede golf 4 var yeni modeli yok 2008 die satıyolar hele caddy leri görseniz bu ne böle dersiniz eski kasa caddyler 2008 die satılıyo ve bir ülkede görseniz golf 1 ler yenilenmiÅ dıÅı aynı içi yeni 2008 model citi die satılıyo çok ilginç neden böle gereksinim duyuluyo bilmem