mrb arkdaÅlar 1 haftadır ön gögus içinde sesler geliyor direksiyonun oldugu yerden özellikle.
sankı içinde biri aluminyum folyo buruÅturuyor :D ön gögsu nasıl sökebilirim pratik bi yontem yada nereye dikket etmemiz gerekli teÅÅekur ederim
GöÄüsü sökmek çok teferruatlı iÅ ama direksiyonun altındaki buyuk plastiÄi sökebilirsin baya alan gözüküyor belki iÅini görür. gaz la frenin oraya eÄildinmi görürsün 3 tane vidası var
sadece göÄüs sökme iÅçilik 300 tl (radyatörü deÄiÅtirtmiÅtim)
Ben kendim sökmüÅtüm radyatör deÄiÅmem için baya teferruatlı iÅ. Mstfozkn1 arkadaÅın dedigi gibi direksiyonun altını söküp bakmakta fayda var
mstfozkn1 kardeÅ söktum ama hiç biÅe gorunmuyor iç kısımda çelık ten biÅeler var :(
bi kaç yere götürdum 200-250 tl istediler onlarada guvenemedim iÅçiliklerine
Ses tam olarak direksiyon tarafından mı geliyor gecen ben torpidoyu soktum saÄ taraf baya görünüyor göÄüsü tutan vidalar felan görünüyor sıkarsan belki geçer veya göÄüs cama da deÄiyor olabilir mi baksanız boÅluk varmı
evet kardeŠdireksiyn tarafından geliyor
cok az boÅluk var cam tarafında
Ben de göstergeyi söküp temizlicem, bir de önündeki plastiÄi boyayacaÄım ne zamandır aklımda daha fırsat bulamadım. GöÄüs sökmek baÅlı baÅına bir iÅ :) ArkadaÅların dedikleri gibi direksiyonun alt tarafıondan belirli parçalar sökülebiliyor ama cam tarafındaki boÅluk nasıl giderilir, komple sökmek mi gerekir bilemicem ???
elim yatkındır ama toplayaaam die korkuyom :D ;D :D s1nanozk kardeÅ zahmet olmassa aÅama aÅama foto cekermisin :)
Alıntı yapılan: UÄur İNCE - 25 Aralık 2015, 11:14:56
elim yatkındır ama toplayaaam die korkuyom :D ;D :D s1nanozk kardeÅ zahmet olmassa aÅama aÅama foto cekermisin :)
Komple göÄüse ben de cesaret edemem Åu an için açıkçası, bir boÅ vaktim olsa yapıcam biÅeyler de Åu sıra çok yoÄunum. Yeni yılda artık söküp takma iÅi, yaparsam çekerim fotoÄraf açarım konu :tamamdir
benim eski aracımda on cam deÄiÅiminden sonra camla göÄüs arasından tıkırdı gelmeye baÅlamıÅtı usta Oray'a siyah izolasyon kumaÅı sokuÅturmuÅtu görünmeyecek Åekilde birkaç kat yapıp spatula ile sıkıÅtırıyor
KardÅ araç kasıldıgı anda da geliyor bi usta buldum içte Åaseya baglı kulaklar varmıŠonlar kırılmıŠolabÅlir dedi 200 tl anlaÅtık boÅ bi vaktımda götürcem inÅÅh sorun çözülür
valla bende havalar ısınsın inderecem gögüsü.radyatör deÄiÅtirecem birde kalorifer motoru ses yapıyor soÄukken ona bakacam bakalım.var mı kendisi söken ön tarafı?
hiç denemeya kalkma kardŠ:D bende sökim dedeim ama olması bi ton vida bir suru kablo filan temiz ve titiz bi ustaya götur ben 150 tl yaptrdım.
:tamamdir