Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: rkn_vw - 10 Nisan 2015, 13:07:09
-
Öncelikle herkeze merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 senedır golf 4 binicısıyım aracımdan cok memnunum ancak son zamanlarda arac hafıf gıderken 1vitesden 2 cekdıgımde yada 3 den 2 ye aldıgımda sılkelnme yapıyor ateşlemeden dedı usta hepsını degişdırdım yıne devam edıyo kısacası aslında hem bu sorun ıcın yardım hemde ankarada gercekden ıyı bı usta arıyorum herkeze tşk ederim
-
Hava filtresinden çıkıp motora giren hortumu kontrol ettiniz mi ?
Sanki motor fiziksel olarak ileri geri hareketinde silkeleme yapıyormuş gibi geldi. Hortumda çatlak falan varsa motor ileri veya geri hareketinde o çatlak açılıp emişteki havanın dengesini bozabiliyor olabilir.
-
Sanzuman. Problemi olabilir
-
Forumda yüzlerce silkeleme problemi konusu var galiba.
-
benzin filtresine baktırdın mı hiç.bazen tıkalı olduğu için yeterli yakıt çekemiyor oda yapabiliyor.
-
Araçta lpg varmı. Eger varsa benzinde kullanın yapacak mı.
-
Araçta lpg varmı. Eger varsa benzinde kullanın yapacak mı.
Var hocam begzinde yapmıyo sorunu
-
benzin filtresine baktırdın mı hiç.bazen tıkalı olduğu için yeterli yakıt çekemiyor oda yapabiliyor.
yeni degişdırdım hocam
-
Lpg de yapıyorsa enjektörlere bi baktırın derim ben. Benzin filtresi de yağ filtresi gibi değil sonuçta daha uzun ömürlü. Lpg de sıkıntılar bitmiyor ama dediğim gibi ilk akla gelenler enjektörler.
-
merhabalar http://www.vwtr.net/forum/golf-iv/gazdan-ayagi-cekince-neden-silkeleme-yapar-t25142.0.html bu konuda sizin sorununuza benzer bir konu , okuduğum kadarıyla sorunu debriyaj müşürünü değiştirip çözmüşler isterseniz sizde bir göz atın. Belki sizinkide aynı müşürden kaynaklanıyordur. Umarım bir an önce çözersiniz. Kolay gelsin.