Volkswagen Türkiye

Volkswagen => Polo ve Lupo => Polo 6N => Konuyu başlatan: aytuncc - 26 Mart 2015, 21:43:27

Başlık: Lastik Önerisi
Gönderen: aytuncc - 26 Mart 2015, 21:43:27
Arkadaşlar merhaba,

Aracımın 4 lastiğini yenileyeceğim. Çünkü artık ömrünü doldurmuş durumda ve aracımı sarsıyor. İnternetten baktığım kadarıyla klasik olarak Michelin ve Bridgestone vs. diyorlar. Dikkatimi çeken diğer nokta ise benim bile ilk defa duyduğum Nokian marka lastik. Bizim araçlarımıza uyumu nasıldır? Bilen ve kullanan var mıdır daha önce?
Başlık: Ynt: Lastik Önerisi
Gönderen: 35EZ349 - 26 Mart 2015, 23:33:40
Nokian kotu bir marka degil ben petlas velox 185 55 15 kullaniyorum cok memnunum
Gönderen: KAAN60 - 27 Mart 2015, 03:07:46
kışlıkta yazlıkda kumho kullanıyorum yazlık KU31 serisini şiddetle tavsiye ederim
Gönderen: alper19 - 27 Mart 2015, 16:49:25
petlasın v desen lastiğimi aman aman
Gönderen: mkkpnar - 27 Mart 2015, 20:22:04
Arkadaşlar merhaba,

Aracımın 4 lastiğini yenileyeceğim. Çünkü artık ömrünü doldurmuş durumda ve aracımı sarsıyor. İnternetten baktığım kadarıyla klasik olarak Michelin ve Bridgestone vs. diyorlar. Dikkatimi çeken diğer nokta ise benim bile ilk defa duyduğum Nokian marka lastik. Bizim araçlarımıza uyumu nasıldır? Bilen ve kullanan var mıdır daha önce?

Benimde dikkatimi çeken bi marka , kullananlar yazlık ve kislik modellerinden cok memnun , araştırmalarıma gore ıslak zeminde fren meselesi oldukça başarılı , ayrıca sessiz bir lastik .ben 175-70-13 ebatini alıcam nokian i3 modeli ! Bu arada heryerde satılan bir marka degil
Gönderen: 6N_24 - 28 Mart 2015, 03:25:24
Arkadaşlar merhaba,

Eğer o dediğin markalara maddi olarak gücün varsa tak hiç ithal lastiğe filan bakma.michelin bridgestone yokohama iyi lastikler ama eğer ithal alacaksan ben 6 yıldır Nexen kullanıyorum sanada tavsiye ederim...