*Aracıma xenon nasıl monte edebilirim. xenon kitim var mevcut Åuan.
*Ãn sinyalleri parklara nasıl baglarım. Bana yardımcı olur musunuz?
Xenon isini bilmiyorum ama american parki kendin uapabilirsin 20 liraya satiliyor uzerinde gelen basit semaylada rahatca baglaya bilirsin deneme yanilmayla tek dikkat edecegin sinyal modulleri dehset isiniyor baska bir seyi etkileyemeyecek yere takmalisin on ve arkaya ben kendim taktim saygilar
Normal far ampulünü çıkarıp, yerine xenon ampulünü takacaksınız...
normal ampule gelen soketi de xenon balasta takarsanız çalıÅır.
far arka kapaÄına da bu kabloların geçeceÄi bir delik açarsanız iÅ biter.
Bu kadar basitmi ya bu xenon'u monte etmek.
Mercek olmayan fara xenon takılmasını hoÅ karÅılamıyorum. Ãnünüzden baÅka her yeri aydınlatıyor. KarÅıdan gelenin gözünü almasıda cabası.
(http://i.hizliresim.com/nAn020.jpg) (http://hizliresim.com/nAn020) ArkadaÅlar xenonlarım bunlar. Ama dediÄiniz gibi soketi yok bunları nasıl monte edebilirim.
yok mu yardımcı olabilecek.
Merhaba ,
Resimde gördüÄüm kadarıyla elinizdeki xenon ampülü h1 fakat 6N pololarda h4 tipi ampüller vardır. Eger angel far takmadıysanız tabi :-\
Merceksiz far ile xenon ampul kullanılması öncelikle karÅıda ki sürücüye saygısızlık ve otoyol güvenliÄini riske atmaktır. BildiÄiniz gibi farınız flamalı halojen tip ampullerin ıÅıÄını yansıtacak Åekilde tasarlanmıÅ, düzgün yansımayacak olan xenon ampul ıÅıÄı karÅıdan gelen sürücünün gözünü alarak rahatsızlık yaratacaktır, aynı zamanda geçici körlük yaratma ihtimali de vardır.
İsterseniz bu hevesten vazgeçin, elinizdeki ürünleri satıp aracınıza uygun tipte fakat orijinal ampullerden daha yüksek aydınlatma performansı veren bir ürüne geçiŠyapın.
Güvenli sürüÅler.
Alıntı yapılan: edincol - 07 Nisan 2015, 20:48:43
Merceksiz far ile xenon ampul kullanılması öncelikle karÅıda ki sürücüye saygısızlık ve otoyol güvenliÄini riske atmaktır. BildiÄiniz gibi farınız flamalı halojen tip ampullerin ıÅıÄını yansıtacak Åekilde tasarlanmıÅ, düzgün yansımayacak olan xenon ampul ıÅıÄı karÅıdan gelen sürücünün gözünü alarak rahatsızlık yaratacaktır, aynı zamanda geçici körlük yaratma ihtimali de vardır.
İsterseniz bu hevesten vazgeçin, elinizdeki ürünleri satıp aracınıza uygun tipte fakat orijinal ampullerden daha yüksek aydınlatma performansı veren bir ürüne geçiŠyapın.
Güvenli sürüÅler.
Tamamiyle katıldıÄım bir fikir.yolda gözümün ırzına geçen sürücülere ettiÄim küfürün haddi hesabı yok küfür yemek istemiyorsanız düz fara xenon iÅinden vazgeçin. >:(